להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 נשברו לך הכנפיים 999שקד דגן אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיין שלנו להיום הוא: הדר [ העונה לשם: the Girl of Love ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

שאלה לא קשורה למתן, תסלחו לי?

כמה ניקים של "מראיין רשמי" יש לך
[בבוקר כשתהיה מוזה, נביא שאלה
]

matanky

New member
חחחחחח .....

הניק הראשון והידוע הוא בפורום עברי לידר שקיים מעל שמונה חודשים - כסף אוכל שקס הניק השני הוא פה
- להיות עצמי שקרוב לכמה חודשים טובים והניק השלישי הוא בפורום יואב דגני- מתנקי מראיין, שגם קרוב לכמה חודשים . קצת הרחבה:
בכללי, אני ממש נהנה לעשות את זה
רק לפעמים קצת מעצבן לא לקבל מסר, לבחור מרואיין ובסוף לקבל תלונות מאנשים למה לא בחרתי אותם ומהמרואיין הקודם למה הוא לא בחר
ותחשבי שיש לי את החיים שלי ושיש לי 3 ראיונות להעלות כל יום חח לפעמים זה קצת מביא עצבים אבל זה כיף לראות איך הפינה מתפתחת- ואני חושב על פיתוח עתידי של הפינה מעבר לראיונות חחח. שבוע טוב

moriboy666

New member
הדרידר:)

האם גם עכשיו לא תעני לי?
את יודעת איפה ואיך למצוא אותי אם אי פעם תחפשי.. זה מה שחשוב לי תמיד בשבילך שיהיה לך שבוע נפלא
חג שמח
ולמקרה שיבוא לך לענות על זה.. יש לך יכולת לחוקק חוק שלשם שינוי יאכף כמו שצריך. מה היית מחוקקת?

../images/Emo214.gifוואו, זאת שאלה טובה..../images/Emo132.gif

לא עניתי לך?! התקשרת רק פעם אחת... ולא הייתי ליד הפלא' כשזה קרה
אני כמעט בטוחה שכתבתי לך חזרה במסנ...
ולשאלה- הייתי מתחילה בלחוקק את החוק הבא - הכניסה לכל החופים תהיה מותרת. וזה בגלל ששמעתי שאחרי החג מי שיכנס לחופים ללא פיקוח ישלם כנס.

../images/Emo214.gifיאייייייייייייי ../images/Emo65.gif

תמיד רציתי להרגיש קצת סלב
שם:הדר
אזור מגורים:פתח תקוה
אמן/שיר אהוב כרגע:מלבד כפיר אפשטיין? אני שומעת מלא אייל גולן לאחרונה... תמונה:
משהו לאומה:תהנו בכל רגע נתון

הדרי ../images/Emo24.gif

הגענו לפינת השאלה הקבועה: נותנים לך יום אחד לבלות עם מי שאת רוצה איפה שאת רוצה בתקציב בלתי מוגבל. מי זה ומה אתם עושים ביום הזה?

../images/Emo214.gifהתשובה כל כך ברורהההההההה

עם מי- כפיר אפשטיין
ומה לעשות -מלמד אותי לנגן את "האור יעלה"
חלוווווווווווווווווווווווווווווווווום

../images/Emo214.gifואז יום שלם נשיר יחד

וככה אולי השיר המועדף עלי של כפיר ישתנה...

המממ

את בן אדם של קיץ או חורף? מה היתה האכזבה הכי גדולה שקרתה לך בחיים? איזה שיר מתאר לאחרונה את החיים שלך?

../images/Emo214.gif

את בן אדם של קיץ או חורף?קיץ מה היתה האכזבה הכי גדולה שקרתה לך בחיים?סבא . איזה שיר מתאר לאחרונה את החיים שלך?כלפי עצמי, כי אף אחד לא רואה את זה- "עצוב". אולי אף אחד לא קורא לי ככה, אבל היום שלי במיוחד היה נראה ככה...

שאלות כשרה לפסח-

אילו היית תוספת על פיצ מקמח מצה, איזה תוספת היית? על פיצה של איזו חברה? מה היינו שותים ליד?

../images/Emo214.gif../images/Emo78.gif לא כשרה

אילו היית תוספת על פיצ מקמח מצה, איזה תוספת היית? הייתי זית. על פיצה של איזו חברה? האט. מה היינו שותים ליד?נו באמת, רק אל תשתו קולה עדיף שפשוט תשפכו אותו על הזית..

../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif

מממ... בחופש... הייתי אצל חבר שלי, הלכנו ביחד לפארק הלאומי, הייתי בסינמה סיטי, יזמתי מנגל עם חבר שלי והחבר'ה שלו מהצבא ב2 לפנות בוקר[!!!]עד אור הבוקר [הטירוף |הזוי|], הייתי ב2 ארוחות משפחתיות, הייתי בסדנה שאני ממש אוהבת בתחום האומנות, הייתי יום שלם עם המשפחה ברחובות, הייתי שוב בסינמה סיטי, ומסתבר שהיום אני נוסעת לבומבמלה

למעלה