להחליף שמקנים

להחליף שמקנים

להחליף את חסן וקונובאלוב ומייד הם אומנם שחקנים שאמורים להיות ברמה גבוה אבל הם לא תורמים כלום למשחק כמו גם חסן, הוא מכדרר יותר מדי הוא הולך עם הראש בקיר אבל לפחות עושה משהו לאומת שני שחקני "הרכש" שרדפו אחריהם כל הקיץ והוציאו יות מדי כסף. החילוף של מזרחי (חסן במקום טלסניקוב) היה פשוט טפשי וטעות ענקית טלסניקוב במחצית הראשונה נלחם,ירד לגליצ´ים, עצר התקפה או שניים, חילץ כדורים ומה עשה מכאלנקו? כלום אפס 4 מסירות ו3 מהן להפועל אז למה לכל הרוחות להשאיר אותו ולאוציא את ז´אן אחד הסמלים היחידים שנשאר בקבוצה ובאמת מוכן להלחם למען הקבוצה? פשוט חבל על הקבוצה לדעתי אם כל הכבוד והאהבה שלי ליוסי מזרחי הוא צריך ללכת לא יכול להיות שבמשחק אחד הוא עושה 3-4 חילופים פנימיים, הוא אוהב יותר מדי את הקבוצה וגם זה לא מגיע לו מה שהשחקנים עושים לו השחקנים האלה צריכים מאמן יותר קשוח אולי שלמה שרף או אפילו אלי כהן כדי שאחרי כל הפסד או תיקו מבייש פשוט יקרע אותם במשך השבוע באימונים ולא להגיד להם לא נורא נצליח פעם הבאה

בודי

New member
אתה טועה בחלק או יותר נכון מה דעתי

קונבאלוב ומיכאלנקו: תודה רבה ששיתפתם אותנו בנוכחותכם בקבוצה עד עכשיו. שלום ולהתראות. חסן: מזרחי ידע את מי הוא לוקח. חסן הוא פשוט שחקן בלי משמעת, ומזרחי קיווה שאולי הוא יצליח להכניס לו קצת. הוא נכנס במחצית בגלל שכשהוא עולה מהספסל הוא מבקיע ו/או משחק טוב, הפעם, זכינו לראות רק שטויות. יותר מידי אוהב את הכדור.....שיעברו לכדורסל, שם לפי מה שידוע לי נוהגים לכדרר. לתת לו עוד קצת זמן, ולקוות לראות שינוי. מזרחי: לפי דעתי הוא לא צריך ללכת. בוא נניח הוא ילך. מי יבוא במקום? שרף? האדם האחרון שאני רוצה לראות בבית"ר. הוא לא הדמות שתתן לנו נצחונות, צר לי. מזרחי אומר דבר אחד, במגרש קורה דבר אחר. שחקנים לא מקשיבים לו עושים מה שבא להם ובסוף הוא לוקח על עצמו את ההפסדים. מצידי שיחליפו את כולם. שמזרחי ישאר. נתגבר....נתגבר..... יאללה בית"ר

אולי

אולי אתה צודק, לגבי האוקראנים אתה צודק ב200% אבל לגבי מזרחי לא יודע אני בדיוק כמוך לא רוצה את שרף יש מספיק בעיות גם בלעדיו אבל אשמח לראות את אוחנה ואם לא הוא אז לא אתנגד לאלי כהן או מלמיאליאן(הוא על סף פיטורים בנתניה) ונניח שיוסי ישאר ומה? נקווה שיקפיאו את היורדות? לא נראה לי אני במשך 14 מחזורים אוכל כל שבת את הלב ודופק ת´ראש איך הגענו לכאן וממש לא בא לי להמשיך ככה עד סוף העונה כבר אין לי חשק לבוא למשחקים כי התוצאה ברורה מראש אולי אם מזרחי ילך ויבוא מישהו אחר השחקנים יקשיבו למישהו אחר (ואת זה אני אומר מנסיון) כששחקן ראוה שמאמן נחמד ולא יעיף אותו או יעניש הוא ינצל את זה עד הסוף ומזרחי לצערנו לא הראה בכלל שהוא שומר על משמעת לא משנה איזה

צהוב.

New member
נכון מאוד

מזרחי לא מטיל משמעת טקטית על בית"ר ירושלים. האמת היא שזו היתה גם בעיה של אלי גוטמן.הוא אמר את זה ולא נתנו על זה מספיק את הדעת. יש יותר מדי "אבו-עלים" בקבוצה הזו ,ואני זוכר את אמסלם בשנה שעברה,כשגוטמן רצה להכניס אותו במחליף,ואמסלם שיחק אותה פצוע. מזרחי פשוט טועה בכך שהוא לא משחרר כבר לפחות 15 שחקנים ומביא אחרים,יותר נורמלים.ההנהלה מוכנה להשקיע,והבעלים האלו יוציאו הרבה כסף,אם צריך. דרך אגב,זו היתה הגדולה של דדש..יחד עם קשטן. יללא בית"ר.

בודי

New member
אנסה להעמיד אותכם על טעותכם.....

דבר ראשון צהוב, כתבת שצריך לשחרר 15 שחקנים ולהביא אחרים, אז ככה: 1. את מי תביא, שהוא לא יקר, לא אגואיסט, בעל משמעת, ומשחק טוב? 2. ראיתי השבוע כאן בפורום שכתבו, למה מזרחי כל פעם משנה את ההרכבים? ועכשיו אתה רוצה בכלל להחליף את הסגל? דבר שני לקורנפיין נשמה: 1. כבר עומד על ראש השחקנים קנס של 5000 שקל אבל כולנו רואים שזה לא מזיז להם את קצה השערה השמאלית בראש. 2. אוקיי, אז נניח שעכשיו מזרחי יהיה "רע" וינסה להטיל משמעת בצעקות או איך שלא תרצו. עם כל הכבוד לשחקנים שלנו, נראה לי שיהיה כזה מצב: "אתה מניאק אלי, אני מניאק אליך" ואז יתחילו מריבות ובלאגנים, שחקנים ירצו לעזוב, (שיעזבו), והקבוצה תיפול פי שתיים יותר מהר ממה שהיא עכשיו. 3. ההנהלה לא תשתגע עם הכסף, והיא תתחיל לשים סוגרים. במיוחד עכשיו אחרי מקרה שפירא. מקווה שיהיה טוב יאללה בית"ר

צהוב.

New member
אני אגיד לך את מי....

קודם כל יש שחקנים שלא מספקים סחורה : מיכאילנקו,קונובאלוב,מוטי מנחם ותומר אזולאי.המשחק שלהם היה ממש מתחת לכל בקורת. בטח שמת לב שהייתי עצבני מאוד לאחר המשחק עם הפועל תל-אביב,וזה לא סתם. שחקנים שלא מסוגלים לחבר שתי מסירות,אין להם מקום בבית"ר ירושלים. הייתי מביא לבית"ר את ליאור אסולין מהרצליה,שחקן יותר טוב מקונובאלוב זה בטוח.את מוזמנת לראות ביום ששי את הרצליה משחקת ולהבין מי זה ליאור אסולין.הוא רוצה לבוא לבית"ר. שחקן שני - הייתי מביא שחקן זר לקישור,במקום מיכאילנקו.נגד הפועל ת"א הוא היה פשוט דחליל,שעמד על קוו האמצע ושחרר כדורים פה ושם.גם איציק זוהר יכול להיות בעמדה הזו. אני יכול בקלות להביא שחקנים ולזרוק פה שמות,אבל אני חושב שהעניין הוא שמי שלא משחק טוב חייב לדעת שהוא יהיה על הספסל. קשטן הושיב ת´כוכבים שלו ביציע...אני מזכיר לך...עמרי אפק,פיני בלילי ואפילו אבי תקווה,שחקן של 300 אלף דולר נטו לעונה,כמעט ולא שיחק,ואף ראינו אותו ביציע. את חייבת להבין שאי אפשר ככה יותר. בית"ר ניראתה ממש מסכנה. אני יכול להבין מצב קשה של קבוצה,אבל אנחו כבר לאחר 14 מחזורים ולא קורה כלום.תמיד יש תקווה והיא לא תסתיים לעולם,אבל רבאק...ככה משחקים? גם כשירדנו לארצית לא ניראינו ככה. ומה יהיה במשחק הבא ? פתאום בית"ר תתעורר ותתחיל לשחק כמו שצריך ? אמרתי כבר...אין לבית"ר מסורת והרגלים התקפיים העונה הזו,אז מה האלטרנטיבה ? צריך זעזוע קשה בקבוצה כי זה לא זה. מספיק שיכניסו את זיו כבדה ואת ניר חזות (חזות הבקיע במילואים)ושחקנים יבינו שאין להם מקום בסגל,ואף אחד לא בטוח בהרכב. צריך לחזור לימים שהיתה מלחמה על כל חולצה ולהיות בהרכב של בית"ר ירושלים היתה גאווה ושחקנים נתנו ת´דם שלהם במגרש. איפה הימים של הבליץ הביתרי על השער ? כל התקפה של בית"ר אני מת שזה כבר יבוא...אני נגנב...אבל עדיין אופטימי...ומקווה ומקווה...עד סוף החיים... מה לעשות,שרופים אנחנו על בית"ר. יללא בית"ר.

בודי

New member
טוב אז ככה:

אל תחשוב שאני חושבת שהמצב של בית"ר טוב ולא צריך להחליף שחקנים. אני מאוד רוצה, תזכור שהשחקנים שהזכרת, הם שחקנים שהתקיימו איתם מגעים. אצל אסולין הרצליה לא הסכימה לשחרר, ואותו דבר אצל זוהר. לא הכסף היה המכשול. אני מאוד רוצה לראות שינויים. בתקווה לטוב יאללה בית"ר

למעלה