להיות או לא להיות

d a n i e l s 5

New member
ואם בחיבוקים עסקינן...

חיבוק לחבר הוא אותו חיבוק לידיד.... ואם נחבק את הידיד בחיבוק חברי...האם הוא יבין שזה רק בידידות.. מילים מילים אבל לא פשוט העניין , תאמין לי. במצבים מסוימים ועם אנשים מסוימים הגדרות הן עניין מחוייב המציאות.

ע פ ר ל ה

New member
נו ברור

מדברים בקול רם וברור,ומסבירים כך שלא ישתמע לשניי פנים.זה מאוד פשוט,ומאוד חברי אגב.

vered 37

New member
ואמרו אמן....

את האמת אין כמו להיות אמיתי עם עצמך ולומר את האמת לאמיתה ... באמת..!

shemesh22

New member
מי אמר שוקולד?

הערתם אותי באמצע חלום על שוקולד שוב תסמינים של ירח מלא?

crisRobin

New member
הכל מותר

הכל מותר, הכל אפשר, הכל שאלה מאיפה דברים מגיעים. אם הכוונות טהורות, אם המחשבות נקיות, יצאו רק הדברים הנכונים. כל אדם בדרכו, כל איש וחיוכו, בונה והורס את החומות סביב ליבו. האם זה חבר, האם זה ידיד, האם זה באמת, אבל באמת משנה? כל אדם ישיב לנו על גמולנו, כן, ישנם אנשים נחמדים מאחרים, כן, ישנם אף יפים מאלו, אף בהתיחס לבסיס האדם שמולנו, רק אנחנו מגדירים את חבריינו. אז כן, אפשר להכביר במילים, אך בשורה התחתונה, אנחנו מחליטים, את מי אנחנו רוצים, מי יחלוק את חיינו עימנו, מי יסעד לשולחנינו, ומי יזדקן לצידיינו. אך לא לשכוח שגם לשני יש דיעה, יש לאסוף אותה ולכבדה כריסטופר שסובל מכאב שיניים ומחליט שכולם צריכים לסבול עימו

crisRobin

New member
תזכירי לי

תזכירי לי בפעם הבאה שהביוץ מפעפע בבטן, לבוא ולהגיד..... זה בגלל.... אוףףףףף כואב

ע פ ר ל ה

New member
כשהביוץ מפעפע זה זמן להתעבר

כואבת השן? תקשור אותה לידית הדלת ו... תמשוך חזק.

shemesh22

New member
אווווץ' לי זה כאב...

לא יאומן אבל יש לי פלאשים מידיות של דלתות...אכזרי..ברררררררר

malka3

New member
שולפת תעודת מינוי - מגשרת לענייניי

משפחה חברים ידידים ויזיזים. במצבי S.O.S - התהליך הגישור , פישור, ושוקולד ללא חיוב לחברי הפורום. האגרה , המע"מ , ההוצאות , הכל עלי.

למעלה