להיות מלך ליום אחד.....

PianoGirl20

New member
להיות מלך ליום אחד.....

אני רואה שאנשים כאן יוצאים עם כל מיני שאלות מוזרות, אז הנה, גם לי יש משהו שדווקא חשבתי עליו היום... אז ככה, חשבתי על זה שאנשים מפורסמים לא מסתכלים על עצמם כעל מפורסמים, אלא כעל בני אדם רגילים, כמו כל אחד אחר. ואז חשבתי על זה שבכלל לא הייתי מתנגדת להיכנס לעורו של מישהו (או מישהי) שאני אוהבת, אפילון רק ליום אחד, סתם כדיי לדעת איך זה מרגיש. וזה מה שמוביל אותי לשאלה...אם הייתם יכולים לבחור להיות מישהו אחר ליום אחד, מי זה היה??.... ולמה, כמובן... (וכן, ראיתי את הסרט 'להיות ג'ון מלקוביץ' ומאוד אהבתי..).

פונטיוס פילאטוס, נציב יהודה

בין השנים 26- 36 לסה"נ, היה נציב יהודה בזמן משפטו של ישו. מיוחסת לו האימרה המפורסמת בראותו את ישו המולקה ועטור זר הקוצים, ממש לפני צליבתו, בקריאה "הנה האדם" (מופיע בבשורה על- פי יוחנן, 19.5). האימרה הפכה למפורסמת בנוסח הלאטיני, ECCE HOMO, למרות ששפת המינהל והדמיניסטרציה הרומית באיזור המזרחי של האימפריה הרומית היתה היוונית. ביוונית אם כן, יהיה המשפט כך: IDOU HO AHNTHROPOS. אם הייתי פונטיוס פילאטוס באותו יום שבו צלבו את ישו, הייתי חושב על משפט קליט יותר, משפט שיזכר לעולמי עד, ויהפוך לשגור בפי כל הבריות באשר הם. משהו בסגנון "יש קולה במקרר, אבל אל תגע לי בלחם", או "צעד קטן לישו, צעד גדול לפילאטוס", או "i'm going to disneyworld!!"... על כל פנים, הייתי צולב את ישו וגם הופך את הצלב, כך שראשו יהיה מופנה כלפי מטה. או מכריח את ישו לעשות שפגאט, אז אולי הסימן של הנוצרים היה מקבל צורה אחרת... אחח, אם רק הייתה לי הזדמנות לשנות את פני ההיסטוריה....
דאנטה

צלב הפוך? יש תקדים!

לפי המסורת הנוצרית, פטר הקדוש ביקש (וקיבל - תודעת השירות של הרומאים היתה מצויינת) להיצלב כשראשו כלפי מטה, והצלב ההפוך משמש עד היום בזרמים מסויימים. לקריאה: http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_peter

גם פיליפוס הקדוש נלצב על צידו

ומכאן צורת דגליהם של המדינות הסקאנדינאביות, שפיליפוס הקדוש הוא פטרונן. אגב, דגל דנמרק הוא דגל האומה העתיק ביותר בעולם... אבל היות ופטרוס הקדוש נצלב לאחר ישו, ואני רוצה להדגיש לאחר, אני פשוט לא יודע איך, היה טוב אם פילאטוס היה חושב על זה לבד... דאנטה

נשיא ארצות הברית

הייתי רוצה להיות נשיא ארה"ב ליום אחד... זה יכול להיות מעניין.

silverhawk

New member
אה, אבל איזה מהם?

הערך המוסף של קלינטון (בילי, לא בעלו הילארי) הוא די ברור, מצד שני, לא נראה לי תענוג גדול להיות בימינו בוש (הבן, לא האבא בחווה).

PianoGirl20

New member
הבחירה שלי......../images/Emo13.gif

טוב, מי שמכיר אותי בכלל לא יתפלא על הבחירה הזאת..אז ככה, אם הייתי יכולה, הייתי רוצה להיות.......יהודית רביץ!...
פשוט תמיד רציתי להיות מוזיקאית (אני באמת מוזיקאית, אבל הייתי רוצה להיות אחת שגם מכירים אותה..), ויהודית רביץ היא הזמרת והמוזיקאית המוערכת ביותר בעיניי ואני ממש אוהבת אותה (מבחינת המוזיקה, כן?.) וממש הייתי רוצה להיות היא ליום אחד. רצוי שזה יהיה יום שהיא מופיעה בו...
האמת היא שבכלל לא הייתי מתנגדת שיהיו לי את החיים שלה (מהבחינה המוזיקלית..), אבל גם יום אחד יהיה טוב. זהו. :)

חשבתי על זה הרבה פעמים

תמיד בסיטואציות שלא הבנתי אנשים או שרציתי להכיר אותם יותר ולא יכולתי או הצלחתי,הייתי מדמיינת איך אני הן ועושה וחושבת את כל מה שהם עושים וחושבים.כאילו ממש נכנסת לתוך הראש שלהם כזה..יכול להיות מעניין מאוד.. הדמות הראשונה שעלתה לנגד עיני כששאלת אותי את זה זו מישהי שהייתי איתה בקשר ואז היא ניתקה איתי את הקשר,והיינו די קרובות,כך שאם היתה לי אפשרות כנראה הייתי בוחרת בה. כמובן שיש עוד אפשרויות.אולי איזה מוסיקאי/פילוסוף גדול מהעבר,כמו להיות למשל ארקדי דוכין,לעמוד ככה מול אלפי אנשים שמקשיבים ושרים את השירים שלך,או איך זה להיות מהפכן ששינה את פני האנושות..

ialstrn

New member
הייתי רוצה להיות

מי הייתי רוצה להיות? יכול להיות נחמד להיות המרצה שלי בפיזולוגית ביום שהוא יתן לי את הציון ולתת לי 100 נחמד לא? תאמת חלומי זה להיות המראיין לתואר שני (פסיכולוגיה ) ליום אחד ולקבל אותי... סתם ברור לי שלא לזה התכוונתה- במה הייתם רוצים להיות ליום אחד אבל: נורא התחשק לי להגיב...

חציירח

New member
פריס הילטון ../images/Emo68.gif

לא יודעת למה...הכסף? המסיבות? משהו שם לא נראה מציאותי, הייתי רוצה לראות איך זה עובד מקרוב

@יעל@

New member
../images/Emo6.gif

כסף מסיבות, הפירסום, נשמע מפתה אבל מה בדבר ה IQ שלה?

ViolSastrad

New member
אני!!!! ../images/Emo13.gif

ילד השמש!!! (אהמ... סדרת טלוויזיה ישנה כלשהי... אהמ)... וגם אולי זבוב..... על שולחנו של מוצארט / בטהובן (בתקופתם מן הסתם)
(אבל מישהו כבר רצה את זה לפני
, אז אני לא מקורי בזה) מצבי טוב, נכון?

פעם אחת הייתי רוצה להיות מישהי

פופולארית בתקופת התיכון, להרגיש מה זה שכולם רוצים להיות חברים שלך והחתיך של השכבה רוצה אותך, ולא בגלל שיש לך את הסיכומים הכי טובים לבגרויות. עצוב, אבל זה מה שהייתי רוצה,לפחות לחצי יום:=[

התיכון נגמר

מה שרובנו שוכחים שלרובם המכריע של תושבי כדור הארץ גיל ההתבגרות היא התקופה הכי מחורבנת בחיים, ואלה שלהם זאת התקופה היפה ביותר לרוב נשארים אינפנטליים מעצבנים שגם בגיל 50 מתנהגים כמו ילדים בני 16.

את זה שהתיכון נגמר, כן, בדקתי.

זאת שזו הייתה תקופה מחורבנת, יש תמימות דעים בסביבתי הקרובה ונראה לי שגם בקרב כמה מחקרים. בנוגע לאלה שהתבגרו והיו מאושרים... הרבה פחות אמין. פשוט הכרתי רק שניים שהסבירו לי איזה תקופה נהדרת זאת הייתה, ולא סבלתי את שניהם. אלה היו היחידים שאמרו לי שזאת תקופה נהדרת, אז במדגם בלתי מייצג זה, זה 100%.

EdisonGirl

New member
אני מציאותית!../images/Emo152.gif

כלומר, יעילה. הייתי מתה להיות חבר שלי. הוא כ"כ מורכב (!) ונשמע לי מגניב לקבל ליום אחד את היכולת לנבור לו בתוך הגולגולת...

למעלה