להיות נורמלים

-yaf-

New member
להיות נורמלים

ולא להתפוצץ מכעס מול הטלוויזיה ולא להתפוצץ ברחובות!!!! להיות נורמלים, ולא לצאת מהבית ולהסתכל על אנשים וחפצים חשודים, ולא לראות בטלוויזיה ובעיתונים תמונות של הרוגים, ולא לשמוע ברדיו כל כמה שעות על התקלות ופיגועי ירי, ולא לישון במקלטים בזמן שבחוץ נופלים טילים מהשמים.. ולא להרגיש עם אחד ומאוחד רבע שעה אחרי אסון לאומי, ובשעה שאחר כך לקרוע לגזרים את המחנה האחר כי "תראו, הנה צדקנו!!!!".. להיות נורמלים, ולתת לנוער ולילדים הקטנים להנות מהקיץ, מהשמש, מהים, ומהארוחת צהריים בפיצריה שליד הבית.. ולצאת לקניון לקניות ולסרטים בלי לעבור בדיקה קפדנית רבע שעה ועוד לשמוח שזה ככה... להיות נורמלים, ולחיות כמו שאנחנו רוצים לחיות, לא כדי לומר שלא ניתן להם את הסיפוק שבלראות אותנו נשברים, אלא כי אין סיבה לנהוג אחרת. ומה שהכי עצוב.... שכל אלה בישראל- זה כן, מאוד, והכי נורמלי שיש.

-yaf-

New member
ולמי שהיו לו ספקות...

mino: did u like what happend today in jerusalim its very nice to see yours bodies broken בחור בן 24 מאלג´יריה שלח לי את ההודעה הזו... עניתי לו: It´s great!!!!!!!!!! you know, I believe you should try some of this fun too!!!!! למה???????? למה רואים תמונות כאלה בטלוויזיה וזה לא מכה אותנו בתדהמה??? למה??? למה כלכך קשה לא לשנוא?????

NoyNoy

New member
../images/Emo7.gif כל מה שנותר...

עצוב... וכל מה שנותר לי לעשות זה להתחבא מהחדשות, שאורבות בכל פינה. וכל מה שנותר לי זה לשאול את עצמי עד מתי... וכל מה שנותר לי זה לקוות שאני, או אחי היחידי שנשאר לי, או אולי אחד מהחברים שלי הם לא הבאים בתור. וכל מה שנותר לכולנו זה לנשוך את השפתיים, לבכות, ולקוות לטוב. וכל מה שנותר לכולנו זה לא לאחל לנקמה, לא לאחל לנקמה, אלא לחיים ולשלום.

למעלה