להיות יו האפנר

אני אובייקט מיני מה שלא אלבש, דידה ../images/Emo140.gif.

התרגלתי והשלמתי עם גורלי המר
. עכשיו אני אובייקט מיני גאה שנהנה מהאובייקטיות של עצמו
. סליחה, מהמיניות
. גם אני שקלתי לעשות הקטנה לפני איזה עשר שנים. ביררתי, הבטיחו לי צלקות
. הרפואה התקדמה בעניין הזה? לא שהחבר שלי יתן לי או שיבוא לי עכשיו לעשות הקטנה, אני כבר ממש לא סובלת ממה שיש לי, למדתי להעריך ולאהוב את זה
... סתם סקרנות
.

In Red

New member
ללמוד או ללמד?

אל תגידי שאת מוכנה להתנסות חוזרת גבירתי

ללמוד, בובה"לה, ללמוד ../images/Emo22.gif.

אני עוד אתגנב לדירתך בלילה ואגזור לכל החולצות שלך מחשוף לרוחי
. כי זה לא יהודי, להסתיר את אוצר המדינה מאזרחיה
.

In Red

New member
לכל אוצר הדרך רצופה קשיים רבים../images/Emo8.gif

ואין בעיה, תגזרי לי את החולצות? אשלח אותך להרוויח לי למלחתה חדשה.

אני אתרום לך ת'חולצה הסגולה

שלבשתי ליציאה עם דקל. ההיא שלבשתי בלי להסתכל במראה באמונה שלמה שהיא שמלה
. זה נגמר כמו אצל אורלי אינס, על הדשא, רק שאני הייתי הבר לב ודקל לא התנגד
.

יש צלקות, אבל מזעריות

ואחרי 12 שנה לא רואים אותן בכלל. חשוב לחפש כירורג בעל שם ועם קבלות, אחרת צפויות אכזבות. קצת יקר (15 אלף שקל) אבל בדיעבד שווה כל אגורה

גם כשאני ביררתי זה עלה ככה.

אבל גם אני ביררתי לפני עשור, בטח היום זה יותר זול
. בסוף הסרתי ת'משקפיים במקום, עלה 11 אלף ש"ח וגם היה שווה כל אגורה. עכשיו לפחות רואים לי את העיניים
.

זה היה הניתוח היחיד שעשיתי עד היום

מפחדת מהרדמות וסכינים.
וכן, יש מצב שכיום המחיר יותר נוח לכיס. ואני מעדיפה להסתובב עם משקפיים, לא רוצה שאף אחד יגע לי בעיניים היפות שלי

אה, זה לא היה בקטע של המראה החיצוני.

היה לי מינוס רציני, ממש מטרד. לא יכולתי למשל לשחק במשחקי כדור, כי לא הייתי יודעת מהיכן הכדור יבוא כשהיה יוצא ממסגרת המשקפיים
. אני אוהבת לי אקשן, לכן הסרתי את המכשול הזה
. גם אני לא הייתי נותנת לגעת לי בעיניים לצורך קוסמטי בלבד, אלא שהן היו לא פונציונליות וזה הטריף לי ת'אימאימא...

גניפר14

New member
השאלה המתבקשת היא האם היא אוהבת אותו

או את הכסף שלו.? והתשובה של רוב הגברים תהיה מה זה משנה העיקר לטחון אותה. הבן אדם הזה ימאך שמו עשה כזה נזק לנשים במשך כל השנים אני לא סובלת אותו זקן נצלן וחרמן מגעיל לא מתבייש לצאת אם נערות שיכולות להיות הנינות שלו נותן דוגמא רעה לכל הגברים בעולם ומזלזל בגוף האשה כמובן פנו אני לא מצפה שתסכים איתי כיוון שאתה לא אשה ולכן אין לך מושג איך מרגישות נשים כשהן הולכות לקיוסק לקנות מסטיק לילד שלהן ואז הילד רואה את כל המגזינים האלו שבהן מראים את הנשים מעורטלות מעניין מה הילד הקטן הזה חושב?

פנומן 72

New member
נסחפת כמו מדוזה בים סוער

ימח שמו ? הבן אדם הוא אחד מ-ל"ו צדיקים שבזכותו גברים רגועים יותר. והשאלה אם היא אוהבת אותו מעניינת אותו בדיוק כמו האם היא גמרה בזמן שהוא זיין אותה ...

למעלה