להיות עצמי

להיות עצמי ../images/Emo88.gif

שבוע טוב לכולם
, היום אנחנו מתחילים לראשונה עם פינתנו המהממת
אז ככה: בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: דניאל [ העונה לשם: דניאלוש16 היחידה ] . תהנו!!!
שלכם
מתנקי

יאייי../images/Emo13.gif איזה כיף לי../images/Emo3.gif

שם: דניאל
אדור מגורים: יהוד
(23.2 לא לשכוח!
) אמן/שיר אהוב כרגע: אממ בגלל הלימודים לא יצא לי לשמוע מוזיקה.. חוץ מ- Crossfade- Cold תמונה: לכם ב-
משהו לאומה: "רק להבין אותו שווה את כל הסבל.."

בת 1986

New member
דניאל מותק../images/Emo23.gif

מה קורה? מה שלומך? איזה מוזיקה את הכי אוהבת שלמוע? איך הגעת לכפיר? מה החלום הכי גדול שלך? ממה את הכי מפחדת? מה יעשה אותך הכי מאושרת? את מחפשת משמעות לחיים? נראלך שתחזרי בתשובה מתישהו? יש לך קשר לדת? היית רוצה שיהיה לך? נכון אני חופרת? יש לך פייסבוק? ומייספייס? את אוהבת לרקוד? ולשיר? ולישון? ולאכול? טוב, זהו להיום. ביי

חיה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מה קורה? הכל טוב
מה איתך?? מה שלומך? סביר
איזה מוזיקה את הכי אוהבת לשמוע? אני אוהבת כמעט הכל! (חוץ ממזרחית ודיכאון
) איך הגעת לכפיר? תמיד ידעתי מיזה.. בגלל הסינגל "יש לך כח" אבל בהופעה של יואב (בתמונע) ראיתי את כפיר.. ניגשתי אליו (בעזרתו האדיבה של מתן
) והתאהבתי בו כשהוא חיבק אותי! מה החלום הכי גדול שלך?
אחסוףך מיכם אותו
ממה את הכי מפחדת? מהמוות. מה יעשה אותך הכי מאושרת? כשהחלום יתגשם.
את מחפשת משמעות לחיים? לא נראה לי שיש משמעות.. נראלך שתחזרי בתשובה מתישהו? לא יש לך קשר לדת? משפחה קצת מסורתית.. היית רוצה שיהיה לך? אממ לא סגורה על זה. נכון אני חופרת?
חס וחלילה!
יש לך פייסבוק?
ומייספייס?
(יש לי מקושרים
) את אוהבת לרקוד? מאד!
ולשיר? חחח פחות.. ולישון? בניגוד לשנים קודמות כן!
ולאכול? ברור
להתראות

../images/Emo126.gif דניאל....../images/Emo23.gif

היי! הממממ אז שאלתי- הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית בשבילך, ולמה? ושאלת בונוס [?!] קיץ או חורף? ולנמק

נטע..../images/Emo23.gif

היי
מה שלומך?
לשאלתך- הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית בשבילך, ולמה? ההופעה הכי משמעותית הייתה הופעת הבכורה לדיסק "זה לא אותו דבר" של עברי לידר. לא הכרתי אותו וסתם הלכתי להופעה עם חברה ומאז התאהבתי ואני ממש אוהבת אותו ואת השירים שלו. אם לא הייתי הולכת להופעה לא נראה לי שהייתי מודעת אליו. וחבל
שאלת בונוס קיץ או חורף? ולנמק. זה מאד קשה חח פעם אהבתי יותר את החורף.. אבל זה השתנה בשנתיים האחרונות.. אני ממש אוהבת ללכת לים ואת האווירה הקיצית.. ומצד שני אני ממש אוהבת גשם ואת האווירה של החורף.. בחורף אני אומרת שאני מתה שיגיע הקיץ, ובקיץ אני אומרת שאני מתה שיגיע החורף. מוזר!

../images/Emo214.gifדניאלקייייייייייי../images/Emo99.gif

אחח...נערה מתוקה שכמותך, כמה שאני רוצה להפגש איתך שוב!!!!
איזה שיר של כפיר את הכי אוהבת?
איזה עיר את הכי אוהבת?
מה את הכי אוהבת לאכול?
ולשתות?
כלב או חתול?
מתי ניפגש שוב? אני אוהבת אותך!!!!

הדרררררר../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה שיר של כפיר את הכי אוהבת? כמובן שזה משתנה ואני אוהבת את כל השירים בדיסק של כפיר (פשוט דיסק מדהים
) עכשיו אני יותר מתחברת ל- "לבד" (כי אני מתחברת אליו לפעמים), ו"מה נישאר ממני" (כי לפעמים אני מרגישה שלא נישאר הרבה) איזה עיר את הכי אוהבת? ת"א
קיטשי
מה את הכי אוהבת לאכול? אין משהו מיוחד את האמת..
ולשתות? מיץ תפוזים!
כלב או חתול? אממ אין לי מושג אני אוהבת את שנייהם! כלבים טיפה יותר
מתי ניפגש שוב? יואו אני כ"כ מתגעגעת אליך!! ועכשיו אם כל הלימודים ותיגבורים
אין לי זמן לכלום!
אבל אני מקווה שבקרוב!! כי חברה שלי מבלה הרבה בפתח תקווה שהיא רוצה שאני אבוא איתה! אני אקפוץ על ההיזדמנות בקרוב ואבוא לבקר! אני אוהבת אותךךךךךך

../images/Emo214.gifמה חברה שלך עושה הרבה בפ"ת???../images/Emo12.gif

ובכלל, למה כולם פתאום באים לפ"ת כשאני 90% מהזמן על גבול ר"ג- ת"א????

moriboy666

New member
להזכיר לך באמת אז איזה גבול את?

רמת גן בני ברק. הצד של הבורגר זה רמת גן ומעבר לכביש (איפה שדודה שלי גרה) זה שיטחה הריבוני של בני ברק אימא שלי עובדת עיירה אז תתווכחי:) תל אביב זה 8 תחנות אוטובוס אולי אפילו פחות ואת ברכבת אבל אני סתם קטנוני.. תל אביב שיהיה

../images/Emo214.gifלא דיברתי על העבודה

דיברתי על זה שאני בעבודה, ובזמן שלא אני נמצאת בתל אביב . לזה התכונתי. ואני לא באה להתווכח איתך .

|סוכריה"עדיין לא ענית על מה שחברה שלך עושה../images/Emo3.gif

רמת גן = עבודה תל אביב = ים, שופינג, חברות, טיולים [מסתבר
] ובעיקר..יציאה מהשגרה. מחר כנראה אהיה בפ"ת דווקא.

../images/Emo214.gifידיד או ידיד ידיד?../images/Emo3.gif

אחח..אני מתה על השאלה הזאת!
^^ זה משתנה. 3 פעמים בשבוע אני מגיעה ב5, פעמיים בשבוע אני מגיעה ב8. היום הגעתי ב9 וחצי כי שלי
באה לעבודה שלי וישר אחרי זה הלכנו ל*כמעט* שופינג

../images/Emo11.gif

אם הייתה לך האפשרות להיות גיבורת על , מה היית ואיזה כוח היה לך ? איזה זמר/ת/להקה את חושבת שהיו צריכים להסביר להם שהם לא יודעים לשיר לפני שהם הוציאו דיסק? דיסק אחד שהיית לוקחת איתך לאי בודד? הסרט הכי מעפן שראית בחיים שלך? למה הוא היה מעפן? אם היית יכולה לצאת לדייט עם כל אדם (חי או מת) מי זה היה ומה הייתם עושים?

../images/Emo98.gif

אם הייתה לך האפשרות להיות גיבורת על , מה היית ואיזה כוח היה לך ? לחזור אחורה בזמן! איזה זמר/ת/להקה את חושבת שהיו צריכים להסביר להם שהם לא יודעים לשיר לפני שהם הוציאו דיסק? אממ אין לי מושג
אני לא שומעת להקות או זמרים שאני לא אוהבת..
דיסק אחד שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אין לי מושג! קשה לי לבחור.. הסרט הכי מעפן שראית בחיים שלך? closer נראה לי
למה הוא היה מעפן? סרט מוזר
אם היית יכולה לצאת לדייט עם כל אדם (חי או מת) מי זה היה ומה הייתם עושים? חי
ידיד שלי. ואני לא אגיד מה היינו עושים
(סתם, סתם
)

moriboy666

New member
דניאלוש16 האחת והיחידה

מה שלומך? אני כבר אומר שאני חוזר על שאלות כי אני לא מקורי ואומר גם שלא קראתי את התשובות שלך לאחרים אז בטוח יש שאלות כפולות וכאלה את לא חייבת אז מה שלומך ביום זה? מאיפה את בארץ? יש לך אחים-חיות? במידה וכן מהו שמם ובני כמה תוכנית טיוי שאת אוהבת (לא בהכרך מעכשיו) חוצמכפיר ועברי
מה עוד את שומעת? 4ה דברים שהיית רוצה לצעוק בדיוק עכשיו לעולם? 5ה דברים שתקחי לאי בודד? 5ה דברים שאין מצב שתקחי? 3ה דברים שבא לך לספר על עצמך? 3ה דברים שלא בא לך ועדיין תספרי? סרט אחרון שראית? שיר אחרון ששמעת? ספר אחרון שקראת? שירים או אלבומים? גלידה או ארטיק? אביב או סתיו? באיזה נושא קשורה הסיסמא שלך בתפוז? (כי אנחנו כאן) שיהיה לך יום טוב ואם יש לך בגרות היום אז בהצלחה

למעלה