להיות בצד השני.

De-Panther

New member
לא דיברתי רק על השירשור הזה../images/Emo3.gif יש..

שירשורים עם אנשים אחרים משם נחמד לראות אנשים מוכרים(עם כמה שזה לא טוב מכיוון שבעיות זה דבר מעצבן
)

להיות בצד השני.

איך, אחרי כל כך הרבה דחיות שעברתי, ותמיד להיות הצד הנדחה, מגיע בחור שמתעניין- אבל אני פשוט לא מצליחה לרצות להיות איתו? וזה עושה לי רע, כי אני ממש מבינה מה הוא עובר. ואני לא יודעת איך להתנהג איתו, אותי לא דחו אף פעם בצורה "נעימה" או לפחות נסבלת- אבל אני לא רוצה לפגוע בו. הצילו?

גנגי

New member
אבל מה לעשות שאלה החיים,

כמו שניסח את זה שלמה ארצי: "פעם תורי לאהוב ופעם תורך", או כמו שניסח את זה שימי תבורי: "פעם את בוכה ופעם את צוחקת", ופוליקר פשוט צמצם הכול ל"נד-נד, נד-נד". תשתדלי בעדינות, זה הכול. זה שאת יודעת כמה זה עלול לפגוע מאפשר לך לגייס את כל הרגישות למצב כדי לא להכאיב לבחור. ואל תדאגי, יגיע גם יום שבו תרצי מישהו והוא ירצה אותך.

Black Sunflower

New member
וואו, פלאשבקים..

שמעי, הממ... לדעתי? אם את לא רוצה להיות איתו - את לגמרי לא חייבת. אם לא מתאים לך - תחתכי, כי להישאר במשהו בלי רצון זה כואב, לך ולצד השני. את יכולה פשוט ללכת אליו, לשבת איתו ולהגיד לו שהוא בחור סבבה [או שמא..?] אבל שפשוט לא מתאים לך כרגע להיכנס למשהו...

De-Panther

New member
נראה לי שזה רק אני... אבל אני מעדיף

שפשוט יגידו לי ישר שזה לא ושזה לא מתאים וכו' וכו' מאשר שישחקו איתי משחקים

אלי ו.

New member
זה לא אתה זה אני

אתה ממש בחור נחמד אבל אני לא פנויה רגשית. אני בדיוק סיימתי קשר ולא מתאים לי עכשיו להתחיל בקשר חדש. אתה באמת אדם מקסים אבל פשוט לא נוצר קליק בינינו. אני מאוד נמשכת אליך אבל עד שאהיה בטוחה שלא היתה טעות בבדיקת הנשאות אני מעדיפה לא להכנס לקשרים רומנטיים. איך אמר פול סיימון, Fifty ways to leave your lover

אטיוד5

Active member
../images/Emo31.gif

וגם בעעעע. למה לשקר כשאפשר לומר את האמת? "אתה בסדר אבל אני לא מרגישה שאני אוהבת אותך." פשוט, נכון, ולא פוגע (לדעתי).

אלי ו.

New member
לעתים נדירות יש אהבה ממבט ראשון

ולכן "אני לא מרגישה שאני אוהבת" אינו לענין. רוצה לומר את האמת? "אתה בסדר אבל אני לא נמשכת אליך" זו האמת, רוב האנשים ימצאו את האמת פוגעת.

dana2909

New member
הרעיון

זה פשוט לא לדחות. לא משנה מה תגידי, אבל תגידי. ככל שתמשכי את זה יותר ככה הוא יפגע יותר.

לדעתי

כמו שכבר אמרו, את צריכה להגיד לו שאת לא חושבת שצריך להכנס לקשר הזה, ולהגיד לו איך את מרגישה, ומה הסיבות שאת לא רוצה קשר (הכל תלוי, כמובן, בכמה את קרובה אליו ופתוחה איתו). ככל שתגררי את זה יותר, כך הוא יפגע יותר. אחרי שתסבירי לו את המצב, את יכולה לשאול אותו גם מה דעתו בעניין.

למעלה