להיטי המחר

TheRasmus

New member
להיטי המחר../images/Emo222.gif

השירים שתשמעו או לא תשמעו בשבועות הקרובים בגלגל"צ.

TheRasmus

New member
Green Day - 21 Guns

לצפייה בקליפ שיר עדין ודי מתחנף שלהם אפשר לומר, אחרי Know My Enemy המעצבן שלא זכה בדיוק להצלחה בגלגל"צ, יש לי תחושה שאתם הולכים לשמוע הרבה את השיר הזה. הוא די מזכיר בהפקה את "שדרת החלומות השבורים" ו"הער אותי כשספטמבר נגמר".

limors2

Well-known member
זה להיט כבר היום!

שמעתי את זה כמה וכמה פעמים, לא זוכרת אם רק במסור או גם בשעות אחרות.

TheRasmus

New member
La Roux - Bulletproof

לצפייה בקליפ אז חשבתם שנפטרתם מהצמד הזה אחרי "In For The Kill"? הסינגל הזה נכנס השבוע היישר למקום הראשון במצעד הבריטי. בקרוב החרישה גם בארץ.

limors2

Well-known member
מי רוצה להיפטר מהם? אין פור דה קיל נפלא!

כולי תקווה שגם זה יכנס לפלייליסט.

TheRasmus

New member
3Oh!3 - Don't Trust Me

לצפייה בקליפ סינגל שכבר כבש את אוסטרליה, ניו זילנד ופינלנד, ובעוד שבועיים יכבוש גם את בריטניה. דמיינו לכם שילוב של קייטי פרי ומיקה ותקבלו את הדבר הבא.

limors2

Well-known member
מה זה, איך מבטאים את השם שלהם?../images/Emo12.gif

אם יחרשו על זה (ואם זה יקרה נראלי שזה היהי רק בסינגלס, וגם שם לא כ"כ הרבה) אולי אני אחבב את זה, אבל אחרי שמיעה אחת זה קצת מעצבן.

limors2

Well-known member
מקם ראשון בשבילו זה מוגזם, לדעתי.

אני אהמר שלא!

limors2

Well-known member
את זה אני לא אוהבת.

אחד מהשירים היחידים באלבום הזה שאני מעבירה בכל פעם.

TheRasmus

New member
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

לצפייה בקליפ טוב, כפי שחלקכם יודעים, אני לא סובל אותם. השיר הזה נמצא השבוע במקום השני בבילבורד ובקרוב ייכנס לכם לורידים.

limors2

Well-known member
את זה שמעתי אתמול בסינגלס אז זה כבר פה, בטוח

שזה יכנס לפלייליסט. ממה שאני זוכרת לא ממש אהבתי את זה מהשמיעה הבודדת של אתמול, אבל זה טוב בהרבה מבום בום פאו.

מנגוM

New member
הם כאלה תותחים, הם כל כך טובים!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

יש לך מושג אם imma be ייצא בתור סינגל? ואם כן, אז לדעתך הוא ייצא לגלגלצ?

TheRasmus

New member
TI feat. Mary J Blige – Remember Me

להאזנה לשיר אחד הדואטים שאמורים לתפוס הכי חזק בתחנות המיינסטרים בסוף הקיץ. סביר להניח שלא ידלגו על זה בגלגל"צ.

TheRasmus

New member
Kelly Clarkson - Already Gone

להאזנה לשיר קשה לי להאמין שזאת קלארקסון שרה, כאחת שמתיימרת להיות "רוקרית". השיר הזה היה יותר מתאים לליאונה לואיס או ביונסה. אבל נו טוב, מן הסתם תחנות הרדיו יתלהבו מזה.

limors2

Well-known member
הדיסק הנוכחי שלה לא מצליח בגלגלצ יותר מדי.

מעניין אם ידלגו על זה וזהו, או שישמיעו אותו דווקא בגלל הדימיון שלו לשירים של לואיס. זה באמת מתאים לה יותר, אין לי שום בעיה לדמיין אותה שרה את זה במקום קלארקסון. ואז אני אתעב את השיר כי אני לא מתה עליה

למעלה