להיוולד מחדש...

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
להיוולד מחדש...

כך התחושה, משהו באוויר, ללא בקשה, זורם מאליו, הדרך ברורה, מה שחבוי לרגע נגלה, מה שבאמצע, תופס לו כיוון מה שידוע, בא בעידון מה שטוב, נשאר בצילו מה שמפתיע, בא איתו רגעים מוזרים,שוב חדש זה באוויר נכון, זה לא כאן ממש אבל ההבדל הוא אינו, אינינו קיים מה שבא היום ,מחר נעלם, אז תהייתי היום אם אלה החיים.. מה בדיוק הם מכילים..?...מה יש בהם, כ``כ לא ידוע... מה במהותם, ביופיים התמוהה, מה בי עכשיו, מה כ``כ רגוע..

pank

New member
יולי יקרה, ממש דיבר אלי מה שכתבת

שינוי והתחדשות משולים להישרדות, מי שלא זורם הלאה נכחד. פאנק שמנסה לזרום הלאה מאהבה אבודה.

yoli

New member
פאנק יקרתי

פאנק יקירתי אני קוראת את כול הודעותייך תמיד, ואני רואה שאת מנסה להילחם באהבה שהייתה לך.פאנק אני מקווה שתמשיכי, למרות הכאב והצער, דרכי העולם ודרכו של אלוהים, אינה מובנת, ולא תמיד הגיונית, ולרוב גם מרגיזה... החיים זורמות בדרכים הכי לא צפויות, מקווה שתמשיכי איתם ולא תישארי במקום, איילת..

pank

New member
יולי- מודה לך בחום על דברייך

זקוקה לעידוד כמו אוויר לנשימה, לפעמים מאוד קשה להשלים עם אובדן של ידיד יקר, שנועל את הלב שלו בפניך ומסרב לסלוח, אבל אני בתור אדם מאוד סולחני חושבת שמי שיש לו לב אבן לא ראוי לאהבתי..

Shanny

New member
יולי היקרה בוקר טוב לך

בוקע כל כך הרבה כאב מאוד מוכר מהשיר שלך את מרגישה טוב מתוקה? מאוד הזדהיתי איתו שיר מקסים שלך שני אני כאןֱ

yoli

New member
היי!!

ארב טוב..אני קצת עסוקה במבחנים תסלחו לי על העדרות, אז ככה שני אצלי הכול מ צויין!! איך אצלך... ופאנק, לך, את יודעת שבדרכי החיים נופלים אנשים יקרים וחשובים, אך סימן שאין זה צריך להימשך, ולמרות שאני סלחנית כמוך מי שלא רוצה לא צריך!! אוהבת איילת

למעלה