להיות בוגר/ת.

להיות בוגר/ת.

מהי בגרות בעינכם? אתם שואפים אליה? האם היה איזה מאורע בחייכם שאתם זוכרים כאחד כזה שעשה לכם סוויץ` בראש ואשכרה הרגשתם שהפכתם לבוגרים..שתפו.

susony

New member
בשבילי בגרות

זה לעשות מה שרוצים, אבל באמת מה שרוצים, לא מה שאנחנו חושבים שרוצים מאיתנו משהו, לא כתגובה, לא כיצריך, אפילו לא לעשות דברים דווקא, אלא פשוט לעשות מה שרוצים באמת באהבה אביב

orli997

New member
ואני מוסיפה../images/Emo24.gif

בלי לקבל או לצפות לאישור והסכמה כל שהי, אני יכולה להעיד על עצמי שרק בגיל קרוב ל40 התחלתי להרגיש בוגרת באמת, כשהבנתי כמה אישורים הייתי זקוקה כדי לעשות מה שרציתי, כשהבנתי שכשאין אני לי אין לי אף אחד בעצם, אז הארוע בעצם היה כשהתחלתי לעבוד על עצמי ונוכחתי באמיתות שאף פעם לא בחנתי וחשבתי עליהם פעמיים, כמו לדווח על רצוני ומעשי וזאת על מנת לספק רצון סמוי לאישור מהסביבה, ברגע שהבחנתי בזה הבנתי שיש לי עוד דרך עד שאוכל להרגיש בוגרת שוב ואכן זה לא מובן מאליו בכלל, תודה לך מקסימה על נושא מעניין, מישום מה בגרות ניתפסת כלקיחת אחריות על החלטות, אבל אם אני חושבת מעט לעומק אני מאוד מסכימה עם אביב ,

susony

New member
מבחינתי בגרות

זה גם לקיחת אחריות, השאלה היא מה זה המושג הזה: "לקיחת אחריות" בשבילי לקיחת אחריות זה להבין שכל מקום שאנחנו נמצאים בו זו מתוך בחירה, בין השאר זה אומר שאין מה להאשים אחרים במצב בו אנחנו נתונים. באהבה אביב

למעלה