להיות חריג.

nati6589884

New member
להיות חריג.

זה להסתכל על שמים אפורים בזמן שכולם בוהים
באין סוף אורות נוציצים זה להיות צליל שמנגן
שירה יוקדת לחלילין המעביר את התווים לאל
להיות אוטיסט זה לבהות בקירות שחורים ולרבוץ
באין סופר נהרות, אגמים, עמקים, יערות ובכל דבר
יש זמן, חפץ, איש, אישה, וילד להיות אוטיסט זה
לגעת בכחות נפש שדלים ונפזרים כפרחים על
אדמה לחה.ומתעופפים ברוח להיות שונה זה
להקשר בתכריך מוות להלביש עצמך אין סוף
מסכות מחיכות .להיות -במעמקים ולהיות תמיד
עמוד בקו ישר המביט לשמים. להיות אני זה למות
מאה מיתות בשעה, ותביט באין סופר פרטים והם
כה שולים לכולם ותחייך חיוך נמתק על שפתיך
וישתקו כולם ולא יקשיבו ויחרשו, ואתה בודד לבד
. בעולמך למות זה לא הדרך לחיות עצמך זו
דרך סלולה לאהבה.

catchet

New member
יפה

יש כאן איכות חדשה של כנות שלא ראיתי עדיין בשיריך. פחות הצגה, יותר דיבור מהלב, ומשהו מזה עובר גם אלי. נהנתי

nati6589884

New member
תודה.

אני אגב לא מרגיש שיש בשירי הצגה אם את מרגישה ככה אני מצטער, אבל כן זה שיר יותר אישי. חוץ מזה הסגנון שלי שונה ( כלומר הוא משתנה יש שירים יותר אישים פחות וכולי). וזכותך להתחבר או לא להתחבר. אבל אני ממש לא מרגיש שהכתיבה שלי היא פוזאית לפחות אני לא מנסה ואם כך זה מורגש זה מאוד מצער אותי...

nati6589884

New member
אגב אני רואה בשירה היום יומית מה שקרוי " פוסט מודרינזם".

כלומר שירה ישרה, שפת יום יום ללא מטפארות הרבה ללא פתוס אני רואה בזה גם הצגה ולא מעט בעייני לעשות פוזה של " המשורר בגבוהה העינים" לא עובד עלי יש מקום לשירה פשוטה אבל אני אצטט לא באופן מדיוק מה שאמר דורי מנור שהוא מאלו שרוצים להחזיר
&nbsp
את השירה אחורה וזה יסבר בדיוק מה אני חושב הוא אמר כך "כיום כל מה שנראה לא יום יומי, עם מצלול, עם חריזה קפדנית או השירה הישנה נחשב לא מקובל השירה היום ברובה היא בחריזה חופשית או בשפה יום יומית פשוטה ולא חודרת, ללא הפתוס וללא היופי של השירה הקודמת ואנחנו רוצים להחזיר את השירה למי תפארתה". זה לא מדיוק כמובן לא זוכר במדיוק אבל זה הסגנון. אני אוהב שירה פשוטה אבל מה לעשות לא מתחבר לשיר ארוך מאוד עם קשקשת עם שפה נחותה למשל כמו המשוררת
&nbsp
נעם פרתום לא מתחבר מה לעשות, אני אוהב את בודלר אני אוהב את ביאליק וזה לא קשור בכלל אלי או על כתבתי אלא בכלל השירה המודרנית לא נעימה לי. זה דעתי בקשר לשירה מודרנית מול שירה יותר עתיקה שבעייני היא המובחרת ביותר.

למעלה