להיות מדריך נוער....

להיות מדריך נוער....

להגיע בכל בוקר ולהפתיע אותם מחדש להכין פעולות שלעיתים מלוות בחשש לעלות אתם נושאים שעולים על פרק היום להיות לפעמים רציני ולשהאיר מאחור את ימי התום לדעת להיות סבלני, קשוב ולעיתים להיות להם אם ואב ולעיתים ברגעים של בלבול לרמוז להם על ה``תו`` לשבת אתם לצחוק לדבר על מה שלומכם ואיך עבר היום בבית הספר להיות גם חבר גם מדריך תוך כדי הגדרת קו התפר כי בסך הכל מתחת לגוף של הילד יש לב עם נשמה נשמה שקצת מבולבלת ולעיתים אף טועה לדעת ללמד אותו איך לומדים מטעות לשחק איתם לפעמים מחבואים ולחזור לרגע לילדות וכשאני משחק אתם הם תמיד מוצאים אותי ראשון כי לעומתם אני די בולט בשטח לשבת להקריא להם סיפור מצחיק או לראות עם הגדולים סרט מתח להיות מדריך זה עבודה שמצריכה הרבה הענקה של חום רוך ושל הקשבה לשבת להקשיב להם ולבנות בראש את התמונה להציע להם איך לפתור בעיות ולא תמיד בדרך של אלימות לדעת לתת להם את הקשר בין אחד לשני או איך שאני מכנה את זה ``החוט`` כי בסך הכל הם עדיין ילדים ובפינו הם דור המחר הם עדין על המדרון ועוד יש להם לעלות את ההר ובהר הזה יש גם רגעים קשים, לעיתים אך נפילות אך עליהם להתמודד ואת ההר לעלות להקנות להם ערכים של כבוד של אמון כי בתוך הנפש של הילד יש גם לעיתים דבר טעון גם אני הייתי פעם ילד שעושה שטויות ומעשי קונדס וכשכולם רצו לישון הייתי עושה רעש במקום לשמור על הס בסך הכל ילדים הם עם שלומד לגדול ולהתפתח רק אנחנו צריכים לשמור שאף פעם לא ידוף מהם הריח הריח של התמימות, של החום, הריח של האהבה שלנו אליהם בסך הכל הרי גם אנו לעיתים לומדים מהם חניכים שלי אוהב אתכם - קפצתי לביקור ואני יודע שהם לא יכולים לקרוא את זה אז אני מתכוון להדפיס להם את זה ולמסגר, ולכן צוות קהילת נשואים נשואות הרי כל אם ואב מאיתנו הרי הוא גם מדריך!!!

כל צלילי המוסיקה...

מכל צלילי המוסיקה העולים מן הארץ, זו המגיעה אל הרקיעים הגבוהים ביותר היא הלמות של לב אוהב. (הנרי וורד ביצ`ר) המשך לאהוב כי זו הדרך היחידה לשרוד ולהעניק אך זכור כי רק בתחילת דרך האהבה הינך ...אל תדמה בנפשך כי מכיר אתה את דרכיה בעת עומדך ליד יובל קטן......זה פלגה הראשון. לא תכירה....אלא רק לאחר שתעבור עוד בין אפיקיה הפתלתלים מבלי לאבד את הדרך..... i beilive that children are the future teach tham well and let tham leed the way show tham all the beuty thay posses inside give tham a sence of pride to make it easier let the childrens laughter reminde us how we used to be. הדרך היחידה לקבל היא לתת.... קפצתי, אתה ממש שמורת טבע .... בייבי.

אלמוגית

New member
להגיע ללב של ילד

להגיע ללב של ילד

לדבר אליו מגובהו זאת מומחיות ילד לא נפתח בקלות לכל אחד אך אם תתן את כל תשומת הלב אליו הוא יתן לך את אהבתו וזאת התמורה הכי גדולה ובזאת קפצתי אתה ממש גדול כל הכבוד תמשיך הלוואי שירבו כמוך מכינרת אחרת

עינת..1

New member
למחנך... משולמית שרוני.... :cool: :cool:

קפצתוש, כל מילה חצובה בסלע... איזה כייף לראות שיש עוד מחנכים כאלה... גאה בך, שולמית שרוני.

למעלה