להיות עצמי

../images/Emo126.gif../images/Emo99.gifכמה אני אוהבת אותך!

ואני רוצה כבר לראות אותךךךךךךך!!!! אז לשאלתי, שאת עוד לא ענית עליה
דג זהב קסום וחביב מעניק לך 3 משאלות.
מה הן יהיו? אסור לבקש עוד משאלות וכו'!

../images/Emo214.gifבאמת ראיתי דגי זהב וחשבתי עלייך...../images/Emo8.gif

דג זהב קסום וחביב מעניק לך 3 משאלות. מה הן יהיו? 1. בריאות. 2. כסף. 3. שאהיה פסיכולוגית רשמית [או במילים אחרות - שאסיים ללמוד]

../images/Emo23.gif

היי הדרי :] תחילה חשבתי שפסח יהיה זמן טוב להיפגש. אבל לא היה לתיכוניסטים כמעט חופש בגלל השביתה. OK שאלות.. אני גרועה בזה. איזה יום היה הכי מאושר שלך? יום הכי גרוע עד היום?? אירוע שהיית חוזרת עליו? אירוע שהיית מוחקת אותו?

../images/Emo214.gifבסוף לא נפגשנו ../images/Emo10.gif

איזה יום היה הכי מאושר שלך?היום שבו נסעתי עם אחי לאילת בפעם הראשונה בחיי, זה קרה ביולי האחרון.. יום הכי גרוע עד היום??שסבא שלי נפטר. אירוע שהיית חוזרת עליו?אילת, בבקשה
אירוע שהיית מוחקת אותו?שסבא שלי נפטר... [איך זה שחזרתי על התשובות?
]

inbarIL

New member
הדרייייייי../images/Emo99.gif

בוביייי
מתי את כבר שולחת לי מסר?
מתי פעם ראשונה פגשת את כפיר? זוכרת מה היה השיר הראשון שלו ששמעת? איך הגעת אל המוזיקה שלו בכלל? ומה הוא הפורום בזה בשבילך? מה הוא כפיר בשבילך? יש הופעה אחת של כפיר שהייתה נורא נורא מיוחדת או שהיה איזה סיפור מצחיק שהיה שם?
מוזמנת לספר:)
ענבר

../images/Emo214.gifמה זה השאלות המכשילות האלו!?!

עזבי אותך מסרים, לשמוע אותך בטלפון הרבה יותר שקסי!
מתי פעם ראשונה פגשת את כפיר?וואי\ אני לא זוכרת. אני מתארת לעצמי שזה היה ביולי 2007..עוד מעט שנה שלמה! זוכרת מה היה השיר הראשון שלו ששמעת?בטח, מנגינה קטנה!
וטוב שכך
איך הגעת אל המוזיקה שלו בכלל?כפיר הגיע אליי, עד היום לא יצא לי לשאול אותו איך.. הוא פשוט הציע לי חברות במייספייס, התכתב איתי וביקש שאגיע להופעה שלו
ומה הוא הפורום בזה בשבילך? הפורום הזה הוא כוח הנתינה שלי. את כל מה שאני יכולה לתת- אני נותנת פה, הוא סוג של הגשמה, סוג של הוכחה , משהו שמוכיח לי שיש לכל אחד מאיתנו כוח, שאנחנו התמיכה של כפיר, שאנחנו ההכרה של כפיר, שאנחנו האהבה של כפיר, שאנחנו נאמנים למוזיקה איכותית!!!!
הוא כפיר בשבילך?כפיר תופס לפחות חצי מהלב שלי. בהיבט האישי ובהיבט האומנותי. המוזיקה שלו, העצות שלו, התמיכה שלו, כל מה שהוא...פשוט שווה את החיים האלו
יש הופעה אחת של כפיר שהייתה נורא נורא מיוחדת או שהיה איזה סיפור מצחיק שהיה שם? מוזמנת לספר:) נו מה, זאת השאלה הכי קלה! ההופעה האחרונה, הופעת חצות הקודמת 1. כי ראיתי פעם ראשונה את נטע במציאות. 2. כי רקדתי פעם ראשונה בהופעה עם נטע במציאות[!!!] 3. כי שם הכרתי את חבר שלי. או יותר נכון...הוא הכיר אותי

למעלה