להיות גננת..?

shirany

New member
להיות גננת..?

אני אוהבת מאוד מאוד מאוד ילדים לשחק איתם לדבר איתם במיוחד... ורציתי לשאול האם כדאי לי להיות גננת או משהו אחר ? אני אוהבת לדבר איתם לשמוע מה מציק להם מה הם אוהבים כמו פסיכולוגית קטנה לילדים האם כדאי להיות גננת והאם יש למשהי רעיונות אחרים למקצועות עם ילדים..

קרני12

New member
תגובה

קודם כל, תודה רבה על התיחסותך לשאלתי למטה. אני חושבת שאת רואה נכון את הדברים (למרות גילך הצעיר). ובהמשך לאותו נושא וחשיבות הלימודים (שאת נימצאת בשיאם) אני חושבת שכדאי לך לסיים את הבגרויות בצורה הטובה ביותר ואז יפתחו בפנייך אפשרויות רבות מעבר לגננת שזה מקצוע נהדר. ישנן מרפאות בעיסוק שעוזרות לילדים עם קשיים מוטוריים יש את הקלינאיות תקשורת שעוזרות לילדים עם קשיים בדיבור. יש מורות לתנועה שעובדות עם ילדים במגוון גילאים (החל מפעוטות ועד לילדים בוגרים יותר יש את המורות למוסיקה את יכולה ללמוד גם טיפול באומנויות-מטפלות שעוזרות לילדים עם בעיות ריגשיות להתמודד ולהפתח ישנו מגוון רחב מקווה שעניתי לך קרני

shirany

New member
אני רוצה משהו שקשור לילדים בלי ...

הגבלה של משהו ילדים שאפשר לשוחח איתם ..לעומק יותר לגשת לליבם... אם את מבינה אותי...

שירני, את מתגייסת לצבא../images/Emo35.gif

יש לך עוד כ"כ הרבה זמן להחליט מה לעשות בעתיד. כשיגיע הזמן - את כבר תדעי לבד. אם היו אומרים לי כשהייתי בת 17 שאני אהיה גננת - הייתי צוחקת. בעצם... רוב האנשים שהכירו אותי מהתיכון צחקו בהפתעה כשגילו את זה [כנראה שהייתי לא כ"כ חינוכית פעם
] אבל לבינתיים כמובן שאת יכולה לבדוק אפשרויות או לעבוד בקייטנות וכד´, כדי לקבל מושג כלשהוא. איך שלא יהיה: המון

shirany

New member
כן אני מתגייסת...אבל...

נכון יש לי די הרבה זמן להחליט ....אבל אני סתם רוצה כיוון... ובקשר לקייטנות...אני הייתי מדצית -->זו מדריכת נוער צעירה ..עשיתי פעולות לילדים בכיתות א'-ו' במשך שנתיים ואז החלו הבגרויות והפסקתי..

למעלה