להיות שמאלני

להיות שמאלני

להיות שמאלני זה להיחרד כששומעים על פיגוע ירי ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים. להיות שמאלני זה ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים ואז לצאת לסיבוב בכיכר המדינה עם 5 פקינזים. להיות שמאלני זה לרתוח על החרדים שלא מתגייסים ולהשתחרר על קב"ן. להיות שמאלני זה לצעוק על גזעני הימין ולחטא את היד באקונומיקה בריח סחלבים אחרי לחיצת יד של ערבי. להיות שמאלני זה להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון. להיות שמאלני זה להיות צמחוני ולרחם על תרנגולות אך להעריץ רבי מרצחים דוגמת מתכנן הרצח במעלות, מחמוד עבאס. להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר. להיות שמאלני זה להיות אחוז אחד במדינה ו 99 בתקשורת. להיות שמאלני זה להאמין בצה"ל אבל לקרוא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל. להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים ולסגור את החלון של הפיאט פאג'רו לקבצן ברמזור. להיות שמאלני זה לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב ולזלזל בשירים מזרחיים. להיות שמאלני זה להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת הגולן. להיות שמאלני זה לרתוח כשהימין מחלל את זכר השואה ולהעדיף להדחיק מי כינה את חיילנו "יודונאצים". להיות שמאלני זה לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים" ולצאת למלחמה בשל סגירת מקדונלד'ס בשבת. להיות שמאלני זה למלא את המוסף לשבת של "ידיעות" בשנאה למתנחלים ולהתגאות בפלורליזם. להיות שמאלני זה להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע מאינטרנט קפה באירופה. להיות שמאלני זה להגיד "טוב, הם בחרו לגור שם" כשמדווחים על רצח אם וארבעת ילדיה.

i am just me

New member
מה זה להיות ימני?

האם להיות ימני זה לסכן את המדינה כולה כדי לגור בווילה ולהגיד שנעשה לך אב? האם להיות ימני זה להגיד שאתה מאמין בכל ערכי התנ"ך ולדלג על ערך חיי אדם? האם להיות ימני זה לתעב סבנות "מצפון" אבל לתמוך בה מהימין? האם להיות ימני זה להרעיל שדות של פלסטינים ולהגיד שהם עשו את זה לעצמם? האם להיות ימני זה להתנגד למשאל עם בלבנון ולדרוש אותו עכשיו? האם להיות ימני זה להגיד שהאיסלאם היא דת שקוראת להרוג את כולנו ולכן לפי היהדות צריך להרוג את כל הערבים? האם להיות ימני זה עוד מיליון ואחת הכללות שאני יכולה לכתוב כאן? לא, להיות שמאלני או ימני זה דעה, זה דעה שכל אדם מגבש לעצמו וזה לא ההכללות המטומטמות שלך שנועדו רק כדי להגיד משהו כמו: "אני לא מסכים עם השמאל". פעם הבאה פשוט תגיד את זה.

i am just me

New member
תיקונים (הייתי עייפה)

אב=עוול סבנות=סרבנות אני מקווה שזה הכל...

i am just me

New member
קודם כל תיקנתי את עצמי

חוץ מזה הגיל שלי לא ממש עקרוני לצורך הדיון. מעבר לכך אני לא קראתי לך מטומטם אלא להכללות שלך. אני עוד לא הגעתי לשלב שבו המטרה שלי בכתיבה בפורומים היא לפגוע או לנסות להעליב אנשים בשביל הקטע.

snunit5

New member
הגיל מאוד רלוונטי ../images/Emo70.gif

הגיל שלך, בצרוף ההודעה הנלעגת, אותה העתקת ב CUT&PASTE וכוללת בתוכה רכב מסוג חדש: "פיאט פאג'רו, מרמזת עת נכות מנטאלית קשה. אתה גם מעתיק ערימה של שטויות רדודות גם לא בודק בכלל מה העתקת גם מפרסם את זה בכל העולם ובסופו של דבר, מזיין את השכל על גילו של מישהו ? נו, מה יש לאמר ? אתה ממש "בוגר"

אני לא יודע אם בשמאל

שמים לב לתקנון הפורומים אבל כתוב שם מפורשות שאסור לילדים להיכנס לפורומים וכשאני קורא את ההודעות שלך של טלמון של אנטוליו וכל שאר הגאונים אני יכול להבין למה שטיפות המוח שלכם מגיל צעיר ייפסקו

אשרת

New member
ספק גדול אם אתה טורח לקרוא את

תקנון הפורום. מי שנחסם אסור לו להכנס בניק אחר- אדטו!! אני תוהה מתי ימאס להנהלה פה , ואלו יגשו להנהלת הפורומים, שהעם יעשו וובה לכולנו ויגאלו אותנו ממך ומהשטויות ומרת התרבות העלובה שלך , אדטו, מנשה הקיצוני, רואה נסתרות ואיך שלא תקרא לעצמך.

אשרת

New member
../images/Emo67.gif

ההודעות שלך פשוט תת רמה. צריך להתחיל להכתיב כמה כללים לגבי תרבות דיון. ותעשה לי טובה, אל תגיד לי שאתה לא מכיר מי זה אדטו, זה אתה. אותו סגנון עלוב , שחושב שאם הוא אומר למישהו שהוא בן עשרה, אז זה הופך את זה לנכון, אחד שכאשר אין לו מה להשיב, מנסה לפגוע אישית. אני אצטרף לסנונית5- אתה פשוט עלוב.

ממש נעלבתי

או שלא.. אתם שני ליצנים פאטתים אתם טוענים שאתם מעל גיל 20 בעוד שברמה השכלית אתם לא עוברים את גיל 5 במקרה הטוב תרבות דיון? תסתכלי על עצמך קודם

אשרת

New member
יש לך תואר בפסיכולוגיה?

אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע בכלל מה אני עושה עושה בחיים? אני חושבת שכאשר אני נולדתי, ההורים שלך בכלל לא חשבו עליך. אני , לעומתך, מגיבה בצורה חריפה רק כאשר תוקפים אותי אישית. ובדרך כלל , באורך פלא, זה קורה אך ורק איתך. ולך זה קורה עם כולם, אז אני חושבת שכרגע הבעיה נעוצה בך. פשוט בא לי להקיא מההשתלכויות שלך בכל העולם.

snunit5

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif מת עלייך אשרת ../images/Emo9.gif

בחורה כלבבי

patch8

New member
לפחות תתני משפטים קשורים

שום משפט לא קשור לימין בארץ...

snunit5

New member
להיות רואה נסתרות

זה לכתוב ערימה של הכללות מגוחכות. אני שמאלני. חוץ מעניין החומוס בדמשק ? שגם עליו טרם החלטתי סופית, מאחר ומעולם לא חשבתי על זה ? שום דבר ממה שכתבת לא נכון לגבי. הלואי והיה לי פאג'רו... להיות ימני ? לראות את מנקודת מבט, פלקטית, חד מימדית, בה אנחנו טובים והם רעים, עולם בצבעי שחור לבן. אתה באמת "רואה" אל בלא "ניסתרות", אלא "מהרהורי ליבך" ולהוכחת דברי ? אני מצרף תמונת ה"פקינז" שלי. שא ברכה

מוזר, עד חשבתי שימניים חושבים

שלהיות שמאלני זה אחרת מלהיות ימני. והנה רשימה מפוארת, שכל מה שצריך לעשות בה הוא להחליף שמאלני בימני. מה לעשות, בימין תמיד הדמגוגיה לא קורצת אפילו לכיוון המציאות. מספיק למרוח צרור של שטויות ולהעביר אותו לפורום של ...השמאל כמובן.

eopeace

New member
../images/Emo128.gifהודעות שלא נמחקו

בשרשור זה כותב אחד לא הצליח ולא ניסה להתמודד עם כל טיעון ועובר להודעות של עלבונות בלבד. הודעותיו לא נמחקו (למרות שזה היה מוצדק במקרה זה) - אני פשוט מרגיש גאה בחברי הפורום שידעו לקבל את ההודעות ולענות להן בצורה מכובדת ומבלי לזרוק עלבונות חזרה - ועל כן אני לא רוצה לפגוע בניסיון של חברי הפורום לשמור על תרבות הדיון - אני מקווה שזהו אות לבאות ורמז למקללים למיניהם.

למעלה