להחליף מטפל?

• פותח הנושא mixup
  • פורסם בתאריך

קארניו

New member
עשי לי ,ויותר לעצמך, טובה ותקראי

שוב מה שכתבתי לך .בעיקרון הרי הסכמת עם מה שכתבתי לך מילה במילה כולל הביקורת והלגלוג של מיעוט כלפייך .

אבל במשפט האחרון שלך זייפת כשהוספת את המילה רק ובכך שינית את כל מה שכתבתי לך . את כתבת: "אם זה היה רק מצפון שמציק וכו'......" ואילו אני כתבתי לך :
"הבגידה שלך אומנם היא לא האישיו העיקרי במערכת היחסים ביניכם אבל היא כן שימשה זרז לעשות בדק בית רציני בזוגיות שלכם וטוב שכך . "

אם היית שמה לב לפרטים שציינתי לא היית מייחסת לי דברים שלא התכוונתי ולא כתבתי.

מציעה לך מאד

לצמצם את ההתעסקות בכל המסביב ולהתמקד בעצמך ובמה שאת למדה על חייך שלך בעקבות כל מה שקרה.
כל השאר הוא תפאורה והדמויות - סטטיסטים בהצגה.

מצוין בעיניי שמה שמוביל אותך הוא הרצון שלך להבין טוב יותר את עצמך ואת חייך והייתי מאד ממליצה לך לעשות הכל כדי להשיג לעצמך מטפלת טובה שתעזור לך במסע הזה. זה מסע שמאד כדאי לעשות בשיתוף עם דמות שאתה תוכלי לפתוח הכל ולברר את עצמך עד הפרטים הקטנים. המסע הזה עשוי להתגלות לך כמתנה נפלאה.

זה בעיקר בעיקר שלך, לא של בעלך ולא של אף אחד אחר.

את ממש

אבל ממש לא צריכה לקחת את הדעות שאת שומעת פה יותר מידי ברצינות.
יש פה כמה וכמה כותבים וכותבות שדעותיהם, גם אם אינן תמיד מה שרוצים לשמוע - הן ענייניות וראויות
ומובן שיש אחרים שאני לדוגמה אפילו לא פותח כדי לקרוא ..
אבל זה פורום פומבי, פתוח לכולם, ולכל אחד יש זכות לדעה (לפחות אחת :)

אני חושב שלפחות חלק מן המסרים, ואולי חלק נכבד ראוי למחשבה
מה תעשי עם זה (או כמו שכבר קראתי לעיל עשית עם זה) - זו בחירה שלך

בהצלחה

mixup

New member
צודק

תודה על הפרופורציות.
מאחר ובאמת זאת פעם ראשונה שאני בכלל כותבת בפורום קצת נדהמתי מעזות המצח של אנשים לנתח אישיות באופן כל כך נמהר וחסר בסיס.
סה״כ באמת יישמתי עצה טובה.
ולמדתי קצת על המדיה הזאת ולמה אפשר לצפות ממנה.

Aski7

New member
אני

לא מבינה מה ציפית ולמה נראה לך שלך יש בכלל זכות לבוא בטענות ולהחליט שאנשים מגיבים מאיפה שכואב להם או כי נבגדו אחרי שאת ביקשת את דעתם.. לא התאימו לך התגובות אל תתייחסי או לחלופין אל תכתבי עוד .וגם המניפולציות מיותרות.
בכל מקרה לענייננו: אני די עם המפלצת בעיניין (אין שם ילדה מזמן)
זה נכון שאת משלמת כסף וזה נכון שהוא לא רואה אותך כפרט כנראה ואולי כי הוא מבין כבר לאן את מכוונת.
אבל לטעמי הוא שם לעזור לשניכם לא לייצור קונספירציות הסתרה או לדאוג לדבר לא פתוח כי הוא עלול להגיד יותר מדי. כמו שמישהו רשם הוא כנראה לא רוצה לשמור לך על הסוד ולקחת אחריות כלשהי. אל תשכחי שגם בעלך משלם ולכן צביעות כלפיו או מאחורי גבו היא בעייתית. בואי נגיד אם בטיפול כזה היתי הצד הנבגד היתי אכן מרגישה שבזבזתי את זמני וכספי וכאילו טמנו לי פח כדי להוציא משאבים אלו.לא מקצועי.
אני במקומו היתי מבהירה לך שהתחלתם כטיפול זוגי ולכן הוא מבקש שלא תשימי אותו בפוזיציה הזאת.
את חייבת להפריד ולמצוא מטפל אישי אחר.
אבל אם את רוצה שיכיר את בעלך אז אחרי שתתחילי טיפול לבד והמטפל החדש כבר ידע הכל תשאלי אותו אם אפשר להתחיל אצלו טיפול זוגי כמובן ללא חשיפת הסוד.

kobia2307

New member
כל הכבוד לך !!!

את עצרת את רכבת השדים שאליה נכנסת כדי לחפש ריגוש והתחלת לעשות הכל כדי להציל את הזוגיות שלך עם בעלך ואת עתיד ביתך וילדייך ועל כך מגיע לך שאפו
כ ל ה כ ב ו ד ! ! !

חושב שיפה שעה אחת קודם

חושב שיפה שעה אחת קודם להחליף מטפל.
נכון שהוא מכיר אתכם, אבל ממש לא נכון.
אם את בטיפול אצל מישהו שאינך יכולה לספר לו הכל (משום שהוא לא רוצה לשמוע) הוא אינו מכיר אותך באמת.
לתפיסתי, טיפול / אימון / ייעוץ צריך להיות ללא אג'נדה של המטפל ומתוך מענה לצורכי המטופל.
לטעמי אין סיכוי לטיפול הזה אם זו דרכו ובמוקדם או במאוחר תגלו שאתם מבזבזים זמן וכסף ולא ממש מתקדמים.
נועז

למעלה