להיטי המחר

TheRasmus

New member
להיטי המחר../images/Emo222.gif

פינה מס' 3 של הלהיטים שיושמעו או לא יושמעו בתחנה הצבאית

TheRasmus

New member
שיר מס' 1

Britney Spears - Circus
לצפייה בקליפ נתחיל עם משהו שאמור להיות להיט גדול במהלך 2009. בשנה החולפת היא חזרה לעניינים עם Womanizer. הסינגל החדש מזכיר קצת את בריטני הישנה, אם כי זה נשמע כמו ריג'קט מהאלבום האחרון של מדונה (שימו לו איך היא דומה לה בקליפ). נ.ב. אף פעם לא סבלתי אותה.

limors2

Well-known member
הקליפ באיכות איומה ולא מסונכרנת../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

לא מתקרב לוומנאייזר, אבל טוב
אני חושבת שמתישהו אקנה את האלבום החדש.

TheRasmus

New member
שיר מס' 2

T.I. Feat. Justin Timberlake - Dead And Gone
להאזנה בפעם האחרונה שהצמד שחררו סינגל משותף, זה הפך ללהיט גדול (My Love למי שהספיק לשכוח). גם זה נשמע כמו משהו שהולך להיטחן.

TheRasmus

New member
שיר מס' 3

The Rasmus - Justify
לצפייה בקליפ הבלדה החורפית התורנית של הלהקה הפינית, שנשמעת הפעם לשם שינוי אמריקאית במיוחד. הקליפ מצמרר, הפזמון מדבק, והמלודיה מענגת. לסינגל הזה יש סיכוי הרבה יותר גבוה להצליח בגלגל"צ מאשר קודמו.

TheRasmus

New member
שיר מס' 4

Daniel Powter - Best Of Me
לצפייה בקליפ זוכרים את היללן ששר את Bad Day הנדוש? אז זהו כבר סינגל שני מהאלבום החדש והכושל שלו. המלודיה הרבה יותר נחמדה מהסינגל הקודם, ומזכירה בפזמון את Back For Good של Take That, אבל קשה לי להתחבר אליו. פוטנציאל גלגל"צי גדול בכל מקרה.

limors2

Well-known member
אהבתי את השיר שלו שבא אחרי Bad Day, מה שהוא

היה. שיר נחמד, אבל לשמוע אותו הרבה יהרוג לי את האוזניים

TheRasmus

New member
שיר מס' 5

Lily Allen - The Fear
לצפייה קבלו משהו שהולך להיות ענק בבריטניה בחודש הבא, הזמרת שבוודאי זכורה לכם מהלהיט Smile מלפני שנתיים וחצי, או מהשת"פ Oh My God עם מרק רונסון, חוזרת עם אלבום חדש ובסאונד של שנת 2009 לארץ זה יגיע בסביבות פברואר.

dcohn

New member
לילי אלן../images/Emo99.gif

והשיר חמוד, יקח לי עוד פעם או פעמיים להתרגל אליו

TheRasmus

New member
שיר מס' 6

Jem - It's Amazing
להאזנה להיטה היחיד של הזמרת הזאת בארץ היה "They" מלפני כ-4 שנים, הסינגל החדש עדין ורך יותר, עם פתיח שמזכיר את Unfaithful של ריהאנה, וקול שתמיד נשמע כמו דיידו. זה מופיע אגב בפסקול של סקס והעיר הגדולה. אם זה היה הסינגל הראשון של דיידו, הוא היה מגיע למקום הראשון במצעד.

TheRasmus

New member
שיר מס' 7

The Lonely Island - Jizz In My Pants
לצפייה בקליפ מסתבר שהסאונד של טימבלנד עדיין נמצא באיזור. לא חושב שהוא הפיק את השיר, אבל זה ממש נשמע כמו ההפקות האחרונות שלו. זהו סינגל בכורה להרכב האמריקאי, שאחד מחבריו אגב נקרא עקיבא שפר.

TheRasmus

New member
שיר מס' 8

SugaRush Beat Company - Love Breed
לצפייה בקליפ אחד ההרכבים הכי מגניבים שפספסנו ב-2008, שהוציאו השנה 3 להיטים עם קליפים מצוירים מדליקים. L-O-V-E שנשמע כמו שיר קאמבק ראוי לפוג'יז, ו-They Say I Said שלא היה מבייש את הבלאק אייד פיז. והסינגל השלישי שלפניכם, שאפשר לומר שהוא הכי דאנסי מבין השלושה.

limors2

Well-known member
שיר יפה.

אבל אני לא רואה אותו מושמע בגלגלצ במשהו מלבד סינגלס, אם בכלל.

למעלה