להיות חזק/ה

seaגל

New member
מממממממממ

"לעמוד מול מראה ואין מייקאפ בהישג יד?" חחחחח בחיים שלי לא שמתי מייק אפ....אז לא יודעת ממש איך זה מרגיש... מסכימה עם מה שכתבת כנראה זה נוגע במקומות שעדיין אסור לגעת בשבילי אני חושבת שחזקה זה פשוט להיות להיות מי שאני מה שאני עם כל הרגשות והמחשבות להיות בשביל עצמי ובשביל האחר מתוך מקום של אותנטיות חמלה ואהבה....... ממממ נראה לי :)

להיות חזקה זה לא להישבר

אם ישנה רוח חזקה מאוד ועץ עומד איתן ואינו מתכופף, סופו להישבר. כך גם אנחנו. אם אנחנו נתאמץ להיות "חזקים", כלומר נעשה שרירים בכל מצב, בסופו של דבר נתמוטט, נרצה או לא. אם נלמד להתכופף עם כל סערה שמגיעה, להשתלב איתה, לזרום איתה, גם לא נישבר. אנחנו מה שאנחנו. אין טעם לעשות הצגות ולהעמיד פנים כאשר קשה. הכוח האמיתי הוא לקבל בהכנעה את הדברים הקשים שקורים ולהתמודד איתם כחלק מין החיים. להתכופף כאשר סערה מגיעה עד אשר היא חולפת וגם אם נושרים לנו כמה עלים בדרך, לא נורא, תמיד נצמיח חדשים. להיות חזק זה פשוט לא להישבר. ואם צריך לבכות, בוכים. ואם צריך לבקש עזרה מאחרים, מבקשים. ואם רוצים לנוח, נחים. הכל נכון ומותר. רק לא להישבר.

ה מוזה

New member
רק רציתי להגיד ש-

פתאום שמתי לב [תקראי לזה "הארה"] שכתבת לה תגובה שממצה בעצם את הכינוי שלך אין ייאוש בעולם [לי זה עשה חיוך
]

seaגל

New member
תודה

"ואם צריך לבכות, בוכים. ואם צריך לבקש עזרה מאחרים, מבקשים. ואם רוצים לנוח, נחים." מאמצת לי את המילים בתקווה שאוכל לפעול מהמקום הזה.

הזכרת לי משהו...

ברגע שאנו לומדים שאין לנו שום שליטה על מה שקורה בחיינו,אנחנו משתחררים. צורך שלנו לשלוט בא מהפחד. הנה המשפטים של החברה שלי שהכי אהבתי: לאט לאט אני מבינה שאין לי על מה לשלוט, אין לי שליטה בשום דבר, וכי למה צריך לשלוט? ממה אני מפחדת בדיוק? אם הכל נורא, אז זה ככה צריך להיות, אם איחרתי אז זה ככה צריך להיות, הכל כפי שצריך להיות. שליטה זה כמו להילחם במציאות, להילחם בעצמי, וזה גם גורם לי לפקפק בעצמי, לא להאמין בעצמי. בלי שליטה אני סומכת על עצמי. עם שליטה אני לא סומכת על עצמי.

למעלה