להיות עם ולהרגיש בלי..

kululu2B

New member
להיות עם ולהרגיש בלי..

אולי זה מתאים יותר לפורום "זוגיות במשבר", אבל זה ה-
שלי, אז תסבלו קצת סיפורי זוגיות קלוקלת, נכון?
אז עצוב לי. מאוד. כבר שנה וחצי אני בניסיונות הכניסה להריון, בתוך זוגיות, אך ללא פרטנר אמיתי. הוא קטן ממני בכמה שנים ומרגיש לא בשל להיות אבא. ואני.. בת 33 עם אנדו' ובעיות פריון. ומלכתחילה אני מרגישה לא שלמה עם זה שגררתי אותו לתהליך בעל כורחו.. אבל מצד שני, גם אם אשים את הכמיהה לילד בצד, לא מרגישה שיש לי את הפריבילגיה להתמהמה. וכל השנה וחצי האחרונות קיוויתי שיתחולל שינוי. שהוא יראה כמה אני משתוקקת, כמה אני שבורה כשזה לא קורה, ומשהו יזוז אצלו. אבל לא. הוא אמנם מתגייס לעניין "טכנית" אבל גם זה עם הרבה רטינות ואמירות של: "אני עוזר לך להגשים את החלום ש ל ך". ואתמול זה היכה בי. זה מעוות להביא ילד לעולם ככה. הילד הזה לא רצוי עוד לפני שהוא בכלל נוצר. ואני גם עייפה. עייפה משנה וחצי של נסיונות כושלים עם שברון לב בצידם והקלה של בן הזוג מנגד. עייפה להיות בתוך זוגיות, אבל להרגיש במסע הזה הכי בודדה בעולם. עייפה מלהרגיש שעושים לי טובה. וגם ממורמרת. אולי זה לא פיירי מצידי ואני צריכה לקבל את זה שלכל אחד יש את הקצב שלו, אבל הציפייה שלי ממנו היתה להתגייס באמת. לעשות עד הסוף ולא רק לסמן וי כי אני מתעקשת. אני מבינה שהוא עוד לא שם, אבל הוא כן רוצה ילדים. זה לא שאני מבקשת ממנו לשתף פעולה עם משהו שהוא לא רואה בעתיד. אני מבקשת ממנו להתפשר על העיתוי בגלל הבעיות הבריאותיות. אולי אני מרוכזת בעצמי וקשה לי לראות אותו. מרגישה במבוי סתום. היום הייתי אמורה להתחיל מעקב זקיקים חדש ואחרי עוד מריבה שקשורה לנושא אתמול, החלטתי לא ללכת. הוא לא ניסה להניא אותי. אני עושה הפסקה בכל התהליך. בלב שבור אבל שלם. זה לא נכון ככה.

קולולית יקרה ../images/Emo201.gif

אין לי עצות לתת לך
שולחת לך חיבוקים חמים
וגם כאלה

אנדי 22

New member
ל kululu2B היקרה ../images/Emo201.gif

לצערי הסיפור הזה קצת מוכר לי , לאחותי יש בערך את אותה הבעיה , היא בת 32 והיא יוצאת עם מישהו קטן ממנה שממש לא בראש שלו חתונה [למרות שהוא כן רוצה להתחתן מתישהו איתה רק הסיבה זה תמיד אין מספיק כסף] ובטח לא ילדים, הוא יודע שאחותי נורא רוצה להתחתן ונורא רוצה ילדים , הם נפרדו וחזרו כבר כול כך הרבה פעמים, אני יעצתי לאחותי לעזוב אותו כבר לפני הרבה זמן, אבל נראה שהיא קשורה חזק לקשר הזה, לדעתי העצה היחידה שאני יכולה להגיד זה פשוט לדבר איתו ממש שיחה מלב אל לב לשים את כול הקלפים/רגשות,הכול על השולחן ולנסות להגיע אליו איך שהוא , אני בכול אופן ההיתי ממשיכה עם עניין ההריון, זה לא שהוא לא רוצה ילדים , פשוט אם הוא רוצה להיות איתך ולהביא איתך ילדים , אז הברירה שעומדת בפניו בעניין הזה זה לפעול מהר ועכשיו , מאחלת לך סוף שמח
אנדי.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לי עצות חכמות, מקווה שהכל יסתדר לכם בקרוב ותוכלו להמשיך יד ביד להגשים את החלום

galim29

New member
קולולית שלי../images/Emo24.gif

כאב לי נורא לקרוא את מה שכתבת. אם את רוצה לדבר אני פה. את מוזמנת להתקשר.... או לשלוח מסר. נכון שלכל אחד יש את הקצב שלו, אבל אני מודה שהיה לי קשה עם המשפט: "אני עוזר לך להגשים את החלום ש ל ך". . תעשי מה שמרגיש לך נכון בבטן ותזכרי שאני פה ואוהבת תמיד. את יודעת מה טוב עבורך.

מירית117

New member
היי קולולו..

האמת שכתבתי הודעת תגובה כ"כ ארוכה ואז מחקתי אותה כי הבנתי שאין לי עצה נכונה לתת לכם אם אני לא מכירה את הזוגיות שלכם או אתכם. אז החלטתי לשלוח
ולקוות שהדברים הסתדרו לטובתך.....

סמדי1234

New member
מיצטערת לישמוע ...

על מה שאת עוברת ניסית לדבר איתו ? אי מאמינה שכן
מקווה שזה ישתנה לכם .... שולחת המוניי

קולולית מתוקה

אני מבינה מאוד לליבך והאמת שזה די בעייתי לתת עצות בנושא זוגיות כי רק את יודעת הכי טוב מה יש בינך לבינו ועד כמה הקשר הוא טוב לך או לא טוב לך ועל כן אני חושבת שרק את צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך ולהחליט מה טוב בשבילך ומה כדאי לך להקריב וגם לשאול אותו באותה ההזדמנות האם יש לו מושג מתי הוא כן יהיה שלם עם זה... ותצטרכו פשוט להגיע להחלטה איך מתגברים על המשבר הזה וזה בהחלט משבר וגם בין היתר מצב לא נעים ואולי גם צומת דרכים שבה תצטרכו לקחת החלטות חשובות.. מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה לך ותמיד תדעי שכל בחירה שתעשי גם אם היא תיראה לך באותו הרגע קשה, את תראי בהמשך את האור.. חשוב להיות שלם בכל החלטה ואני בטוחה שבוקר אחד תקומי והתשובה שאותה את מחפשת, תהיה כתובה לך בגדול מאוד..

קולולו ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לא יודעת לייעץ בדברים כאלו אז שולחת לך מלא חיבוקים
ומאחלת ימים שמחים יותר!

kululu2B

New member
תודה, אהובות שלי, על התגובות

בינתיים העניינים נראים קצת יותר טוב. ישבנו, פתחנו הכל הכל, ובעלי אמר שהוא ינסה לעשות סוויצ' בגישה שלו. במקביל נתחיל טיפול זוגי. לא פשוט, אבל יש בינינו אהבה גדולה ומוכנות לעבוד על דברים. מקווה שנעבור את המשבר הזה בשלום ונצא מחוזקים.

ha1231

New member
יופי אני שמחה לשמוע שדברים מסתדרים

אין מה לעשות, תמיד יש משברים מסויימים באיחוד במצב כזה של טיפולים וכישלונות, צריך להיות סבלניים, ולהבין אחד את השניה. מאחלת לכם זוגיות טובה ובהצלחה. טיפול זוגי יכול מאוד לעזור וחשוב מאוד שכל אחד יגיד מה שמפריע לו הפתיחות הזו אחד לשניה, חשובה מאוד לקשר הזוגי בניכם.

איתנים3

New member
היי קולולית ../images/Emo201.gif

גם לי אין יותר מידי עצות לתת לך , רק תמיכה בתקווה שהכל יסתדר לך יחד או לחוד.. תמיד תעשי מה שטוב ונכון לך.. זה הכי חשוב..

למעלה