"להחרים את התוכנית בגלל הזוג המעורב"

adoshe

New member
מי שלא רוצה שלא יראה.... חוצפניםםםםם

הם זוג מאוד חמודדד לדעתי בין הזוגות הנורמלים שם והמעניין בפרט....... אני לא מבינה למה אנשיים אוכלים את הלב שלהם כשהם רואים שטוב לאנשים אחרים .........אם הוא היה נוצרי אז אף אחד לא היה מדבר נכון?........ או על ההומו אף אחד לא מדבר למה .. הרי זה יותר גרוע ... אם היא היתה הולכת אם אלף יהודים או נוצרים אף אחד לא יגיד מילה אחת אבל אם תלך ותיהיה אם ערבי אחד כולם יגידו עליה שרמוטה נכון?.... אני לא חושבת שזה עניין של אף אחד ... ולא שמים איקס אוטומטית על אנשים . לא משנה מין גזע צבע ודת...........מיסתכלים על הבן אדם אצמו...... ועוד דבר דווקא הם זוג מאוד רגיש שירה הזאת היחידה שבאמת ריחמה על החזירים מתוך הלב שלה ........... היא הראתה שם הכי אנושיות

omer719

New member
זה נוראי...

מי שלא רוצה שלא יראה... התופעה לא תעלם בגלל שהם לא יצפו. הם זוג מאוד חמוד ומגיע להם להשתתף בתוכנית. את האמת שאני לא מופתע שקורה כזה דבר במדינה שלנו, היה לי ברור מהרגע הראשון ששמעתי על הזוג הזה וחבל לי עליהם מאוד כי זה עיניין מאוד פוגע ומעליב, אני מקווה שהם רגילים ולא נותנים לזה לפגוע בהם.

אורישקי

New member
אני גם נגד התבוללות

ואני גם ימני בדעתי אבל אני ממש לא מסכים עם זה. סהכ הם אפילו לא זוג נשוי. והם גם היו ידידים וגרו באותה שכונה כשהם היו קטנים אז זה בכלל ברור. ואם טוב להם ביחד אז מי אני שאשפוט. חוץ מזה שהוא גם לא נראה לי איזה מוסלמי קיצוני שצועק אינפח אל יהוד ומדבר נגד ישראל בכל הזדמנות אפשרית, הוא דווקא נראה לי אחלה בן אדם והוא גם קרא לעצמו "ערבי ישראלי" אז נראה לי שהוא נחמד מאד. אני בעדם.

גיל110

New member
מה זה נגד התבוללות? אדם זכאי להחליט בעצמו

עם מי הוא רוצה להיות ולא צריך להגיע איזה פנאט מהצד ולהרוס לו את הקשר!

אורישקי

New member
כאילו. אני פשוט גם לא מי יודע מה מת על זה

אבל מבין אותה בכל אופן. לא יודע קשה לי להסביר. אבל התגובות של החרם נגדם מוגזמות ומטורפות.

ny22

New member
מנהל
גיל, זה הכל עניין של השקפה.

ע"פ היהדות (אני לא אומר שאני מסכים אם זה, אני רק מציג את העמדה הזאת) - ההתבוללות היא דבר בעל ערך שלילי. היהדות נגד זה שיהודי יתחתן עם לא יהודיה וההפך. לכן שאדם אומר לך שהוא "נגד התבוללות", הוא בד"כ אומר לך שהוא מנסה לשמר את העם היהודי. זאת בערך הכוונה...

גיל110

New member
כל דת היא פנאטית שמעודדת נישואים בתוך הדת

עצמה ומעדיפה נישואי אחים על נישואי תערובת או במילים אחרות - מעדיפה תינוקות פגומים עם חיים קצרים אך מאותה הדת מאשר תינוקות בריאים.

כל דת היא פנאטית שמעודדת נישואים בתוך הדת

שטויות אתה לא מבין רק יודע להשמיץ את היהדות אז שתדע זוג שרוצה להינשא חייב להביא עדים שמכירים את הזוג הרבנות מנסה לחקור כמה שאפשר כדי למנוע התבוללות אבל אתה לפני שתשמיץ את היהדות תראה מה עושים החילונים אלו שרוצות להביא ילדים לעולם מקבלות זרע שדואגות שיהיה מתורם בריא יפה משכיל וחברתה אותו דבר מקבלת זרע מאותו תורם ולך תדע בעתיד לאן זה מוביל כבר היה כתוב בעיתון שאח התאהב באחותו ולא ידע שהיא אחותו והם קיימו יחסים אבל כשרצו להתחתן אורו עיניהם זה החילוניים המשכילים והנאורים שיודעים להשמיץ את התורה ומתרברבים בחוכמתם אוי ואבוי לאן הגענו

ny22

New member
מנהל
אני רוצה לתקן אותך גיל מבחינה עובדתית...

כתבת שהדת מעדיפה נישואי אחים על פני...(לא משנה מה, מיד תבין גם למה). זה ממש לא מדיוק - העונש על נישואי אחים (או כל נישואים מקירבה ראשונה), שנקא גם גילוי עריות, הוא - מיתה
(כלומר מוות). זה מה שנקרא ביהדות - איסור עריות. והנה לינק לערך בויקיפדיה שבו תוכל לקרוא על זה קצת יותר ולהבין שע"פ היהדות זה איזור חמור. http://he.wikipedia.org/wiki/איסור_עריות והנה לינק שיסביר לך על אותן שלוש עברות (שגילוי עריות הוא אחד מהן) שעליהן חיייבים מיתה (כלומר, העונש עליהם הוא הוצואה להורג): http://he.wikipedia.org/wiki/ייהרג_ואל_יעבור אולי התכוונת לנישואים בין בני-דודים. זה כבר סיפור אחר לגמרי...

גיל110

New member
נישואי אחים או נישואי בני דודים, כל עוד מדובר

על קרבת דם - היא אותה דבר נוראי.

נישואי אחים אסורים בתכלית ואילו נישואי בני

דודים זה מותר . כמה שאתה רחוק מלדעת מה התורה מתירה ומה לא אבל בלאו הכי אתה חילוני קיצוני אז מה זה משנה
ל ך מה התורה אומרת

דרך אגב למה שלא תציע לחברה שלך להשתתף בפורום

הרי כמה שיותר דעות זה הרי משובח או שאתה פשוט מתבייש ממה מ'המלומדת' יודעת

מבלי להתייחס למה שאתה כותב שאת דעתי אתה כבר

יודע אתה לא מתכוון להגיב לי או בגלל שאתה יודע שאני צודקת והאגו שלך לא מרשה לך להודות בגלל זה או שאתה לא מגיב בגלל שאתה מת לפגוע בי ואני החזיר לך בהתאם ואז שנינו נתעופף מהפורום וכך אתה תישאר בלי תפוז ותישאר עם החברה שלך שעושה רושם שלדבר לקיר עדיף מלדבר אליה ( כי היא כבר הציגה את עצמה באתר שידוך למוגבלים שסובלת מנכות נפשית מספר 2 מה זה אומר מספר 2 ?) שאני הוציא ממחטה והוריד דמעות מה שנקרא על הבחתך אל סודה (בתירגום על מזלך הרע)

גיל110 אולי אני אקרא בשמך הפרטי?

נישואי אחים הם אולי מקובלים אצלך אבל תשמע טוב טוב אותך אני מכירה אישית ואת החברה שלך אני מכירה לא פחות אם היית גבר עם כבוד לא היית כותב את מה שאתה כותב אבל אני מכירה אותך אישית זה דומה לאחד שיש לו זונה ואומרים לה תישבעי בכבוד שלך זה בדיוק מה שאתה והחברה שלך תן לי תגובה כי זה טיפה בים מול מה שהמציאות אומרת עליך ועל החברה שלך בפרט

ny22

New member
מנהל
אדם זכאי להחליט בעצמו על הדעה שלו

ורק שכחתי להוסיף, שזה שאדם אומר שהוא נגד התבוללות לא אומר שהוא פאנט שיהרוס את הקשר. יש רמות שונות בעניין הזה של "נגד התבוללות". לא כולם אקטיבים כמו האירגון הזה שבאמת מנסה לפגוע בזוג.

אם תרצה להינשא לאיזו פאטמה או לאיזו מריה

תאמין לי אף אחד לא יעצור אותך חוץ מיזה יש לך את החברה שלך (שסובלת מהפרעה נפשית סוג 2-מה זה אומר סוג 2,?כך היא הציגה את עצמה בפורום למוגבלים-חפש שם ותמצא)תאמין לי תעזוב את הארץ יהיה לך טוב ולי אישית גם

למעלה