להיות יו האפנר

פנומן 72

New member
להיות יו האפנר

הבן אדם בדרך לחתונה בפעם השלישית, לאחר שהתארס עם ילדונת שצעירה ממנו ב-60 שנה. קוראים לה קריסטל האריס ואני בטוח שהבן אדם הולך לחגוג. ולכם נתתי תמונה לשטוף את העיניים. תאכלו את הלב יא מאנאייק ...

../images/Emo6.gif.

מסתכלים לה על הציצים ומאמצים את חוש ההומור, אם לא מצליח לא להילחץ - לנסות שוב. ושוב, ושוב, ושוב עד שרואים את כל האהבה שבציצים
.

פנומן 72

New member
נכון שאת דומה לה ? בכבוד שלך תגידי ש-כן

אל תהרסי לי את הפנטזיה עליך, בעיקר מתי שאני מתקלח ...

הציצים שלי יותר גדולים

וגם העיניים שלי יותר גדולות
. וכחולות. האף שלי יותר קצר כמדומני, ואני נמוכה יותר. מה גם שרק הורדתי את הצבע הבלונדיני מהשיערות שטרם התייבשו אז את צבע השיער שלי נוכל לדעת רק בעוד כעשרים דקות, אך כבר עכשיו ניכר שהוא הרבה יותר קצר בתקופה הזאת. חוץ מההבדלים הנ"ל, אותה אחת רק בלי יו האפנר
.

יא סקסית אחת ../images/Emo45.gif! אלא שלי יש 75D,

ובמחזור 75 דאבל D
. על כך יעיד זיקן שראה תמונת שושיטה עומדת בפייס של שושיטה
.

למה, זיקן מחויב לי ../images/Emo6.gif?

קישור כמו כבוד, יש להרוויח
. סתם, אין לי כח שתאוננו על התמונות שלי, זה חולני. הינה רעיתו של האפנר לכם לצורך זה
.

goldy

New member
זה יורד לך מהמשכורת?

אפשר קישור למסר? להרוויח? אם אני לא טועה התכתבנו, וכתמיד ההתכתבות הופסקה בפתאומיות מצידה של האישה.

צודק, הופסקה ../images/Emo201.gif.

זה לא אישי אבל, זה תמיד קורה לי. אני מסתגרת לפעמים וקשה לדובב אותי במסרים. זה בא תקופות - תקופות, תופעה תקופתית שכזאת. התנצלויות מפה ועד להודעה חדשה
! אבל גולדי, באימשלי שאין לי כח שתאוננו על התמונות שלי. ותאוננו זה אין אפס
. ומה ייצא לי מזה חוץ מכאב ראש
? כלום
.

גולדי"לה, אלכו לך, שתו לך ../images/Emo140.gif?

תאתחל את המערכת. אם לא עוזר, תתקין אותה מחדש
. קורבנות או לא לחיות זו גישה לא סקסית, וחבל. אני עונה לך עכשיו ל
ושוב סליחה על העיכוב
!

פנומן 72

New member
ומה אכפת לך אם נאונן על התמונות שלך ?

לא שעשיתי את זה אי פעם על תמונה של מישהי (וגם לא של מישהו, אם היה כאן ספק) - אבל לפחות יש תירוץ קל שאפשר לאחוז בו.

פעם פגשתי במסיבה אחד

שהיה מאונן על תמונת הפרופיל שלי בפייס, וזה היה מחריד. חבר של ידיד, בכלל לא הכרתי אותו. הפחיד לי את האימאימא עם ההתנהגות שלו. לא מעוניינת למצוא את עצמי שוב במצב כזה. מפחיד, פני. לך אישית אני תיכף שולחת. נא להיות דיסקרטי בעניין הזה, באמת שמפחיד...

עכשיו גם את תתחנני לא נאונן על התמונה שלך.

אני חוזר לאונן לי בשקט על הקטלוג של הום סנטר. לא צריך טובות.

למעלה