תראי נועה יש ויש ויש ויש
קודם כל תבדילי בין סיבוב א' לב' או ג' או ד' לעניין זה. אם יש או אין ילדים ובענין זה הכי חשוב, בני כמה הם. דבר שני, בת כמה את. דבר שלישי, תלוי איך היה פרק א' למה הוא התפרק ואיך זה קרה. דבר רביעי, הוא ההבדל מהותי מאד בין אשה/גבר שיש להם סיפוק, תעסוקה והגשמה עצמית לבין כאלה שמתקיימים, לא תורמים לעצמם או לסביבתם והכי גרוע לא מייצרים כלום. כאמור להגיד "סינגליות" זה משהו שמקיף כ"כ אפשרויות שזה פשוט לא רציני לדבר על זה. ובואי אני אתן לך כמה דוגמאות: חברה א': בת 32, תואר שני, מדשדשת בלחפש התחלה של קריירה בתחום שלמדה, עדיין חיה על חשבון ההורים, דירה שכורה ומכונית, די שמנה ולא מטופחת (למרות שהיא קונה בגדי מעצבים), מערכת יחסים רצינית והרסנית אחת ויחידה שהסתיימה בגיל 22 בערך. בחורה חכמה אבל חסרת ידע כללי בסיסי ביותר יושבת מולי ואומרת לי בשיא הרצינות שהיא עם בחור אשכנזי בחיים לא תצא, היא גם לא חושבת שיש לה מה לחפש אצל אחד שאין לו תואר ראשון לפחות, ואם הוא לא מסודר במקום עבודה אז חבל על הזמן. חברה שניה: בת 39, תואר שני ובאותו מצב כמו הקודמת מבחינה מקצועית וכלכלית, רק שאין לה מכונית. נראית כמו מליון וחצי דולר - גם מטופחת בטירוף וגם חתיכה שחבל"ז, לפני שלוש שנים התחילה רומן עם זה שהיה אהוב נעוריה והתחתן עם מישהי אחרת. מוכשרת יפה וממורמרת פחד, גם היא אומרת שלמרות שהוא לא אשכנזי (אבל רופא שיניים מצליח) אין לה מה לחפש אצל: לא אשכנזי, חסר תואר, חסר עבודה ואם גרוש אז רק בלי ילדים. חברה שלישית: בת 28, בדרך לדוקטורט במסלול ישיר, מבריקה, נראית כמו פח אשפה מכל בחינה, אומרת תמיד שהכי עדיף כורדי חסר השכלה או ממון שעוסק בתחום הבניה. זה שבחיים לא היה בן זוג לא מדאיג אותה במיוחד. חברה רביעית: בת 28, רו"ח שעובדת באחד המשרדים הכי גדולים בארץ, מאד מצליחה ומאד מבוססת מהבית, נראית לא משהו, מתלבשת כמו סבתא שלי אבל בבגדים יקרים גם. גם היא לא תצא עם פחות מרו"ח/רופא/מהנדס/עו"ד וכמובן רק אשכנזי כי היא רומניה. כל אלה מבלות ימים כלילות באתרי הכרויות, SO? את רוצה להגיד לי שהן מחפשות בן זוג או אולי יהיה זה יותר נכון להגיד שהן משלמות מס שפתיים לכך שחברתית הן אמורות לחיות בזוג ולמרות שזה לא הדבר הכי חשוב להן בחיים הן עושות כאילו זה כן... נסחפתי? ללי