להיות או לא להיות

allona

New member
להיות או לא להיות

שלום לכולם,שמחה סוף סוף להצטרף אחרי לבטים וחששות שליוו אותי זמן מה, אני בצומת דרכים בזוגיות, "להיות או לא להיות", וכל זה קרה אחרי שהחלטנו להתחתן, ואחרי מס' שבועות, עפנו אחורה, והתרחקנו, החלו לצוץ סימני שאלה, ספקות ולבטים לגבי הזוגיות שלנו בכלל ואהובי בפרט. כ"כ הרבה שאלות, והתשובה סמויה מן העין, והזמן עובר ואנחנו כבר לא ילדים, והרבה אנרגיות לקחת את עצמינו בידיים ולתת הזדמנות נוספת ליחסים אין לו, ואני לא יודעת אם לשחרר ולתת לו ללכת, או להילחם בשביל שנינו ולא לוותר.

seeyou

New member
The first duty of love is to listen

מצאתי בנט מאמר אשר יכול לשפוך אור על הבעיה שלך.

shirlyar

New member
נישואים!!

אני לא חושבת שכדאי לך להיות פזיזה ולוותר בקלות, השנה הראשונה היא ידועה כקשה ואפילו 7 השנים הראשונות, ואחרי החתונה תמיד צצות כאלו שאלות של ספקות. הדבר היחיד שאני יכולה לכוון אותך זה שאל לך להיות פזיזה נכון לעכשיו כמו ילדים או רכישת בית, תחיי איתו ותבנו את הזוגיות תנסי ליצור הרמוניה ובאמת לבדוק את הזוגיות אבל לא ממקום של ביקורות וגישה שלילית, תני לזה צ'אנס ותדעי שזה טבעי כל הלבטים הללו אך כמובן בגבול מסויים. וחשוב שתזכרי שכשנשואים אין יותר את הפרפורים ואין את התשוקה והלהט שהיו קיימים לפני החתונה או בהתחלה אל תחפשי את זה כי לא תמצאי וזה בסדר ולגיטימי, את הנישואים צריך לטפח כל הזמן וזו עבודה קשה, הרבה הבנה וכבוד. בהצלחה מקווה שלא בלבלתי לך את המוח

allona

New member
../images/Emo35.gif

תודה, לא בלבלת לי את המוח , רק אולי לא הייתי מובנת קודם, אנחנו עדיין לא נשואים, הריחוק בנינו קרה, מס' שבועות אחרי ההחלטה להתחתן, ולאחר מכן הקפאנו את העיניין כתוצאה מסימני השאלה שצפו בעיקבות ההחלטה. היום ברור לשנינו כי לא היינו בלים לכך, ועדיין עומדת השאלה האם זה בכלל זה. ואני בהתלבטות, וגם הוא האם לתת עוד צ'אנס ליחסים או לחחתוך.

אלונה יקירתי

לדעתי האישית בלבד, אם הרגשתכם שאינכם בשלים עדיין לנישואין - דחו את החתונה. תנו צאנס למערכת היחסים שלכם. השקיעו אחד בשני. ןאם תבינו שלא מתאים לכם אז לא קרה כלום. לא כדאי להתחתן מתוך לחץ לצפייה של המשפחות. זה ממש לא לעניין. עדיף כך מאשר אח"כ. זה הרבה יותר קל כרגע. נישואים הם חלק מאד רציני בחיים. זה לא משחק. צריך בשלות בוגרת לחיים משותפים וזה ממש ממש לא פשוט. אז. זה מה שהיה לי להגיד. ותשקלו ברצינות מה הלאה. שלך גבי

למעלה