להיות שמאלני...

להיות שמאלני...

‏מה זה להיות שמאלני? אם זה לא היה כל כך נכון,זה היה מצחיק! להיות שמאלני זה - להיחרד כששומעים על פיגוע ירי, ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים. להיות שמאלני זה - ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים, ואז לצאת לסיבוב בכיכר-המדינה עם 5 פקינזים. להיות שמאלני זה - לרתוח על החרדים שלא מתגייסים, ולהשתחרר על קב"ן. להיות שמאלני זה - להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ, ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון. להיות שמאלני זה - לקרא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין-הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר. להיות שמאלני זה ללמוד על גירוש הערבים ב 48 בכיתה בגימנסיה הרצליה שעומדת על חורבות בית המוכתר של הכפר ג'ומייל להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה, ו ? 99% בתקשורת. להיות שמאלני זה - להאמין בצה"ל, אבל לקרא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל. להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים, ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור. להיות שמאלני זה - לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב, ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד. להיות שמאלני זה - להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת-הגולן. להיות שמאלני זה - לרתוח כשהחרדים מחללים את זכר השואה, ולהעריץ את מי שכינה את חיילינו "יודונאצים". להיות שמאלני זה - לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים", ולצאת למלחמה על סגירת מקדונלד'ס בשבת. להיות שמאלני זה - למלא את המוסף של "ידיעות" בשנאה למתנחלים, ולהתגאות בפלורליזם. להיות שמאלני זה - להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע, מאינטרנט קפה באירופה. להיות שמאלני זה - להיות מוכן לויתורים כואבים, ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו. להיות שמאלני זה - ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה, אבל לקרא לכל מטר מרובע ע"ש רבין. להיות שמאלני זה - ללעוג לדתיים משיחיים, אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה. משו ששלחו לי במייל...מה אתם חושבים?

דמגוגיה מגוכחת....

לא שוה אפילו התייחסות (ועכשיו מי יהיה הראשון שיקפוץ וישאל מדוע אני כתבתי הודעה?)

אז רגע, אני לא שמאלני?

אין לי 5 פקינזים לא השתחררתי על קב"ן אין לי דרכון כפול (מה שלא ניתן לומר על הרבה מהמתנחלים, אז הם מהשמאל?) אני לא גר בעין הוד לא למדתי בגימנסיה הרצליה קוראים לי אסף בכלל אני נותן כסף לקבצנים אני לא מעריץ את תרבות ערב לא ניסיתי חומוס בדמשק בחיים לא הערצתי מישהו שבכלל השתמש בביטוי מהשואה אני לא אוהב מקדונלדס לא זוכר מתי בכלל הייתי באינטרנט קפה אני ביחסים מצויינים עם השכנים, הרמטכ"ל יעיד לאיזה מ"ר קראתי רבין? בורסה מרדימה אותי מרוב שעמום וואלה אני לא שמאלני כנראה...

sharonhaimov

New member
וואלה, צודק.. הציז'בורגר במקדונלדס

קטן ומגעיל... והם לוקחים עליו 17.5! רק על ציז'בורגר עלוב!

Fleddermaus

New member
תשובה לזה:

כתבה את זה i am just me בתגובה למה שפרסמת פה: האם להיות ימני זה לסכן את המדינה כולה כדי לגור בווילה ולהגיד שנעשה לך עוול? האם להיות ימני זה להגיד שאתה מאמין בכל ערכי התנ"ך ולדלג על ערך חיי אדם? האם להיות ימני זה לתעב סרבנות "מצפון" אבל לתמוך בה מהימין? האם להיות ימני זה להרעיל שדות של פלסטינים ולהגיד שהם עשו את זה לעצמם? האם להיות ימני זה להתנגד למשאל עם בלבנון ולדרוש אותו בהתנתקות? האם להיות ימני זה להגיד שהאיסלאם היא דת שקוראת להרוג את כולנו ולכן לפי היהדות צריך להרוג את כל הערבים? האם להיות ימני זה עוד מיליון ואחת הכללות שאני יכולה לכתוב כאן? לא, להיות שמאלני או ימני זה דעה, זה דעה שכל אדם מגבש לעצמו וזה לא ההכללות המטומטמות שלך שנועדו רק כדי להגיד משהו כמו: "אני לא מסכים עם השמאל". פעם הבאה פשוט תגיד את זה.

חח תרגעו חברים...זה לא אני כתבתי את

זה..ואני גם לא הכללתי... חוצמזה, שכל מה שכתוב פה על ימנים כלל לא נכון לדומגא ש"היהדות קוראת להשמיד את הערבים" כיוון שהם רוצחים אותנו.. מי המציא את השטות הזו? ולמה נראה לכם שחיי אדם לא שווים כלום בעיני מתנחלים.. אם חשבתם שמתנחלים חיים בבועה,הגיע הזמן שתפקחו עיניים ותבררו דברים שעם הזמן השתנו...(כמו דעות הימין והשמאל).. סוף מעשה במחשבה תחילה!

iRoNBaLLz

New member
גם מה שכתוב על שמאלניים לא נכון

אני ימני ושום דבר ממה שכתבו על הימניים לא תקף עליי ועל אנשים מהפורום. וגם מה שכתוב על השמאלניים לא תקף על הרבה אנשים שאני מכיר בחיי היומיום וגם על אנשים מהפורום. אתה הגנת רק על עצמך, אבל בלי צדק לא הגנת גם על הצד השני שחף מפשע בדיוק כמוך. ובקשר למתנחלים... כל כך הרבה מכלילים פה אותם... יש בכלל מתנחלים חילוניים כמו הרבה פה, וכאלו שהתפנו בהתחלה כשרק באו החיילים לבתים ונתנו את הצווי פינוי, המתנחלים לחצו לחייל יד, חלק חיבקו, ויצאו מהבתים בלי לעשות בלאגן. זה זכור לי מהסיפור של כתב מעריב אלי בוהדנה, חילוני אם אני לא טועה ( לא לבש כיפה ) לחץ יד לחייל ועזב את הבית. ברור יש מתנחלים פנאטים ומשוגעים, בדיוק כמו שיש שמאלניים שאשכרה חיים על הירח. קיצוניים יש בכל צד.

סלוניק

New member
אבל כתבת שזה "כל כך נכון",

אי לכך גם אם לא כתבת את המסמך, אפשר להתייחס להיותך תומכת בו. ולכן אני חייב לשאול האם את באמת מאמינה שמשהו מבין המשפטים האלה הוא אמת?

iRoNBaLLz

New member
../images/Emo45.gif ומוסיף...

הרבה אנשים שוכחים שדעה פוליטית זאת רק דעה ושיש בן אדם שלם שמציג אותה. הנושא הפוליטי הוא רק נושא אחד מבין נושאים רבים שבני אדם יכולים לדבר עלייהם. הרבה מתיחסים לדעה הפוליטית כאילו זה האופי של הבן אדם, כמו 2 הכללות שהוצגו בשירשור הזה, של השמאל ושל הימין, כששוכחים שיש עוד נושאי שיחה חוץ מהנושא הפוליטי. כמו לכולם פה, גם לי יש חברים ימניים ושמאליים... הדבר האחרון שאני אשפוט אותם עליו זאת הדעה הפוליטית, מה גם שלפעמים אנחנו לוקחים את הניגודים בהומור כי אנחנו יודעים שזאת רק דעה ולא אופי.

iRoNBaLLz

New member
מה אומרים עלייך זאת דמגוגיה

אבל מה שאומרים על הצד השני זה נכון וצודק? או שאתה אידיוט או שאתה ילד קטן ולא כל כך בוגר.

מה לעשות , אני בחרתי צד.

את הצד שלי. כי החיים שלנו יותר חשובים מהחיים של אלה שרוצים להרוג אותנו. זאת דמגוגיה ? אם כן, אני גאה ליהיות דמגוג. ואני גם גאה ליהיות ימין קיצוני

למעלה