להיות הורים

שקדית

New member
להיות הורים

להיות הורים זה לשמוע - אבא,אמא... ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה. להיות הורים זה שלוש משמרות בלי שביתות, בלי תוספות שכר. זה כאשר החום לא יורד - הלב נצבט ונשבר. להיות הורים זה להתחיל ילדות שניה עם בובות, דובים ופילים מקסימים זה אור גדול בבית - כל הלילה לפעמים... זה ללמוד שפות - שפת הגוף... שפת מצב הרוח זה לדעת מתי יש להרפות ומתי להחזיק מתוח. להיות הורים זה שגם בעידן הקריירה, המיקרו והאוכל המוכן לזכור שילד אינו גדל כמובן מאליו וצריך להקדיש לו זמן לא מחר, מחרתיים...אלא עכשיו להיות הורים זה לחתום על חוזה בעיניים עצומות בלי להתלבט... שאנו מתחייבים בזאת לתת,לתת,לתת... ============================== משהו נחמד ליום המשפחה.... שיהי לכולם יום משפחה בכיף!!!!!!! ציפי

ועוד כמה דברים

להיות הורים - זה כשהחיים שלנו כבר לא שלנו, ואין לנו זכות לעשות בהם כרצונינו זה כאילו אנחנו מחולקים לחלקים: חלק אחד זה אני, וחלק אחד זה היא, וחלק אחד זה הוא כל כאב, כל אושר, מרגישים באותה המידה בכל חלק להיות הורים זה לא לאהוב מישהו אחר אלא חלק נוסף של עצמך חלק קטן, חמוד, מדהים אבל חלק מאיתנו להיות הורים זה לאבד את העצמאות, את היכולת, והרצון, להתרחק מהם לזמן ארוך אבל יותר מהכל - להיות הורים זו דרגת האושר הגדולה ביותר שניתנה לנו יום משפחה נפלא, גם לך, ציפי!

dafna l

New member
להיות הורים

זה לאהוב ללא תנאי זה לדעת שבחרנו להיות הורים לראות את הניצוץ בעינהם לראות את אהבתם הגדולה לראות שמחה ולשמוח לתת להם לגדול לצמוח להיות מה שהם ולאהוב זאת להיות איתם עבורם והכל רק כדי לראות עיניים נוצצות אני מודה כל יום על שלושת האוצרות שאיתי הם הם האוצר בהתגלמותו יום משפחה שמח

tairon

New member
ל-3 המוסקטריות..

שקדית אלמנה כחולה דפנה מאחל לכן ולכולנו יום משפחה שמח מי יתן ןתדעו רק נחת ואושר מהפרחים שלכן

שקדית

New member
תודה לכולם

תודה דפנה,אלמנה כחולה וטאי - יום משפחה נפלא לכולנו ומי שעדיין לא מימש את זכותו להיות הורה...אני מאחלת לו שזה יקרה בכיף!

למעלה