להיות שמאלני

להיות שמאלני

להיות שמאלני זה להיחרד כששומעים על פיגוע ירי ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים. להיות שמאלני זה ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים ואז לצאת לסיבוב בכיכר המדינה עם 5 פקינזים. להיות שמאלני זה לרתוח על החרדים שלא מתגייסים ולהשתחרר על קב"ן. להיות שמאלני זה לצעוק על גזעני הימין ולחטא את היד באקונומיקה בריח סחלבים אחרי לחיצת יד של ערבי. להיות שמאלני זה להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון. להיות שמאלני זה להיות צמחוני ולרחם על תרנגולות אך להעריץ רבי מרצחים דוגמת מתכנן הרצח במעלות, מחמוד עבאס. להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר. להיות שמאלני זה להיות אחוז אחד במדינה ו 99 בתקשורת. להיות שמאלני זה להאמין בצה"ל אבל לקרוא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל. להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים ולסגור את החלון של הפיאט פאג'רו לקבצן ברמזור. להיות שמאלני זה לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב ולזלזל בשירים מזרחיים. להיות שמאלני זה להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת הגולן. להיות שמאלני זה לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה ולהעדיף להדחיק מי כינה את חיילנו "יודונאצים". להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים" ולצאת למלחמה בשל סגירת מקדונלד'ס בשבת. להיות שמאלני זה למלא את המוסף לשבת של "ידיעות" בשנאה למתנחלים ולהתגאות בפלורליזם. להיות שמאלני זה להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע מאינטרנט קפה באירופה. להיות שמאלני זה להגיד "טוב, הם בחרו לגור שם" כשמדווחים על רצח אם וארבעת ילדיה.

יוֹאב

New member
../images/Emo93.gif

למה אתה מעתיק ממני רעיון, ועוד עושה את זה 6 דקות לפני שחשבתי עליו?! חצוף!

אשרת

New member
לפחות היית עושה לעצמך טובה

ומתן מעט מכמות השטויות שכתבת שם.

אשרת

New member
אז בעיות בהבנת הנקרא שלך

הרבה יותר חמורות ממה שחשבתי....

אז תבירי לאט שאני אבין

אני מקווה שלפחות ההבעה העצמית שלך בסדר לפחות כרגע הוכחת שאת די דיסלקטית בקטע הזה

אשרת

New member
תתבגר.

כשאין מה לומר, אז אתה יורד על אנשים. תגיד לי, לא חינכו אותך בבית שלא צוחקים על אנשים דיסלקטים? אתה בכלל יודע מה זאת דיסלקציה שאתה משום מקום מביא את המושג הזה? ספק גדול. אם אין לך יכולת מילולית לשבת וכלתוב הודעה משל עצמך, ומעדיף להעתיק ממקום כלשהו, ואפילו לא טורח לקרוא את מה שהוא מעתיק, ולשים לב שיש שם משהו לא ממש הגיוני... אז הבעיה היא לא שלי, אלא שלך. גש לניצן לעשות מבחן לגילוי ליקויי למידה! בהצלחה.

אין בעיה אני אגש

ברגע שתגידי שאת הצלחת לעבור את אותו מבחן אני לא צוחק על דיסלקטים יש לך הבנה נוראית לדעתי לכל אדם יש דיסלקציה במשהו וזאת לא בושה כנראה שלך יש דפקט בהבנה ובהבעה העצמית שלך קחי עצמך בידיים

אשרת

New member
אני?

אני עברתי, אין לי שום ליקויי למידה, חמוד שלי. אתה לא צוחק על דיסלקטים? אז בוא תסביר לי מה הקשר בין זה לבין 'חוסר' בהבנת הנקרא שלי (מה שממש לא נכון)? לדעתך ?- לך תלמד מהי דיסלקציה, ומה המקור שלך, ואז תחזור עלי אם יש אותה לכל אדם, רואה הנסתרות. (רנז: זה פתולוגיה פיזית בין שני המיספרות במוח). כמו שאמרו פה - זאת לא בושה להודות כאשר טועים.

גם לי אין שום ליקויי למידה

לצערך/לשמחתי אולי יש לך דפיקות בהבנה העצמית ובהבנה למה שמדברים אלייך וזאת לא בושה

אשרת

New member
ממש לא מעניין אותי מה יש לך

או מה אין לך, פשוט הוכחת שאין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר. זאת לא בושה להודות שאתה לא ידוע מהי דיסלקציה ומה מקורה. בדרך כלל אנשים שלא מתעסקים בפסיכולוגיה או בחינוך לא מודעים לסיבה , למקורה ומשתמשים במונח הזה בצורה עילגת ובכוונה לפגוע. אולי אתה צריך לחזור לכיתה א' ולהתחיל את כל תהליך הלימדה שלך מההתחלה, כי כנראה שהיו שם כמה תקלות בדרך, אדטו.

אולי

ואולי גם את צריכה לחזור לגנון כדי שילמדו אותך על מוטוריקה ועל דיסלקציה זאת לא בושה מהי דיסלקציה? אני יכול ללמד אותך אפילו שאת "דוקטור לפסיכולוגיה" אולי את ניסית לפגוע ולא ממש הצלחת להפוך את בעיותייך לבעיותי שלי

אשרת

New member
אתה פשוט עלוב.

אני יכולה לחתום שאתה לא הבנת מילה וחצי מילה ממה שאמרתי לגבי הסיבות הביולוגיות לדיסלקציה.... אז באמת עזוב, לך לאנשים שנמצאים ברמה שלך ומסוגלים להתמודד עם תרבות הדיון שלך, כי אנחנו, כנראה לא מסוגלים איתה.

תודה שהודית שאת לא מסוגלת

גם בגילך יש מרכזי השכלה שישמחו ללמדך ואני מאד אשמח אם תלכי לשם להוריד מעט מהבורות האין סופית שלך

אשרת

New member
סע לשלום , אדטו.

את ההמלצות על השכלתי אני בטח לא אשב מילד שרק עכשיו סיימו לנגב לו את החלב מפה. עכשיו, אתה מוזמן ללכת להתעלק על אדם אחר.

snunit5

New member
להיות אדיוט (ומעתיקן) ../images/Emo12.gif

זה לכתוב ערימה של הכללות מגוחכות. אני שמאלני. חוץ מעניין החומוס בדמשק ? שגם עליו טרם החלטתי סופית, מאחר ומעולם לא חשבתי על זה ? שום דבר ממה שכתבת לא נכון לגבי. הלואי והיה לי פאג'רו... להיות ימני ? לראות את העולם מנקודת מבט, פלקטית, חד מימדית, בה אנחנו טובים והם רעים, עולם בצבעי שחור לבן. אתה באמת "רואה" אל בלא "ניסתרות", אלא "מהרהורי ליבך" ולהוכחת דברי ? אני מצרף תמונת "5 הפקינזים שלי" שלי. שא ברכה

אשרת

New member
היה עדיף להתעלם ממנו.

לא כל הודעה של איזה ימני מתוסכל שווה התייחסות, ובטח ובטח כאשר אותו משתמש לא ממש טרח לכתוב את דעתו, אלא העדיף להביא גיבוב של שקרים וסטיגמות מהרמה הנמוכה ביותר שקיימת.

למעלה