להיות שמאלני...

sharonhaimov

New member
מוזר.

אני ימין ואני לא גר בוילה, אני ימין ואני אתאיסט שלא מאמין לרוב אגדות התנ"ך, אני ימין ואני מוקיר את ערך חיי האדם, אני ימני ומתנגד לכל סרבנות שהיא, אני ימני ואני מתנגד להרעלת שדות הפלסטינים, אני ימין ואני תומך בדמוקרטיה וחופש (מה שאי אפשר להגיד על חלק מהסוצילסטים שהם לא חסידי החופש), אני ימני ואני טוען שכל דת משמשת ככלי לרצח, ולפעמים אף מובילה למלחמות ובמיוחד האיסלאם בגלל שהוא נמצא בעידן המודרני. אני לא מסכים עם השמאל, ואנשים קיצונים שמפיצים הסתה שכזאת נגד ציבור השמאל או הימין, הם פשוט לא הגיונים.

../images/Emo45.gif

קיצוניות זה מגעיל שימוש בדת נגד אדם/קבוצה זה הדבר הכי טיפשי וילדותי שראיתי בחיים שלי.. גם באיסלם ותאמינו או לא גם ביהדות הצדקת רצח רבין דרך התנך אישור לפעול באלימות נגד חיילי צהל דרך התנך אסור להקשיב לאנשים הדת הם רק הורסים את הדת!

נחמד !...

ונכון

שרירי86

New member
לפותחת ההודעה - כל מילה חקוקה בסלע

אני כמעט בטוח שפשוט אי אפשר היה לעשות את זה טוב יותר

זה לא שמאלנים

זה קיצנוים! תפסיקו לקרוא לשמאלנים בוגדים דאמיט! אם הם היו בוגדים למה שהם יגורו במדינה בכלל?! פשוט גועל נפש נוצר במדינה מהתפלגות ימין שמאל. תפסיקו להיות כ"כ קיצוניים ואולי המדינה הייתה נראית יותר טוב? חשבתם על זה? במקום לרדת אחד על השני, ולהשמיץ ולהיות מגעילים פשוט להפסיק ולנסות להבין. שני הצדדים הרגעו.

סלח לי

אבל השמאלנים לא השתתפו במלחמות ישראל?! רבין לא היה רמטכל?! השמאלנים הולכים לחבק ערבים?! השאלנים לא חיים כאן? לא שמלאנים לא אכפת מגורלם?! השמאלנים לא עושים צבא? השמאלנים לא מתגייסים ליחידות קרביות מובחרות? ועוד 1001 דוגמאות אתה פאנט, טיפש ובור לפני שאתה פותח את הפה תחשוב קצת...לא יזיק לך ולחבריך הקיצונים.

הם עושים את כול זה....

אבל אני מעדיף שיעשו את כול זה אנשים שתומחים במדינה שלהם ולא בוגדים שמאלנים.

שמולק

New member
תראה בזמן ששמלאנים עוזרים לתושבים

פלסטינים בבלעין לפגוע בחיילי צהל. איך תקרא לזה ? או כמו במקרה של טלי פחימה. איך תקרא לזה ? ויש עוד מקרים של שמלאנים שתומכים בפלסטינים כמו אורי אבנרי וחבריו ויוצאים נגד עם ישראל ומאשימים אותו בכל. איך תקרא לזה ? אני לא יודע אולי תמציא מילה חדשה ?

שמולק

New member
צריך לקרוא לכלב בשמו. לא זוכר איך

אומרים את המשפט הזה אבל זה משהו דומה.

כמו בימין

גם בשמאל יש קיצוניים פאנטים שלא מבינים דבר.. בגלל זה אין סיבה להכליל את כל השמאל כקיצוני כמו שעושים בימין.

שרירי86

New member
אבל זה לא רק הקיצונים שבכם

אלא עצם זה שאתם בוחרים במפלגת העבודה זה כבר בוגדים . שלא לדבר כמובן על אלה שבוחרים במפלגות הערביות .

למה?!

כי אנחנו רוצים לחיות בשקט ובשלום עם שכנינו?! אם לזה קוראים בגידה אז חצי עולם בוגד במדינה שלו.

למעלה