999שקד דגן
New member
שבוע מרנין ומרטיט ../images/Emo140.gif
אתחיל בשאלות כלליות צוננות ואווריריות..כי צריך היום: טעם גלידה מועדף?שוקולד לבן ומנטה
מגנום או נוק אווט? נוק אאוט...? מה זה?
מגנום. אייס קפה או אייס וניל? אייס קפה, ברור. שילוב הפירות המנצח מבחינתך במיץ בג'וס לנד? וואי, שנים לא שתיתי בג'וס לנד, אין פה באזור ;[ בננה, תמר ופאקנים זה אחד הדברים
טעם קרטיב אהוב? אננס! ברד אדום או צהוב?מים
צבע מועדף? טורקיז וצבעי פסטל :- 0[כמה אומנותי מצידי!] מספר מועדף או מספר מזל? 9
אם היית יכולה לבחור איזה שם היית נותנת לעצמך? שקד זה אחלה. לא רימון, רק לא רימון. שיר אחרון ששמעת? אם שרתי לעצמי, זה נחשב? נדמה לי משהו של כוורת... סרט אחרון שראית? איזה סרט של אל גור, "אמת מטרידה" בשיעור חיבור
ספר אחרון שקראת? אחיות/ טוני פרסונס. מומלץ
דבר ראשון שעשית כשחזרת הביתה היום? הייתה לי מתכונת ב-12, חזרתי ב-2 והתנפלתי על מקור הקור הראשון שראיתי. יש לך את הכוח והאמצעים לחוקק חוק שיהיו לו שיניים. מה היית מחוקקת? איסור על אכילת במבה אדומה והשמעת מוזיקה ירודה באוטובוס. 6ת השירים שלא היית מוותרת עליהם באלבום של כפיר: תסלחו לי אם לא אענה? אני עדיין לא בקיאה בכל השירים, אז חבל לי לוותר סתם ככה על כמה
3ה דברים שתמיד יש עליך? פלאפון, שעון ומשקפיים [כי בלעדיהן אני לא רואה, אז...]. סתם, מפתחות של הבית/בניין וכו'. 2י דברים שהיית לוקחת לאי בודד: ספינה לחזור בחזרה...|סשטויותשלספרמחזור|. את אוסף תוויות הבגדים שלי, אחרת אמא תזרוק אותו וחומרי ציור. דבר אחד שבא לך לספר עליך שאנחנו לא יודעים: בנוסף לאוסף התוויות יש לי אוסף של פסלוני חתולים, אוסף של כרטיסיות וקבלות אוטובוס, אוסף של דברים מפגרים כאלה שמקבלים מהחטיפים, אוסף של חוברות פירסום כאלה שמגיעות עם העיתון סופ"ש ובעיקר הרבה זבל.
אתחיל בשאלות כלליות צוננות ואווריריות..כי צריך היום: טעם גלידה מועדף?שוקולד לבן ומנטה