להיות דוד ד'אור

בחבח

New member
הבוקר בא כל-כך מהר. דוד דאור שוב

מזמר. אהה (בפלצט). אפילו הגמל-שלמה נטש אותי. (פאקינג מפלצת. הפעם היו לי עדי ראיה). השאלה שלי היא אחרת (לא שהייתה שאלה לגבי הגמל שלמה. פאקינג מפלצת). וואינט חשפו (אפילו הייתי עד לשיחה המקורית, סיפור ארוך. וואלה גנבו שניה אחר-כך) שבגירסא העברית של שרק (זאת שרק הורים לילדים ייחשפו אליה) שרק מאיים על החתול שהוא יעשה לו דוד דאור. בגירסא המקורית הוא אמר שהוא יעשה לו "לורנה בוביט". איזה עוד אנשים אפשר לעשות לאנשים אחרים לדעתכם ? אני חשבתי על לעשות למישהו משה דיין, לעשות למישהו יוסף טרומפלדור (שזה נדוש), לעשות למישהו שאול עמור (שזה לא יפה. שאול עמור אדם טוב), לעשות לו רחבעם גנדי (טוב די), לעשו לו נינט טייב (לעשות אותו כוכבת גדולה שתבזבז את הקריירה בטלנובלה יומית. הנה יצאתי מבדיחות פוליטיות שחורות), לעשות לו אסף אשתר (להפחיד אותו באמצע הלילה עם שירים טרם קום המדינה עם זיופים צנועים), לעשות לו ראול (לתקוע אותו בחדר עם בארמן א-סקסי אבל אמביציוזי שיביא לו כדור טניס בראש), לעשות לו דייויד בקהאם (לגרום לו לעשות פאדיחות כשכל העולם מסתכל). אני מניח שהפרנציפ הובן.

א י ל ה

New member
אוי, זה יכול ללכת רחוק זה...

כי אנשים יכולים לעשות אנשים אחרים לעצמם גם. איזה גבר, הוא שיחק אותה והצליח לעשות אריק שרון ביג טיים - קריא, להיות מושחת, לגנוב, לשקר וכו' ולצאת ללא פגע. היא מצוינת איך שהיא עושה נעמי בלומנטל - שומרת על זכות השתיקה לעילא ולעילא. אם הוא לא ייזהר, אני י-עשה לו תכף שאול יהלום - כאן הפרשנויות הן רבות, אף אחת מהן לא נעימה, והן סובבות סביב משקלו את הישות בשיתוף עם המשמעות האלימה של שם משפחתו. דוד ד'אור, אגב, מיהר להתלונן בקול בס מודגש ולדרוש את הורדת השורה הזאת. מעניין מה קרה בסוף הפרשייה המסעירה הזאת.

אני בדעה שצריך להאריך את הלילה

אותי לוקח הרבה זמן להרגיז, וגם אז, כשאני מרגישה שהגיעו מים עד נפש, אני לא נוהגת לאיים. אני נוהגת לדלג על השלב הזה ולעבור ישר לשלב הביצוע. ישנו שלב ביניים בו אני מאחלת לאדם שהצליח להרגיז אותי מיתות שונות ומשונות, עקובות מדם, יזע, ודמעות - אבל זה רק בלב. לא, כי אני לא רוצה שיאשפזו אותי בכפיה. ולשאלה השניה שלך, לא שהיתה שאלה ראשונה (אבל גם אני פאקינג מפלצת, מסתבר). אני הייתי מאיימת על אדם שאני אעשה לו ג'ק המרטש, ג'ק המקפץ, וג'ק באואר. במידה ומישו היה מאוד מעצבן אותי, אבל באמת מעצבן אותי, הייתי מאיימת לעשות לו ד"ר היס.

קפת

New member
לא טוב שאמרת אסף אשתר

אסף אשתר מאוד מפריע להומיאוסטזיס שלי (זה לא קשור לליבידו, סוטים). אני, אני לא מפלצת. ולכן אני לא מאיימת. זה בזבוז טוטאלי של אנרגיה. אני ישר מתעצבנת. שזו כמובן הדרך היעילה ביותר לבזבז אנרגיה. אבל אם הייתי מאיימת, אז באחמד. אני אעשה לך אחמד! אם מישהו לא מבין מה הכוונה, שילך להודעה הקודמת של בחבח, ויקראת את התגובות שלי, כי באחת מהן יש לינק אחמד. ולא, אנלא אביא את הלינק הזה יותר. יש גבול לכמות הניסיונות הפתאטיים שלי להציב את עצמי כמועמדת לפרס פוליצר.

קפת

New member
אני י'עשה לך

פריץ-כי. עלילות עוזי השמן והמערה החשמלית, פרק הסיום לעונת המלפפונים. ילדים, צבעו יפה את התמונה ושלחו אותה לכל הרוחות.

רק אל תעשי לי קפת

בית הדין הבינלאומי בהאג לא יעבור על זה לסדר היום.

בחבח

New member
בעקבות אירועי אתמול

אני אעשה לך האחים צנחני כלומר, אני אביא שני תימנים גמדים קרחים ומבוגרים עם כלי הקשה שיגנבו את ההצגה מדוגמנית העל שלך

א י ל ה

New member
או לחילופין, בעקבות אירועי אתמול

אני אעשה לך פריצקי, כלומר, אני אשחק אותה סחבק שלך, אבל מאחורי הגב אני אביא לך אותה בקטנה, שתהרוס לך את החיים, אחי.

א י ל ה

New member
סתומה שכמוני

קפת כבר התייחסה פה לפריצקי. אוף. מה, לא יכולתי לקרוא הכול בצורה מפורטת לפני שאני כותבת? הא? לא יכולתי לזכור מה אחרים כתבו? הא? ואיפה לריסה? אוף. אני חושבת שאני אלך מהשרשור הזה בבושת פנים ראויה, אלא אם מישהו יעשה לי ביל גייטס ויקרא לי לחזור כי אני שווה המון. <הולכת להמתין לבדי בחושך>

קפת

New member
איך נעשה לה צביקיפיקי?

ניתן לה במרילו? נצמיד אליה את יב"ז? נקמבק אותה כל שעתיים? נתלה לה קטינה אנורקטית על הזרוע? נגרום לנחמהל'ה להעריצותה? נינט, חרא חרה תכנית.

אפשר לעשות למישהו בחבח?

אני יודעת שזה נדוש, אבל זה עולה כל פעם מחדש. בחבח, מה זה התגעגעתי אליך, מותק.

קפת

New member
זה צריך להיות הפוך!

שנעשה לבחבח מישהו. כלומר מישהי. כלומר משהו. אפשר סתם לתת לו מכות. מאז שהרוסי המטורף נעלם אין פה למי להרביץ. בעסה.

בחבח

New member
לעשות לי מישהו/מישהי זה טוב. אבל

אני עוד לא בשל לילדים. גם רוסי מטורף זה טוב. אך אבוי, בזמן האחרון נתפסתי פעמיים על-ידי אנשים חסרי חוש הומור בזמן שהערתי הערות גזעניות לכאורה על אומות מסוימות ומשום מה אנשים החליטו להיפגע בשבילם. אז אני יותר לא משתמש בבדיחות על אומות, לפחות לא במקומות פומביים בהם אנשים מאותן אומות עלולים ללקות בדיסהומוריה ולנטור לי טינה לנצח. ואני מצטט : "קראתי בימים האחרונים בפורום את כל ההודעות, והעציב אותי לקרוא גילויי גזענות וייחוס למוצא של האחים צנחני ע"י חלק מהכותבים, ושמחתי לראות אחרים שמגנים זאת (בכל זאת אנחנו בשנת 2004)". פעם אחרונה שאני מנסה לתקשר עם מעריצי כוכב נולד 2. אני זה שמכריח אנשים להצביע בשביל הצנחנים. נבלות כפויי טובה המעריצים שלהם.

נאבוקוב

New member
בוודאי,

גלות בעיירה הדרומית, נופש את נפשו המעונה בגולג הצהבהב, מחוסר-חלונות, א'. מכאלוביץ' לגם כעך ולעס תה יבש. לאחר ששכתב רשימות מהבויידם וחישב את קיצה (ההכרחי מבחינה דיאלקטית) של רק-קפתנובה בוקובזה, הוא שלח שוב טלגרמה או שתיים לציירת מקסיקנית משופמת, שהעדיפה מצידה להיות נכה ולא לענות חזרה. נאנח עד עלתה בו הרוח, אומרת: "לך וחזק נפשך בדג מלוח, תחשוב על תיקון-האנושות." הלך ושתה לוג אחד או שתיים, קיבתו הומה ברעב, ומיד התנדנד אל ספה צרה, משובצת, שם פלט עד עמקי נפשתו, עד יצאה בת-קול מהשמיים, אומרת: "אני אוהבת רק-אותך, לפעמים". הפטיר בבוז, "מכיר אותך, פתיינית אדמונית, גם את טרוצקי רצחו בגרזן דווקא כשהיה לו נדמה שהעניינים נהיים רעים יותר", הבטיחה שתסדר לו שחקנית-דוגמנית בעלת חזות באוורית. התרצה, אומר "א-נו, טוב. רק תיזארי או שאעשה אותך אליונה איוונובה
".

קפת

New member
רק אמרתי "רוסי מטורף"

ישר הוא בא. בטח התגעגע למכות שהייתי מעניקה לו, בשעות חסד, בין ערביים, לאחר שחזר מטיוליו ההזויים בחברת כלבתו הצהובה. התגעגעתי, פוסטם. ולא הבטחתי לך כלום, מלבד נזר של קוצים סביב האשך השמאלי שלך. בוואריות, זה רק קרם. אגב, שמתי לבי הפעוט לכך שהתחביר וסמני הפיסוק שלך השתדרגו. זה עקב מצוקת נרקוטיים, או שלקחת קורס כתיבה תמימה? איזה נאבוקוף }{

נינטייב

New member
זה לא משהו שאוכלים

אחרי מעורב עם הרבה עמבה? איילת, זרקת אותי 30 שנה לאחור, אל הסבנטיז בשיכונים של דרום ירושלים.

בדיעבד אני אפילו לא 'כולה להגיד לך

מה הביא לי ת'אסוציאציה, ובאמא שלי שתחיה שהתאמצתי להבין. שוין. אנחנו נשרוד. מה זה השיכונים של דרום ירושלים?

למעלה