להיכנס דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה נשמע?
K Knotted String New member 19/4/05 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif תמוה.
M majere the mage New member 19/4/05 #5 אני חושב שהוא לא יודע את זה זו האישיות האחרת שענתה, בעצם יש לו פורום שכל החברים בו זה האישיויות(מקווה שרשמתי את המילה נכון) שלו
אני חושב שהוא לא יודע את זה זו האישיות האחרת שענתה, בעצם יש לו פורום שכל החברים בו זה האישיויות(מקווה שרשמתי את המילה נכון) שלו
N NJS New member 19/4/05 #10 הנה אני עונה ברוך הבא! [בסדר שהוא מוזר קצת חפיף כולנו מוזרים פה (או שאולי רק אני? )]
V v i v a l d i New member 19/4/05 #8 הצעה מענינת כמו שעוד הרבה אחרים עשו כגון אביר השושנה השחורה. דרוש קורא רומח הדרקון עם ידע רב בכתיבה וגם כמובן בעולם רומח הדרקון. הדבר יעשה בצורה שיטתית. לאנשים מעל גיל 17 בלבד.
הצעה מענינת כמו שעוד הרבה אחרים עשו כגון אביר השושנה השחורה. דרוש קורא רומח הדרקון עם ידע רב בכתיבה וגם כמובן בעולם רומח הדרקון. הדבר יעשה בצורה שיטתית. לאנשים מעל גיל 17 בלבד.
N Nof from NY New member 20/4/05 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif
B black robe New member 20/4/05 #17 ../images/Emo45.gifכאן פורום רומח הדרקון....../images/Emo63.gif לך לפורום הכרויות אם יש כזה בכלל... אה.... וברוך הבא , השתלבות נעימה וכאילויים....
../images/Emo45.gifכאן פורום רומח הדרקון....../images/Emo63.gif לך לפורום הכרויות אם יש כזה בכלל... אה.... וברוך הבא , השתלבות נעימה וכאילויים....