להחיות את השממה?

להחיות את השממה?

טוב, שמתי לב שבזמן האחרון הפורום לא ממש ערני.. אז אם בא לכם העתקתי שאלון מהפורום של יוני, סתם להחיות את האנשים בפורום.. אז הנה: 1- איזה דיסק אהוב עליכם מהדיסקים של אפרת? 2- איזה שיר אהוב עליכם? 3- איזה קליפ הכי אהוב עליכם? (יש הבדל בין זה לשאלה הקודמת) 4- האם הייתם בהופעה של אפרת? אם כן, מתי? איפה? איך היה? חוויה מיוחדת? 5- יש לכם שאלה מיוחדת לאפרת? אם כן כתבו אותה בתגובות להודעה הזאת..XD ועכשיו, כללי: סתם משהו אם בא לכם כמו... שם: גיל: מין: מקום מגורים (לא חייביםP:) זמר/ת-להקה אהוב/ה: תכנית טלוויזיה ? טוב נו: ספר אהוב: סופר אהוב: סרט אהוב: צבע: חיית מחמד: מסנג'ר/אייסיקיו/דוא"ל/פייסק בוק/ בלוג וכו' וכו' (ממש לא חייבים): שיר אהוב: תאריך לידה: ואחרון חביב! השאלון הזה היה טוב? היה נחוץ?

שפוצי

New member
טוב אז

איזה דיסק אהוב עליכם מהדיסקים של אפרת?יש שירים מפה ויש משם שאני צריכה לאחד לדיסק אחד כדי שינצח:) 2- איזה שיר אהוב עליכם?דיאטה 3- איזה קליפ הכי אהוב עליכם? (יש הבדל בין זה לשאלה הקודמת)אהבתי מאוד את קרב אגרוף 4- האם הייתם בהופעה של אפרת? אם כן, מתי? איפה?הרבה:) אי אפשר להתחיל לכתוב אבל אני אכתוב את זו שהכי נהנתי בה אני חושבת שזה היה בבית אביחי בירושלים לפני שנתיים או יותר איך היה?מדהים. חוויה מיוחדת?גרנד פינלה 5- יש לכם שאלה מיוחדת לאפרת?יש לי הרבה שאלות היא אחת האנשות שיותר מעניינות אותי אם כן כתבו אותה בתגובות להודעה הזאת..XD חחח לא עולה לי שאלה שאפשר לכתוב בפורום:) ועכשיו, כללי: סתם משהו אם בא לכם כמו... שם:נטע(כמה פעמים כתבתי את זה בפורום הספיציפי הזה) גיל:16 מין: נקבה חחח : מקום מגורים (לא חייביםP:)ירושלים זמר/ת-להקה אהוב/ה:אפרת חחח:) תכנית טלוויזיה ? האמ, המומינים טוב נו: ספר אהוב: אלף שמשות זוהרות,כרגע. סופר אהוב: אני ממש אוהבת לאחרונה את דויד גרוסמן סרט אהוב: אפוקליפסיה עכשיו צבע: סגול חיית מחמד: דבש ונומה(כלב וחתולה) מסנג'ר/אייסיקיו/דוא"ל/פייסק בוק/ בלוג וכו' וכו' (ממש לא חייבים):חחח לא נגזים:) שיר אהוב:דיאטה. תאריך לידה: 25.1.1992 ואחרון חביב! השאלון הזה היה טוב? היה נחוץ?:) עוד לא החלטתי בקשר לזה

שלומיתת

New member
עונה גם ../images/Emo13.gif

1- איזה דיסק אהוב עליכם מהדיסקים של אפרת? הראשון 2- איזה שיר אהוב עליכם? ג'ורג'יה ושחזור 3- איזה קליפ הכי אהוב עליכם? (יש הבדל בין זה לשאלה הקודמת) אממ. קרב אגרוף נחמד 4- האם הייתם בהופעה של אפרת? אם כן, מתי? איפה? איך היה? חוויה מיוחדת? לצערי הרב לא
היו כמה פעמים שהייתי מאוד קרובה ללכת ולא הסתדר בסוף. אבל אני עוד אלך, אני בטולה 5- יש לכם שאלה מיוחדת לאפרת? אם כן כתבו אותה בתגובות להודעה הזאת..XD אין ועכשיו, כללי: סתם משהו אם בא לכם כמו... שם: שלומית גיל: 17 וחצי מין: מקבה מקום מגורים (לא חייביםP:) חיפה זמר/ת-להקה אהוב/ה: סינרגיה, radiohead, קספר ועוד תכנית טלוויזיה ? טוב נו: חברים ספר אהוב: שומרת אחותי הכי הכי. אבל יש עוד המון סופר אהוב: סרט אהוב: עגבניות ירוקות מטוגנות, מליון דולר בייבי, סינדרלה מאן צבע: סגול חיית מחמד: אין מסנג'ר/אייסיקיו/דוא"ל/פייסק בוק/ בלוג וכו' וכו' (ממש לא חייבים): במסר שיר אהוב: יש הרבה תאריך לידה: 27.1.91

dondvir

New member
עונה שלישי

1- איזה דיסק אהוב עליכם מהדיסקים של אפרת? שניהם מעולים, השני מרוויח מהספק. 2- איזה שיר אהוב עליכם? קופסה ביום וטוב לבד. 3- איזה קליפ הכי אהוב עליכם? לא יודע. 4- האם הייתם בהופעה של אפרת? אם כן, מתי? איפה? איך היה? חוויה מיוחדת? הייתי בשתיים. אחת בקמלוט בהרצליה, והשנייה אני לא ממש זוכר את השם, משהו בתל אביב. ההופעה הראשונה הייתה מעולה ומפתיעה, ממש נהנתי. השנייה הייתה אותו דבר בדיוק וקצת חסרת גיוון ביחס לראשונה.עוד מישהו\י מרגיש\ה ככה? 5- יש לכם שאלה מיוחדת לאפרת? אם כן כתבו אותה בתגובות להודעה הזאת. אלבום בינלאומי, יש מצב? ועכשיו, כללי: סתם משהו אם בא לכם כמו... שם:דניאל דביר גיל: 23 מין: זכר מקום מגורים: תל אביב זמר/ת-להקה אהוב/ה: וול, אפרת גוש.. תכנית טלוויזיה: איש משפחה? אנא עראף... ספר אהוב: Fever Pitch סופר אהוב: לא סגור על זה. סרט אהוב: ממש אוהב את Scarface. צבע: לא יודע.. חיית מחמד:דון דביר ז"ל. הכלב הכי אנושי ומלאכי שהיה בעולם. שיר אהוב: Estranged של גאנז תאריך לידה: 24.1.85 השאלון הזה היה טוב? היה נחוץ? חוויה ששינתה לי את כל תפיסת החיים :) שלא תבינו לא נכון, אני לא מאמין בכלל באסטרולוגיה, אבל זה מטורף שגם אני וגם שתי הבנות שהגיבו מעליי מזל דלי, לא?

למעלה