להיות ימני

snunit5

New member
להיות ימני ../images/Emo36.gif

קראתי, נהניתי, העתקתי, שיניתי (טיפה'לה) ופירסמתי. ותודה לכותבת הנבונה "i am just me" שממרומי גילה (14) היכתה שוק על ירך את ה"גאון של אמא", שגילו 25, שכינויו: "רואה הנסתרות3" שמעתיק ב CUT&PASTE ומסתבך כמו תינוק. האם להיות ימני זה לסכן את המדינה כולה כדי לגור בווילה ולהגיד שנעשה לך עוול ? האם להיות ימני זה להגיד שאתה מאמין בכל ערכי התנ"ך ולהתעלם מערך חיי אדם? האם להיות ימני זה לתעב סרבנות "מצפון" אבל לתמוך בה מהימין? האם להיות ימני זה להרעיל שדות של פלסטינים ולהגיד שהם עשו את זה לעצמם? האם להיות ימני זה להגיד שהאיסלאם היא דת שקוראת להרוג את כולנו ולכן לפי היהדות צריך להרוג את כל הערבים? האם להיות ימני זה עוד מיליון ואחת הכללות שאני יכולה לכתוב כאן? לא, להיות שמאלני או ימני זה דעה, זה דעה שכל אדם מגבש לעצמו וזה לא ההכללות המטומטמות שלך שנועדו רק כדי להגיד משהו כמו: "אני לא מסכים עם השמאל". פעם הבאה פשוט תגיד את זה

snunit5

New member
מכיר את הפתגם ?

"מכל מלמדי השכלתי" אני ממש לא מתבייש להשכיל, אף מילדה בת 14. היא עולה עלייך ב 6 דרגות, אין בכל ספק. אתה גרמת לי צרבת, מימנה התפעלתי. תיקרא את כל הודעתה (עד הסוף, כולל הסוף), בעיון רב, ותראה שאני צודק. מעבר לכך, לפי טענתך "לגיל יש משמעות", אז מאחר וגילך חצי משלי, סתום ת'פה ותיתחפף.

ברמה השכלית

מצאת לך פרטנר בדמותה של ילדונת בת 14 שניכם מטומטמים ובושה לשכל אנושי האין ספק היחידי הוא בטפשותך ההולכת ועולה אתה צודק? חחח העיקר שאתה מאמין בזה יאללא סע מפה ואל תיתן לאור האדום להפריע לך

snunit5

New member
תשתדל יותר ../images/Emo35.gif

ההודעה הזאת ? לא משהו. היא בת 14 ויותר חכמה מימך. מה לעשות ? אלה החיים.

snunit5

New member
צודק, לקחתי את התרופות ../images/Emo115.gif

כעת אני רואה יותר ברור: היא לא עולה עליך ב 6 דרגות אלא ב 26 דרגות. יא מושפל. ילדה בת 14 יותר חכמה מימך, ובהרבהההההההההההההההה. חחחחחחחחחחחחחחחח

snunit5

New member
שנו חז"ל ../images/Emo70.gif

מכל מלמדי השכלתי ייתכן שאתה חש שאתה יותר חכם מחז"ל, אבל תאמין לי, ההיא, בת 14 ? עולה עלייך. שלא יהיה לך חשש לרגע.

snunit5

New member
יפה דיברת ../images/Emo70.gif

ההיא עולה עליך והיא בת 14 ואני, בקושי רואה אותך עם משקפת. בקיצור ? בפעם הבאה שאתה מעתיק ב CUT&PASTE ומשחרר שלל דיברי הבל לחלל העולם ? תקרא היטב, תחשוב היטב (אם אתה מסוגל) ותמחוק, אל תשלח. ערב צח

אני מבין שבגילך

ההולך ומתקרב לסוף כבר גדול הקטע של החשיבה לא? לכן ילדות בנות 14 בכיתה ז עוזרות לך קצת תיכף היא גם תעזור לך לאכול.. עם משקפת? שים קודם משקפים ואל תשכח ת'קטטר

snunit5

New member
חמודי ../images/Emo70.gif

אני מבין שנידמה לך שאתה בגיל האופטימלי. אבל מבחינה שיכלית ומנטלית, אין ספק שאתה נסוג מאוד. תאמין לי. ההיא ? בת ה 14 ? חכמה מימך. אני יודע יותר טוב, אני יותר מבוגר מימך, וגם יותר חכם מימך. ואם אתה לא מאמין לי? תשאל את אבא שלך, שהוא בטח באיזור הגיל שלי. הוא יסביר לך. פוציניו של אמא, לא לבכות. הכל יהיה בסדר.

כל עוד אתה לוקח את הכדורים

ואתה נמצא בהכרה של הסביבה ובהכרה עצמית פחות או יותר... אתה יותר מבוגר ממני? כל הכבוד! יותר חכם ממני? תנסה קודם לעבור את מנת המשכל של הבחורה בת ה14 שיכול להיות שהיא חכמה יודע מה? תנסה לעבור קודם מנת משכל של בלטה ממוצעת

snunit5

New member
ו .......

הודעתך רק מאשרת את דברי, כי מבחינה מנטלית, אתה בערך בן 10

למעלה