להיות שמאלני 2

את היא זאת שאיבדה פה צלם אנוש.

לך יש סדר עדיפויות מעוות! המדינה עדיפה על חיי אדם? כי כל החיילים שנהרגו כדי שהמזורגגים האלה יוכלו לישון טוב בלילה. למה? למה מגיע להם? הם לא היו חלק מהארץ. נקודה. יהודי לא עדיף על ערבי. מצטערת. מהצד השני, גם ערבי לא עדיף על יהודי. שניהם שווים. לפחות מבחינתי.

סלוניק

New member
איזה מיפוי אנתרופולוגי מבריק.

ובכלל הרג אותי שאת שואלת את השאלה עם סימן קריאה כי היא כל כך מובנת מאליה. ליל פז.

hell cen be fun

New member
אז מה עשית בזה?....

בשורה האחת שצימצמת? לא יצאת הרבה יותר טוב [טובה?...] ממנו וזה לא נכון. אני ימנית ואני ממש לא כזאת.

Continuum

New member
נשאלת השאלה..

"זה לספור משתתפים בהפגנת שמאל לפי אצבעות הרגליים." למה אצבעות הרגליים? למה לא סתם לפי מספר האצבעות? הרי גם בידיים וגם ברגליים זה 10. מי שכתב את זה חולה נפש.

כי שסופרים ביד

אז האצבע שמצביעה לא נחשבת-אז זה 9,וקשה להצביע עם האצבע על היד שממנה היא באה,יותר קל להצביע עם היד על הרגל... השאלה שצריכה להישאל: איך אפשר לספור את אצבעות הרגליים עם נעלים סגורות?

וואלה?!

גם ההודעה שהגבתי אליה היתה מפגרת,אז פשוט עניתי בהתאם. הכל נכתב בציניות גמורה-אבל אם אתה כלכך רוצה לקחת את זה ברצינות אז שיהיה לך בסבבה.

Bassman

New member
זאת לא ציניות-

זו טיפשות

Continuum

New member
במקרה של מתנחלת חדרתית

אתה חייב לשאול את עצמך.. "האם מדובר בשנינות או סתם בלבול?" ונראה לי די ברור הפעם ששנינות היא מחוץ לחשבון.

Abba Zaba

New member
איש ימין נכבד

אתה אדם בור, נלעג, שונא ומסית. אתה אדם שכול השונה לו בדעותיו נחשב כ"בוגד" "נאצי" ו"עוכר ישראל". אתה אדם שאינו מסוגל לראות שקיימות דרכים אחרות מלבד דרכיו. אתה שבוי בסטיגמות מגוחכות על מה שהוא לא כמוך, ואתה לא רואה שבדרך הורדת ממך כל בדל של היגיון ושכל ישר, שכל נקי, או אפילו מנסה להיות נקי, משנאה לשונה. ההודעה הזו נכתבה ל"תמיר לווין", לא התכוונתי פה לכל אנשי הימין.

Abba Zaba

New member
אל תזלזל באיטיליגנציה שלי

אדם שלועג לכל תומך שמאל באשר הוא, מתוך סטריאוטיפ נבוב וקרוב בלבד, הוא: א) איש עם חוש הומור עצמי מפותח מאוד. ב) תומך ימין, ולא סתם תומך ימין, אלא תומך ימין נלעג ועלוב. לא צריך להיות גאון במיוחד להבין שהוא ב'.

עם הנצח

New member
יו, אחי תרגיע!

זה נכתב בשיא הצחוקים! (ככה זה היה נשמע לפחות!) אז אל תיקח את זה קשה!

Abba Zaba

New member
ה"רשימה" הזו שלו

לא יודע, למרות שקשה לי להאמין, אולי זה באמת היה בצחוק. אני רואה כמיצג של שנאה והסתה ולא יותר.

למעלה