להחזיר את סקראבס !!!

oren 777

New member
להחזיר את סקראבס !!!

אני ממש מאוכזב שהורידו לגמרי את סקראבס ! יש סדרות כלכך גרועות כמו צעירים חסרי מנוח וכאלה ... אני בעד להחזיר את כל ההעונות של סקראבס מההתחלה ושזה יגמר לשים עונה 6 ... להגיב !!

TheLost

New member
תירגע, מי אמר שהורידו לגמרי את

סקראבס? לפני שבוע וחצי רק סיימו לשדר את 4 עונות בשידור יומי רצוף, וגם בשידור שבועי את העונה החמישית. בקרוב (עדיין לא ידוע מתי בדיוק) יגיעו שידורים חוזרים לעונה החמישית, ובקיץ העונה השישית. ואיך לעזאזל צעירים חסרי מנוח קשור בסקראבס?

AdamINC

New member
לצעירים חסרי מנוח יש יותר

צופים [צופות אולי..] מסקראבס. תהיה בטוח. הסדרה לא נעלמה. היא תחזור כמו שנאמר...

alkai

New member
זה רק מראה על...

הטעם הגרוע של אנשים בסדרות ואיכות... אבל מה אני מתמרמר, אני סתם אוהב יותר מידי את סקראבס.. :p

AdamINC

New member
זה לא..

זה פשוט מראה שיש המון נשים זקנות בעולם שאוהבות את סוג הטלויזיה הזה

אני עדיין לא מבינה את האנשים שרואים

צעירים חסרי מוח. ואמא שלי אחת מהם :X זה רק היא והזקנות בבית אבות. מה יש לראות בסדרה הזאת?! 30 שנה כל פרק אותו דבר. זה בוגד בזה,לזה יש ילד ממזר,זה מגלה שהוא מאומץ,זה בגד בזה עם עוד שלושה אנשים בו זמנית וכו' וכו'. WTFF?

TheLost

New member
והקטע הגרוע,

זה שזה לא סתם 30 שנה כל פרק אותו דבר. זה 30 שנה, כל פרק אותו דבר, ותכפילי את זה בכמות הסדרות שיש. כי חוץ מצעירים חסרי מוח יש גם את היפים והמטומטמים ועוד איזה 200.

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

ולכל אחת מהם יש איזה 5000 פרקים ומעלה כבר
גם התפאורה שלהם תמיד נראית כל כך מצחיקה

snier1991

New member
למען האמת לצעירים חסרי מנוח יש

תפוארה נורמלית דווקא לימי חיינו יש תפאורה מוזרה מאד וסתם כדרך אגב גם האו סי זה אופרת סבון ואופרת סבון לא חייב להיות רע(נשות הכדורגלנים היא סדרה מצוינת והיא אופרת סבון)

snier1991

New member
והקטע הגרוע

שהיפים והאמיצים וכל זה הם בני 15 צעירים 20 בית חולי כללי 30 אבל כל ילדי פאקינג עלתה ב67 כאילו 67 אבא שלי היה בן 3! הייתךה את מלחמת ששת הימים והיא עדיין משודרת!!

alkai

New member
והכי גרוע..

שכולכם יורדים על הסדרות האלה, אבל יודעים יותר מידי

למעלה