להיות נאהבת

לורינה

New member
להיות נאהבת

להיות נאהבת =========== להיות נאהבת, מה משמעו? אני תוהה ושואלת, וחוקרת גם פה, חוקרת בלב, חוקרת סביב. בדעתי. בליבי, בשכלי. בנשמתי. לאהוב, זה מוכר לי. אהבתי לרוב. וגם נאהבתי... לפחות כך חשבתי... "אהובתי" כך כתבת והיה כל כך טוב. ואני תוהה, וחושבת, שולחת ידי משגרת מחושי... מתישה את כוחי. אוהבת אותך האם הנך חש? באשר עודני אוהבת... אף שקולי נאלם. בשל דין שגזרת על שנינו לחדול האם לבך בו עומד? כי שלי – לא יכול גמרת בדעתך להינתק ממני רחקת, אני נטושה... כבר איני נוגעת, איני מגיעה... האמנם נאהבתי? מהי אהבה? אהבתי, אהבה ללא מענה, אותי כך תענה... האם הדי געגוע שפוער בליבי חור מגיע עדיך מבעד לשחור?

לורינה

New member
האמנם

האמנם נאהבתי? אנא תנו לי תשובה... ההייתי? ואולי עודי? כשאת נאהבת כיצד זאת תדעי? ואני רק אדע שאהבה בליבי, ממלאת, מתחבטת... וכואבת

ואיך נדע?

אותנו את שואלת אם נאהבת? וכשיש ספק זה לא אומר שלא נאהבת, אלא שאולי האהבה נגמרה.. ושאולי צריך לעשות נקיון וסדר ולפתוח את הלב לאהבה חדשה.

לורינה

New member
סדר ונקיון

סדר ונקיון אני כבר עושה מזה חודשים... התחלתי לסדר חודשים רבים לפני ראש השנה וכעת כבר סמוך לליל הסדר... אני מודה על תגובתך... אך איך פותחים את הלב בעודו נעול ורותח? שאקנה "סנו" לגירוז מנעולים? (סתם נסיון להתבדח)...

המפתח בידך לורינה.

והזמן יעזור לך ל"גרז" את המנעול. ככל שתשכילי להכניס את אהבת העבר למגירת הזיכרונות, כן תוכלי לפתוח את הלב לתנסויות חדשות. אהבתי את הצעתך ל"סנו"

האלי

New member
מה שהיה היה (נסיון שלישי)

ניסיתי לכתוב לך תשובה מחוכמת... מחקתי אותה. ניסיתי תשובה מתחכמת... מחקתי אותה. יש ודברים נגמרים ופרידה היא תמיד עצובה... לא נשאר לי אלא לשלוח לך חיבוק מרחוק ונחמה.
שלך, האלי

לורינה

New member
תודה

ועוד תודה על שמחקת את המתחכמת וגם מחקת את המחוכמת והכי הכי על החיבוק. . . . . . . . . . . . יש צ´אנס גם לחיבוק מקרוב? |
|

adam33

New member
כעת לאהוב

כעת רוצה אני לאהוב גם אם אני בעת המכאוב ואם תחנה היא לרגע מהרחוב אוליי תביט במראה ותראה את הטוב ואז אצא לבוש ומלא כל טוב והיא תפקח את עיניה לאהוב אחייך חיוך בישני של רוצה לאהוב והיא בא תבוא למרות המכאוב ואז תחייך ותיפתח ידיה לאהוב ואני אשען בחיכה ואמשיך לאהוב ואז ואז נבין שנינו שרק רק רצינו שנינו את הטוב... שבוע מקסים שיהיה לכולם.

למעלה