להיות עצמי

גללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אז מה שלומך ביום זה? לא משהו
מה איתך? מאיפה את בארץ? יהוד
יש לך אחים-חיות? כן במידה וכן מהו שמם ובני כמה- ניצן בת 12 (ביום ראשון הקרוב) ועמית בן 10 תוכנית טיוי שאת אוהבת (לא בהכרך מעכשיו)- Lost, The o.c , CSI Miami, ורוניקה מארס
חוצמכפיר ועברי מה עוד את שומעת? היהודים, יוני בלוך, Evanescence, משינה, יואב דגני ועוד..
4ה דברים שהיית רוצה לצעוק בדיוק עכשיו לעולם? 1. תתבגר! 2. נמאס לי ממך! 3. אני שונאת אותך! 4. אני אוהבת אותך.. 5ה דברים שתקחי לאי בודד? מחשב עם כל השירים שלי והתמונות ואם אפשר גם חיבור לאינטרנט זה יהיה נחמד
, בגדים, פלאפון, ספרים, אותו. 5ה דברים שאין מצב שתקחי? אנשים שאני שונאת, אוכל לא בריא, אממ וזהו נראה לי 3ה דברים שבא לך לספר על עצמך? אני ביישנית, אובססיבית, ספונטנית. 3ה דברים שלא בא לך ועדיין תספרי? קצת קנאית, חח את השאר אני אשמור לעצמי
סרט אחרון שראית? לא זוכרת!
שיר אחרון ששמעת? Leona Lewis - Bleeding love ספר אחרון שקראת? יש ילדים זיגזג (עוד לא סיימתי) שירים או אלבומים? שירים גלידה או ארטיק? גלידה אביב או סתיו? אביב באיזה נושא קשורה הסיסמא שלך בתפוז? (כי אנחנו כאן)- חחח מה?! קשורה בי
שיהיה לך יום טוב ואם יש לך בגרות היום אז בהצלחה- הייתה והלך חרא.. תודה בכל מקרה

moriboy666

New member
השאלה על הסיסמא מוזרה קצת

אבל בכל זאת אתן דוגמית הסיסמא שלי היא שם של מישהי משמעותית בחיי מןסתם כל סיסמא שתבחרי קשורה אליך.. השאלה היא באיזו דרך לא משנה חח פעם הבאה

דני../images/Emo13.gif

איזה צבע את אוהבת? איזה את שונאת? מה אוהבת לאכול? מה שונאת? מה המשקה הכי טעים? מה הכי מגעיל? מה הדיסק האחרון ששמעת? איזה את הכי רוצה לשמוע? זהוו.. מה הממתק הכי טעים?

אש"מ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

איזה צבע את אוהבת? ירוק
וכחול
איזה את שונאת? צהוב
וכתום
מה אוהבת לאכול? הכל
מה שונאת? כל מיני מאכלים מוזרים שהשמות שלהם לא עולים לי כרגע בראש
(דגים מוזרים וכאלה..) מה המשקה הכי טעים? מיץ תפוזים סחוט טבעי!
מה הכי מגעיל? XL, רדבול
מה הדיסק האחרון ששמעת? היהודים- פורטה. איזה את הכי רוצה לשמוע? החדש של ג'קו אייזנברג!
זהוו.. מה הממתק הכי טעים? כל סוגי הקליק!
במיוחד עוגיות

למעלה