"להיוולד מחדש" - סדרה ברזילאית חדשה בויוה טלנובלות! 🤰

lili1992

Active member
ויוה הודיעו היום רשמית שהמחליפה של "מרגריטה" בערוץ ויוה טלנובלות היא סדרה ברזילאית חדשה בשם "להיוולד מחדש", ותתחיל החל מ - 04/05.
מדובר בסדרה של גלובו ממשבצת השידור של שעה תשע בערב (המשבצת המובילה), שהסתיימה בתחילת ספטמבר 2024.

הסדרה היא חידוש לסדרה באותו השם - Renascer משנת 1993 של הכותב בנדיטו רוי ברבוסה (שכתב את "טרה נוסטרה").
הסדרה היא בת זממנו ומתרחשת באיזור כפרי בעיקר, עם דגש על גידול קקאו.
הסדרה עוסקת במשפחה: אב וארבעת בניו, ובמערכת היחסים של האב איתם, ובעיקר עם הבן הצעיר.
היחסים בין האב, ז'וזה אינוסנסיו, והבן הצעיר, ז'ואו פדרו מתוחים, משום שהאם מתה בלידתו והאב מאשים אותו בכך.
היחסים ביניהם מסתבכים עוד יותר כאשר מגיעה לאיזור צעירה בשם מריאנה, ושניהם מתאהבים בה.

הסדרה מתחילה בעבר בה ז’וזה אינוסנסיו הגיע לאיזור, התאהב במי שתהיה אשתו ואם ילדיו וביסס את מעמדו.
לאחר מספר פרקים, עוברים להווה כאשר כל הילדים גדולים.

פרט מעניין: השחקן של ז'ואו פדרו הבן הרביעי בגרסה המקורית הוא השחקן שיגלם את האב ז’וזה אינוסנסיו בגרסה המחודשת.

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
עפ"י WIKIPEDIA, בגרסה הבינלאומית של הסדרה יש 110 פרקים (לעומת 197 פרקים בגרסה המקורית).

Hadar 169

Well-known member
ויוה הודיעו היום רשמית שהמחליפה של "מרגריטה" בערוץ ויוה טלנובלות היא סדרה ברזילאית חדשה בשם "להיוולד מחדש", ותתחיל החל מ - 04/05.
מדובר בסדרה של גלובו ממשבצת השידור של שעה תשע בערב (המשבצת המובילה), שהסתיימה בתחילת ספטמבר 2024.

הסדרה היא חידוש לסדרה באותו השם - Renascer משנת 1993 של הכותב בנדיטו רוי ברבוסה (שכתב את "טרה נוסטרה").
הסדרה עוסקת במשפחה: אב וארבעת בניו, ובמערכת היחסים של האב איתם, ובעיקר עם הבן הצעיר.
היחסים בין האב, ז'וזה אינוסנסיו, והבן הצעיר, ז'ואו פדרו מתוחים, משום שהאם מתה בלידתו והאב מאשים אותו בכך.
היחסים ביניהם מסתבכים עוד יותר כאשר מגיעה לאיזור צעירה בשם מריאנה, ושניהם מתאהבים בה.

הסדרה מתחילה בעבר בה ז’וזה אינוסנסיו הגיע לאיזור, התאהב במי שתהיה אשתו ואם ילדיו וביסס את מעמדו.

פרט מעניין: השחקן של ז'ואו פדרו הבן הרביעי בגרסה המקורית הוא השחקן שיגלם את האב ז’וזה אינוסנסיו בגרסה המחודשת.
וואו ברזילאית חדשה גם בויוה הרגיל הגיע הזמן!|שמח|
ובחירה מעניינת, הבנתי שהראשית מ-Garota do momento דודה סנטוס שיחקה פה בפרקים הראשונים|אקשן|
ולמרות שמדובר בברזילאית מהרצועה של תשע בברזיל, אני בהחלט אתן לה צ'אנס בהמשך!
בינתיים אני עדיין מחכה להתחיל את אדמה ותשוקה שאם ממנה הצלחתי להתרשם עוד לפני שצפיתי(ויש דמיון!)יכול להיות שאצליח להתחבר גם לזו,
גם אם בעבר היא פחות משכה אותי.

נחמד גם לדעת שהתסריטאי של טרה נוסטרה|גביע||מאוהב|כתב את גרסת המקור!
תודה על הסיכום|חיבוק|

lili1992

Active member
וואו ברזילאית חדשה גם בויוה הרגיל הגיע הזמן!|שמח|
ובחירה מעניינת, הבנתי שהראשית מ-Garota do momento דודה סנטוס שיחקה פה בפרקים הראשונים|אקשן|
ולמרות שמדובר בברזילאית מהרצועה של תשע בברזיל, אני בהחלט אתן לה צ'אנס בהמשך!
בינתיים אני עדיין מחכה להתחיל את אדמה ותשוקה שאם ממנה הצלחתי להתרשם עוד לפני שצפיתי(ויש דמיון!)יכול להיות שאצליח להתחבר גם לזו,
גם אם בעבר היא פחות משכה אותי.

נחמד גם לדעת שהתסריטאי של טרה נוסטרה|גביע||מאוהב|כתב את גרסת המקור!
תודה על הסיכום|חיבוק|
נכון מאוד, דודה סנטוס שיחקה בתקופה הראשונה בסדרה.
בגרסה הברזילאית המלאה זה בערך עד פרק 11, אבל - ספויילר!!! - יש לה גיחה קטנה לקראת סוף הסדרה.

Hadar 169

Well-known member
נכון מאוד, דודה סנטוס שיחקה בתקופה הראשונה בסדרה.
בגרסה הברזילאית המלאה זה בערך עד פרק 11, אבל - ספויילר!!! - יש לה גיחה קטנה לקראת סוף הסדרה.
הבנתי שהיא שיחקה את אישתו הראשונה של אב המשפחה
ונראה שיש פה לפחות שלושה שחקנים מטרה נוסטרה:love:
ג'קסון אנטונס ששיחק את אנטנור, אנטוניו קאלוני ששיחק את ברטולו, ומריה פרננדה קנדידה ששיחקה את פאולה!
למרות שאם הבנתי נכון אנטוניו ומריה פרננדה משחקים רק בתפקידי אורח אבל עדיין נחמד לדעת:-]

ואגב שמתי לב שהראשי ממעבר לאשליה רפאל ויטי נכנס לאחרונה גם הוא לאדמה ותשוקה-כבן זוגה של דבורה אוסוריו. זה קטע כי גם היא שיחקה במעבר לאשליה והם חלקו לא מעט קטעים אם כי שם הם לא היו זוג|אקשן|

lili1992

Active member

ויוה כתבו את זה בפוסט, אבל וידאתי שאין טעות ואכן - הסדרה תשודר בשעה 19:00 ולא ב - 19:05.

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה כתבו את זה בפוסט, אבל וידאתי שאין טעות ואכן - הסדרה תשודר בשעה 19:00 ולא ב - 19:05.
מעניין אם זה יימשך גם כשטרה נוסטרה תתחיל כי בטרה נוסטרה 50 דקות לפרק זה לא מספיק, אז אם לא יחזירו ל-19:05 זה כמעט תמיד יתחיל ב-19:01 או ב-19:02 או ב-19:03 ולא יהיו פרסומות בין טרה נוסטרה ללהיוולד מחדש.

lili1992

Active member
מעניין אם זה יימשך גם כשטרה נוסטרה תתחיל כי בטרה נוסטרה 50 דקות לפרק זה לא מספיק, אז אם לא יחזירו ל-19:05 זה כמעט תמיד יתחיל ב-19:01 או ב-19:02 או ב-19:03 ולא יהיו פרסומות בין טרה נוסטרה ללהיוולד מחדש.
נכון, כרגע הם לא כתבו שהם מקדימים את טרה ל - 18:00, נגיד.
אותי גם מעניין מה יהיו השידורים החוזרים בסוף שבוע של "להיוולד מחדש", האם בדיוק כמו של מרגריטה או שיחזרו ללוח נורמלי?
יבגני, אתה כבר יכול לראות את לוח השידורים של יום שישי בפרטנר?
באתרים של הוט ויס אי אפשר לראות עדיין.

evglev1

Well-known member
מנהל
אותי גם מעניין מה יהיו השידורים החוזרים בסוף שבוע של "להיוולד מחדש", האם בדיוק כמו של מרגריטה או שיחזרו ללוח נורמלי?
אני בודק מאז שבת, גם אני חושב שלוח השידורים צריך להשתנות כי להיוולד מחדש זה פרקים ארוכים יותר ולשדר 3 פעמים זה עוד 25 דקות בכל שידור. אבל עד עכשיו לוח השידורים של פרטנר מעודכן רק עד יום שישי 5:25 ואין אפילו את שידורי הבוקר כדי לראות אם רומן לילי חוזרת לשעה 08:00.

ובשביל להקדים את טרה נוסטרה צריך לשחק עם לוח השידורים כי האריכו את המשבצת של זהב ירוק וקיצרו את המשבצת של משפחה בסרט ועם זה נשאר כמו שזה אי אפשר להקדים את טרה נוסטרה אפילו ל-18:05 שכן השידור חוזר של משפחה בסרט ב-17:25 מהשידור הראשון יום קודם ב-23:25. לדעתי הכי הגיוני שאחרי שבוע להיוולד מחדש תחזור ל-19:05. החוקים של הלב תדחה ל-19:55 ואני לא יודע מה יותר נוח להם להשאיר את הנדר ב-20:40 שתתחיל מיד אחרי החוקים של הלב בלי פרסומות, או לדחות את גם את הנדר ל-20:45 ואז בחלק מהפרקים לא השידור של בנות הירח יתחיל מאוחר יותר כמו שהיה תמיד עד מרגריטה כשהנדר הייתה ב-20:50.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
סוף סוף יש לוח שידורים מעודכן בפרטנר. אז כך להיוולד מחדש לא תשודר שלוש פעמים כמו מרגריטה, אבל גם לוח השידורים של ויוה לא חוזר להיות מה שהיה קודם. במקום אחד השידורים החוזרים שאחרי רומן לילי שידור נוסף של פרקי משפחה בסרט וכך אין את זה שהקוריאנית רק בין שני שידורים חוזרים של מרגריטה כפי שהיה ובמקום השידור חוזר של שבת בוקר שידור חוזר נוסף של זהב ירוק.

בינתיים כשטרה נוסטרה מתחיל להיוולד מחדש נשאר ב-19:00, מן הסתם הפרקים הראשונים עדיין נכנסים למסגרת של 50 דקות.

lili1992

Active member
סוף סוף יש לוח שידורים מעודכן בפרטנר. אז כך להיוולד מחדש לא תשודר שלוש פעמים כמו מרגריטה, אבל גם לוח השידורים של ויוה לא חוזר להיות מה שהיה קודם. במקום אחד השידורים החוזרים שאחרי רומן לילי שידור נוסף של פרקי משפחה בסרט וכך אין את זה שהקוריאנית רק בין שני שידורים חוזרים של מרגריטה כפי שהיה ובמקום השידור חוזר של שבת בוקר שידור חוזר נוסף של זהב ירוק.

בינתיים כשטרה נוסטרה מתחיל להיוולד מחדש נשאר ב-19:00, מן הסתם הפרקים הראשונים עדיין נכנסים למסגרת של 50 דקות.
תודה על העדכון!
ההחלטות של ויוה מוזרות, הם יכלו להקדים את השידור החוזר של "הנדר" שמתחיל ממש מאוחר, וכמובן לשנות את שעות השידור של הקוריאניות.

lili1992

Active member
הבנתי שהיא שיחקה את אישתו הראשונה של אב המשפחה
ונראה שיש פה לפחות שלושה שחקנים מטרה נוסטרה:love:
ג'קסון אנטונס ששיחק את אנטנור, אנטוניו קאלוני ששיחק את ברטולו, ומריה פרננדה קנדידה ששיחקה את פאולה!
למרות שאם הבנתי נכון אנטוניו ומריה פרננדה משחקים רק בתפקידי אורח אבל עדיין נחמד לדעת:-]

ואגב שמתי לב שהראשי ממעבר לאשליה רפאל ויטי נכנס לאחרונה גם הוא לאדמה ותשוקה-כבן זוגה של דבורה אוסוריו. זה קטע כי גם היא שיחקה במעבר לאשליה והם חלקו לא מעט קטעים אם כי שם הם לא היו זוג|אקשן|
1. נכון, ג'קסון משחק בתפקיד החבר הטוב של אב המשפחה. גם הוא שיחק בגרסה המקורית של הסדרה, ובתפקיד החבר הכי טוב של הבן הרביעי. כלומר הצמד של מרקוס וג'קסון גם חזר אבל כדור המבוגר היותר.
ואם איני טועה, את התפקיד של "החבר הכי טוב של הבן הרביעי" שינו והפכו אותו לחברה בכלל.

2. רפאל ויטי! עכשיו נזכרתי שיש איזה עניין לא קטן עם הדמות שלו.

Hadar 169

Well-known member
1. נכון, ג'קסון משחק בתפקיד החבר הטוב של אב המשפחה. גם הוא שיחק בגרסה המקורית של הסדרה, ובתפקיד החבר הכי טוב של הבן הרביעי. כלומר הצמד של מרקוס וג'קסון גם חזר אבל כדור המבוגר היותר.
ואם איני טועה, את התפקיד של "החבר הכי טוב של הבן הרביעי" שינו והפכו אותו לחברה בכלל.

2. רפאל ויטי! עכשיו נזכרתי שיש איזה עניין לא קטן עם הדמות שלו.
מעניין.. את ג'קסון אני זוכרת בעיקר גם מהתקופתיות זמן לאהוב והשפחה איזאורה
|כן|שחקן ותיק עם רזומה עשיר חח..|כתר|

התפקיד של רפאל ויטי משמעותי? אם אמור להיות איתו דברים מעניינים את יכולה לספיילר חופשי|משוגע|
עוד שמתי לב שעשו אותו פה ממש שונה עם משקפיים וזיפים מראה הרבה יותר בוגר ורציני כזהB-)

lili1992

Active member
התרשמותי מהסדרה לאחר שבוע השידור הראשון (גילוי נאות - הכרתי מעט את הסדרה לפני):

1. הסדרה נפתחה במעשה אלימות מחריד, וגם בפרקים שאחרי קרו מעשים נוספים, שניים מהם ישפיעו על מעשי הדמויות בתקופה השנייה בסדרה.

2. הדמויות מחוספסות, האווירה קצת כבדה ויש הרבה מעשים קיצוניים (לא רק האלימות).
ייתכן שכך זה ימשיך גם בתקופה השנייה, רק עם דמויות חדשות מן הסתם.
עריכה: על אף האווירה הכבדה, הפרקים זרמו והיה מעניין.

3. השיר של הזוג הראשי, זה אינוסנסיו ומריה סנטה: Jardim de Fantasia הושמע גם ב"שפחה איזאורה".

4. הברזילאים טובים מאוד ביצירת דמויות שבאמת נראות כפריות, גם במראה וגם בדיבור.

והערה טכנית: הסדרה צולמה באיכות גבוהה, באתר של גלובו היא זמינה לצפייה באיכות 4K ובטלוויזיה בברזיל שידרו אותה באיכות 1080P, בעוד אנחנו זוכים לצפות בה באיכות 480P לכל היותר (אולי פחות).

Hadar 169

Well-known member
התרשמותי מהסדרה לאחר שבוע השידור הראשון (גילוי נאות - הכרתי מעט את הסדרה לפני):

1. הסדרה נפתחה במעשה אלימות מחריד, וגם בפרקים שאחרי קרו מעשים נוספים, שניים מהם ישפיעו על מעשי הדמויות בתקופה השנייה בסדרה.

2. הדמויות מחוספסות, האווירה קצת כבדה ויש הרבה מעשים קיצוניים (לא רק האלימות).
ייתכן שכך זה ימשיך גם בתקופה השנייה, רק עם דמויות חדשות מן הסתם.
עריכה: על אף האווירה הכבדה, הפרקים זרמו והיה מעניין.

3. השיר של הזוג הראשי, זה אינוסנסיו ומריה סנטה: Jardim de Fantasia הושמע גם ב"שפחה איזאורה".

4. הברזילאים טובים מאוד ביצירת דמויות שבאמת נראות כפריות, גם במראה וגם בדיבור.

והערה טכנית: הסדרה צולמה באיכות גבוהה, באתר של גלובו היא זמינה לצפייה באיכות 4K ובטלוויזיה בברזיל שידרו אותה באיכות 1080P, בעוד אנחנו זוכים לצפות בה באיכות 480P לכל היותר (אולי פחות).
איזה יופי שיש לך עכשיו עוד ברזילאית יומית צפייה מהנה!😊
את צופה גם באהבה של אמא נכון?|אקשן|

lili1992

Active member
איזה יופי שיש לך עכשיו עוד ברזילאית יומית צפייה מהנה!😊
את צופה גם באהבה של אמא נכון?|אקשן|
אני לא בטוחה שאצפה ב"להיוולד מחדש" באופן קבוע, כרגע בהתחלה אני כן אשתדל לצפות בכל פרק, אבל לא בטוח שזה יימשך כך.
את "אהבה של אמא" טרם התחלתי, על אף התכנון :(

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא בטוחה שאצפה ב"להיוולד מחדש" באופן קבוע, כרגע בהתחלה אני כן אשתדל לצפות בכל פרק, אבל לא בטוח שזה יימשך כך.
את "אהבה של אמא" טרם התחלתי, על אף התכנון :(
מקווה שהקלטת אהבה של אימא, כי בפרטנר היא יורדת מספריית וי או די השבוע וסביר להניח שגם בחברות אחרות היא לא תישאר הרבה זמן.

lili1992

Active member
מקווה שהקלטת אהבה של אימא, כי בפרטנר היא יורדת מספריית וי או די השבוע וסביר להניח שגם בחברות אחרות היא לא תישאר הרבה זמן.
כן גם בהוט היא יורדת מה-VOD השבוע, חודשיים בלבד אחרי סיום שידורה.
הקלטתי אותה מהשידור בערוץ, אני משערת שב-VOD האיכות טובה יותר כי לקחו את השידור מויוה פרימיום.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן גם בהוט היא יורדת מה-VOD השבוע, חודשיים בלבד אחרי סיום שידורה.
הקלטתי אותה מהשידור בערוץ, אני משערת שב-VOD האיכות טובה יותר כי לקחו את השידור מויוה פרימיום.
ברור שמהערוץ, החברה היחידה שבה אפשר להקליט מה-VOD היא יס.

למעלה