להיות דו מיני

gun the LOVE

New member
להיות דו מיני

איך אפשר להיות דו מיני ולנהל חיים נורמאליים-בית, אשה וילדים?
אשה נורמטיבית לא תהיה מוכנה שבעלה "ישחק בתפקיד האישה" במיטה אחרת ויקיים יחסים נוספים במקביל

בי, זה סתם סטייה ,בלבולי מוח ולרקוד על שתי חתונות?

Bell4Ever

New member
מה ההבדל?

בין להיות סטרייט שמנהל חיים נורמליים - בית, אישה וילדים? (אם יש דבר כזה נורמלי)
גם לרוב אישה שנשואה לסטרייט לא תהיה מוכנה שהוא יקיים יחסים נוספים במקביל (עם נשים אחרות)
בי זה לא סתם נטייה, זה נטייה כמו כל נטייה אחרת (כולל סטרייט). לא כל הביסקסואלים בוגדים, ולא כל הסטרייטים מלאכים.

כמה סטיגמות בהודעה אחת, אמא'לה.

gun the LOVE

New member
לא סטיגמות

אני בי בארון,ועם כל זה באים החששות
אז איך בכל זאת אפשר לשלב בין שניהם למרות ה...?

sobeit88

New member
אין שום בעיה

אתה פשוט צריך להיות במערכת יחסים לא מונוגמית.
או לא להיות במערכת יחסים.
למרות שאם אתה בן אדם מונוגמי ברגע שתמצא את האחד/אחת שלך לא תצטרך אף אחד נוסף. הרי פרקטית במיטה אפשר לעשות כמעט הכל עם כולם.

יש לך משפחה ואתה רוצה להתנסות, או שאתה סתם חושש מהעתיד?

Bell4Ever

New member
זה עדיין נשמע לי קצת סטיגמטי

ההנחה שבי צריכים יותר ממערכת יחסים אחת בו זמנית...
אופציה א בשבילך - אתה מוצא בן אחד\יותר שאיתו אתה מנהל מערכת יחסים פתוחה\פולי וחיי חיים מאושרים מלאי אהבה.
אופציה ב בשבילך - אתה מוצא אדם אחד היקר לליבך ומנהל מערכת יחסים מונוגמית מאושרת ומלאת אהבה.
קלי קלות

Apikachu L

New member
אוקיי, אתה יודע מה זה דו מיני?

כי מההודעה שלך, לא נראה ככה.
אז אני אסביר. זה נראה בהתחלה קצת ציני, אני מודה בזה, אבל אל תדאג, הכל מאהבה.

ההגדרה היחסית מקובלת כרגע, שדו מיני/ביסקסואל הוא אדם שנמשך לאנשים מיותר ממגדר אחד (רומנטית ו/או מינית. לא חובה באותה עוצמה, באותו זמן ובאותה דרך). למשל/לרוב, גברים ונשים. זה לא אומר שמדובר באדם שירצה "לשחק את תפקיד האישה במיטה" (מה זה אומר בכלל?
). זה לא אומר שזה אדם שירצה לקיים יחסי מין "במקביל" עם עוד אנשים.

האם ביסקסואליות זה סטייה?
כן, זו סטייה מהנורמה המקובלת של זוג נשוי הטרוסקסואלי ציסג'נדרי (אנשים שמזדהים תחת מגדר ששויכו אליו בלידה) עם 2.5 ילדים וכלב עם ראש של חתול שתמיד עושים סקס בתנוחה שהגבר למעלה (לפעמים מגוונים במין אוראלי), עובדים בעבודה מכובדת. אה, והם גם נולדו בארץ ושומעים בעיקר גלי צה"ל ברדיו, ורואים ערוץ 2.
כאילו, הגבר בוגד בה לפעמים מהצד עם המזכירה שלו, שמפחדת שהוא יפטר אותה אם לא תסכים, אבל זה לגמריי בסדר. והוא גם הולך לזונות לפעמים כי הוא גבר ויש לו צרכים. הוא גם עושה קקי ופיפי, אבל אל תספר את זה לאף אחד. האישה לא בוגדת בו עם אף אחד כי לנשים אין מיניות.

בלבולי מוח?
זה בסדר להיות מבולבלים לפעמים, אתה יודע. רוב האנשים עוברים שלב של בלבולים. גם לי היה שלב כזה. עכשיו אני לא מבולבלת, ויודעת בדיוק מה אני רוצה. אנשים עם קווי אופי מסויימים מאוד, שבמקרה שלי, לא ממש אכפת לי מה יש להם/ן בין הרגליים.

לרקוד על שתי חתונות?
הממ...עדיין לא יצא לי לרקוד על 2 חתונות. כאילו, אני מניחה שזה אפשרי אם יש חתונה כפולה באותו אולם או משהו.

אז כן, אפשר להיות ביסקסואל ולנהל חיים נורמטיביים עם בית משלך, אישה קטנה משלך וילדים קטנים משלך. אפשר אפילו שאישתך תדע מזה. אפשר אפילו שתגוונו את חיי המין שלכם בשלישיות. או שתחיו במערכת יחסים פוליאמורית, עם עוד מישהי או מישהו בבית, או עם זוג שתפגשו איתם ותהיו מאוהבים כולכם. או אפילו לא תהיו רשומים ברבנות, וסתם תחיו ביחד, ותשתמשו בשוט מידי פעם כדי לגוון. יש הרבה דרכים להיות ביסקסואל (דו מיני). אתה מוזמן למצוא את הדרך הנוחה לך.

בהצלחה.

למעלה