להיות כנה עם עצמך...

NICKEL BACK

New member
להיות כנה עם עצמך...

מקרה שהיה כך היה: אמש נפגשתי עם מישהי פעם שנייה, ויצאנו לסרט (הרובוטריקים - מומלץ בחום). בכל אופן הכרתי אותה באתר הכרויות, היא מאיזור חיפה והקריות. למרות שראיתי אותה בתמונה, והיא קצת הייתה מטושטשת נתתי לזה סיכוי. אני באמת שלא יצאתי עם מישהי מהנט דיי הרבה זמן, כי חזרתי לשיטה הישנה והטובה. בכל אופן הקטע המצחיק בפגישה הראשונה, שנכנסו לבית קפה ערבי, ברחוב מסדה בחיפה. מה זה חמוד, היא קצת נבהלה. זו גם הייתה הפעם הראשונה שלי שם. מוסיקה ערבית אתני, אווירה טובה, וברמן נחמד והעיקר המחירים סבירים. עדיין לא הרגשתי אלייה משיכה, למרות שהיא ממש צחקה מהבדיחות שלי והשיחה דיי קלחה היטב. מפה לשם, יצאנו אמש לסרט. תשמעו אני פשוט לא הצלחתי להמשך אליה - ניסיתי ניסיתי ללא הועיל. לא רציתי להשלות אותה, אחרי זה עלינו אליי הביתה. סתם ישבנו דיברנו צחקנו ונחנו קצת. אז התחלתי להיות רציני, ואמרתי לה: "אני חושב שכדאי שנהיה ידידים.. נחמד לי לצאת איתך והכל, אבל אני לא חושב מעבר".. כמה שזה חרא להגיד את זה, ולא משנה מה, תמיד אני אצא מגמגמם בצורה זאת או אחרת.. הייתי חייב להרגיש כנה איתה ובמיוחד עם עצמי. אני יודע מה זה, וכל עוד זה בא מוקדם, לאחר 48 שעות, זה עדיף. נכון שהיא בטוח נפגעה, היא בחורה באמת טובה, אבל לא רוצה להשלות אותה לא רוצה לגרום לה ציפיות כאלה או אחרות, פשוט להיות כנה. היה לי מקרה כזה בעבר, וכמעט שהבחורה נשברה טוטאלית. מה אתם אומרים? למרות שאומרים אולי תיתן צ'אנס, פשוט הבנתי שאני לא מצליח ....

להיות כנה עם עצמך....

היי, קראתי את מה שכתבת פה ותשמע היית הכי בסדר שיכולת להיות! היית אמיתי איתה ויותר מזה עם עצמך. בנאדם לא יכול לשקר לעצמו , יכולת להוליך אותה שולל, לצאת איתה עוד מ'ס פעמים ועדיין לא להרגיש כלום. ובמקום זה אמרת לה את האמת, נכון שלפעמים לא נעים לשמוע את זה, אבל עדיף משתצא איתה ואחרי שהיא תיקשר אליך רגשית, ורק אז היית אומר לה את הדברים. אז אין לך מה להרגיש "לא נעים" היית בסדר גמור , והלאווי שכל הגברים היו כמוך!!! שאפו!

elena20

New member
מה שעשית היה בסדר גמור, אם אתה לא נמשך אז

לא נמשך, השאלה היא אם אתה חושב שאולי בכל זאת יכול לצאת משהו וכדאי לתת הזדמנות שניה, אם לא, אז לא אמרת לה את זה בצורה הכי ישירה.

לא צריך תמיד להגדיר

אם אתה נהנה אתה כידידה, השאר אתה בידידות. אולי בהמשך יתפתח מזה קשר קרוב יותר של חברות, אם תכירו והאהבה תתחזק.

נחשון5

New member
תיזהר מהמשפחה שלה

מקרים כאלה עלולים להפוך לרצח אכזרי. אלא אם אתה שועל מוגן מכךי הכיוונים.

סינטטית

New member
מה זה השטויות האלו?

נכון, יש מקרים. אבל ברוב המקרים זה לא ככה ואין סיבה שזה יהיה ככה. למה סתם?

Reddit

New member
עדיפה הכנות

על פני כל דבר אחר.. רק.. למה הייתה צריכה לעלות אלייך?.. הממ.. מוטב כבר שזה היה נאמר בחוץ.

c u t e 3

New member
זה בסדר

מה שעשית הוא הדבר הנכון לעשות!! אם היית משלה אותה יותר זמן היא הייתה נפגעת מאוד... ועוד משהו: נכון שצריך לתת צ'אנס ................ אבל אתה לא יכול להכריח את עצמך לאהוב אותה !!! אין מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!

אריפש

New member
אוךךך אני בדיוק באותו מצב...

ואני צריך לקחת ממך דוגמה!

ערב טוב!

אני ממש מעריך את זה..! להיות כנה בדברים האלה צריך לעיתים הרבה כוחות נפש ויושר עצמי..! שזה לא בדיוק כ``כ קל..!אני חושב כמה שבחורה כמעט נשברה מזה אם אומרים את זה בצורה עדינה ולא פוגעת היא משלימה עם זה יותר בקלות..! והיא מעריצה את זה..!

shobybloly

New member
חבל שלא פעלתי כמוך ../images/Emo4.gif

נפגשתי איתה במקרה כשהייתי עם החברה, זה נגמר במיטה אחרי יומיים, ונמשך לשלושה שבועות. כל הזמן הזה אמרתי בוא ניתן עוד צ'אנס ואולי אני ארגיש אליה משהו חזק יותר מסתם שיחות כיפיות וצחוקים...בקיצור, נגמר רע. אם הייתי פועל כמוך, אולי הייתי עוד יכול להיות ידיד שלה, כי בכל זאת נהנה לבלות ביחד איתה.

למעלה