~~להחזיר הביתה~~

~~להחזיר הביתה~~

מה דעתכם בנושא. בנות האם זה בסדר כבר בפגישה ראשונה להחזיר את הבחורה לביתה עם רכב??? ואם כן האמ עד פתח הבית.? ולמי שבלי רכב, מי אמר שצריך להחזיר את הבחורה עם מונית, מה היא לא נוסעת באוטובוסים???

תשובה קצרה ולעניין,

אני לא יוצא עם בחורה שמתנגדת להחזיר אותה לביתה ברכב פרטי. לא אסבול עם בחורה במונית\אוטובוס (הנהג הברברי לזוג, אוי.. כמה אתם מתאימים!! מתי חתונה שלכם? את הזמנה לחתונתכם יש לשלוח לתחנת המוניות שלנו) הסעת אותה לביתה ברכב? חסכת שטר של 50 + שקל. אקח אותה לאיפה שהיא תרצה לרדת, כל הבחורות יורדות במרחק של 50 מטר מהבית שלה.

ORITB3

New member
אז ככה...

אין מה לעשות,בפגישה הראשונה והשניה חייב מונית,זה חלק מהכללים,אח"כ אתה יכול לשאול אותה איפה יש לה אוטובוס קרוב למרות שלי אישית היו כמה בחורים שבפגישה הראשונה ליוו אותי לאוטובוס(ומה בעניין אם הפגישה הסתיימה תוך שעה והשעה 9 ואני לא רוצה להמשיך לבית אלא לחברה אה?!סתאאאאאם),לגבי הרכב תלוי בבחורה אם היא מודרנית אין בעיה,ואם היא סגורה אז עדיף מונית(אם יש לבחור רשיון ורכב מן הסתם הוא יפגש עם בחורה בראש פתוח..)האמת היא...למרות שטרחתי לכתוב את כל הנ"ל...אז באמת שאין בזה כללים ושכל אחד יעשה כראות עיניו...

אפשר גם באוטובוס, אין צורך במונית!

במיוחד בפגישות הראשונות. אם אתה מחזיר בין ברכב פרטי בין במונית, תן לה להחליט איפה לרדת.

אמר מי שאמר

לא מקפיץ אותך הביתה,תקראי לי שובניסט תקראי לי בן ****....אריק ברמן למי שלא הבין...ועכשיו ברצינות,אם הבחורה לא מתאימה,אני מחזר באוטובוס,ויורד תחנה לפניה כדי לחסוך ממני את הליווי עד הבית..ואם מתאים,אז מונית,ואם זה מתחיל להתקדם,אני בא עם רכב..

kiss 18

New member
מחזר באוטובוס? רוצה לספר לנו משהו?../images/Emo12.gif

סתם הבנתי שזה מחזיר, דונט וורי...

נגד!

יחס ג`נטלמני לבחורה לא אמור לקחת בחשבון אינטרסים אישיים עתידיים, זה שאתה לא מעונין להמשיך, לא מתיר לך להתייחס אליה אחרת. אסור שתהיה מחשבה בסגנון `היא לא בשבילי, אז חבל על הכסף`! בקיצור, צרם לי.

שאלה לבנות או גם לבנים?

כלל אצבע - אל תתקמצן! קח אותה במונית גם אם זה יעלה מאה ש``ח, ויותר. אלא אם לה זה לא נוח. לגבי רכב - אם כבר באת עם רכב וזה בסדר מבחינתה, קח אותה לבית, שיחות ברכב הם שיחות קלילות, נעימות, בסגנון שונה מהשיחה בלובי.. (לא ששם היא צריכה להיות כבדה) חשוב לחוות את זה. כבר יצא לי להפגש בתל אביב עם בחורה שגרה קצת רחוק משם, ידעתי שהפגישה תסתיים בסביבות חצות, ומונית תעלה כמה מאות שקלים (עד לישיבה, אחרי סיבוב ארוך דרך הבית שלה) אז שכרתי רכב באותו המחיר, והיה תענוג לדבר בדרך, זה אחרת לגמרי ממונית. (מדובר היה בפגישה שניה)

kiss 18

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gifדעתי בעיניין...

למה שיהיה בעיה להחזיר בחורה ברכב עד הבית, היא צריכה להודות לך על זה...בחורות שלא מסכימות, מה הסיבה? מטעמי צניעות וכאלו? אבל אם אין רכב, אז אפשר מונית!

בחורות מעדיפות לרדת קצת רחוק מהבית

כדי שלא יראו אותן יורדות מרכב של מישהו, ויקשרו את זה מיד לפגישה. אלא אם מדובר בשעת לילה מאוחרת, שהרחוב ממש שקט.

kiss 18

New member
עם זה אין לי בעיה..../images/Emo13.gif

רק אמרתי למה בחורות לא מסכימות שהבחור יסיע אותן? מטעמי צניעות, וכאלו..??

למעלה