להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

הדגש| להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 נשברו לך הכנפיים אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: שקד [ העונה לשם: 999שקד דגן ] . תהנו!!!
ואני מתנצל שוב על האיחור
שלכם
מתנקי

איזה מגניב,אף פעם לא בוחרים אותי לדברים האלה!

שם: תנו ניחוש
אזור מגורים: צפון, המעצמה הגרעינית! [סתם, לא, בדיחה גרועה. עפולה] גיל:17 אמן/שיר אהוב כרגע:פייי, התקלת. יש הרבה, זה כמו לבחור את מי אני אוהבת יותר- אותי או את עצמי! [סתם נו
] אהמ,לאחרונה אני שומעת הרבה את כוורת [וגרביים...לא חסר!]. תמונה: אה, שלי? אוקיי
תמונה אומנותית משהו. משהו לאומה: אין לי כוח ללכת למשרדים של "קווים"

או, ובכן-

בשנת 2004 הרחוקה, בעודי ילדה קטנה ותמימה שמתלהבת מכל דבר וורוד ופרוותי, גיליתי את "תפוז". אממה, רק לאמא היה פה ניק
אז אצתי רצתי להירשם. באותה התקופה חשתי שמספר המזל שלי הוא 9, ומכיוון ש"9שקד דגן" ו"99שקד דגן" היה תפוס, פצחתי בגישה של כל המרבה הרי זה משובח והחלטתי שאני אהיה "999שקד דגן". הסוף

עפולה ../images/Emo99.gif|מתגעגע|

לא, לא גרתי שם, בעצם זה לא ממש נכון די גרתי שם שנתיים בחיי, שירתתי שם
אח איזה עיר מופלאה (כן זה מופלא בעיני שבילוי יכול להיות לשבת בככר ולאכול פיצה !!(יופי עכשיו אני מתגעדעת לפיצה של הככר
) טוב נו שאלה, רגילה נותנים לך יום אחד לבלות עם מי שאת רוצה בתקציב בלתי מוגבל מי זה ומה אתם עושים ?

לא יודעת איך קוראים לו

אבל זה זה שיש לו אחלה פיצה ושיש לו גם בורקס עם ביצה קשה

את מתגעגעת לחונג'ה?! אוי ואבוי ../images/Emo10.gif

אני אהיה מקורית ולא אגיד איזה מפורסם, כי אני בדעה שבשלב די מוקדם ביום אני אגלה שמיצינו את נושאי השיחה אחרי ה"שלום" הביישני שלי. ולכן! הייתי בוחרת באחד מהשניים- חברה טובה שאני פוגשת אחת לעשור, ודוד מארה"ב שלא ראיתי כבר...כמעט עשור
אבל לפגישה איתו אצרף את אמא, כי הוא אח שלה וזה
מה עושים? קונים הר של שוקולד לבן, בשבילי, אחרי זה נראה...תלוי מה יתחשק להם
אבל בעיקרון נבזבז את זה על השלמת סרטים, כי כבר ים זמן לא ראיתי סרט נורמלי [בקולנוע, בכללי] ונקפוץ לאיזה גיחה ל...נמצא לאן, תקציב בלתי מוגבל! אה, ונאכל במסעדת שף פלצנית שנותנת מנות בגודל זרת, כי זה מגניב D:

ירדני!

מנשמע בובה?:) אם היית יכולה לבחור כוח סופר על שכזה( כמו לעוף,אש מהעיינים וכאלהXD) מה היית בוחרת ולמה?

אההההה....אני לא ירדן D:

אבל אני סבורה שהשאלה מיועדת למשחק אז אענה
כוח על אחד? לעוף. כי אש מהעיניים זה בעייתי, יש לי משקפיים וכל פעם להוריד אותן זה סתם טרחה ולקרוא מחשבות וכאלה...עזבו, מה אני צריכה לדעת מה אנשים חושבים על הכוסיתאשפצצהמהלכת שעוברת ברחוב.

יאואו כמה פדיחות אני יעשה היום!??!

עזביייייי זו העייפותתתתתת חח אני יודעת שקוראים לך שקד לא יודעת מאיפה בא הירדן הזה!! מה נסגר איתי היום חחחחXD

כנ''ל

ואני בת של מורה לספרות וחיבור רק שאני טיפשה ובקושי עברתי תבגרות בלשון!XD חחחחח

../images/Emo126.gifשאקד!!!!../images/Emo24.gif

היי קוקי! הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית בשבילך, ומדוע? מה את הכייי אוהבת לאכול?

היי ../images/Emo152.gif

הייתי כולה בשתיהופעות בחיים שלי- הדורבנים ויוני בלוך. כשאהיה בהופעה משמעותית באמת בשבילי אני מבטיחה שאעדכן! הכייי אוהבת? זה יהיה בנאלי אם אגיד "אוכל של אמא"? אורז לבן, אני פריקית של אורז לבן. ופסטה על כל סוגיה!

moriboy666

New member
היי שלום שבוע טוב

מה שלומך? אוךךךךךךךך חם לי אני הולך לשטוף ידיים.... ...חזרתי
אתחיל בשאלות כלליות צוננות ואווריריות..כי צריך היום טעם גלידה מועדף? מגנום או נוק אווט? אייס קפה או אייס וניל? שילוב הפירות המנצח מבחינתך במיץ בג'וס לנד? טעם קרטיב אהוב? ברד אדום או צהוב? צבע מועדף? מספר מועדף או מספר מזל? אם היית יכולה לבחור איזה שם היית נותנת לעצמך? שיר אחרון ששמעת? סרט אחרון שראית? ספר אחרון שקראת? דבר ראשון שעשית כשחזרת הבייתה היום?.. אם בכלל
יש לך את הכוח והאמצאים לחוקק חוק שיהיו לו שיניים. מה היית מחוקקת? 6ת השירים שלא היית מוותרת עליהם באלבום של כפיר 3ה דברים שתמיד יש עליך? 2י דברים שהיית וקחת לאי בודד דבר אחד שבא לך לספר עליך שאנחנו לא יודעים שבוע טוב

למעלה