להזמנת הEP האקוסטי

YOUTUBE

4evrmomof4 Linda Ladden Check this video out -- Adam Lambert on CNN Talk Asia Dec 15 2010 Part 3 youtube.com/watch?v=P1awXT… via @youtube 2 minutes ago Favorite Retweet Reply » 4evrmomof4 Linda Ladden Check this video out -- Adam Lambert on CNN Talk Asia Dec 15 2010 Part 2 youtube.com/watch?v=70qmPQ… via @youtube 3 minutes ago Favorite Retweet Reply » 4evrmomof4 Linda Ladden Check this video out -- Adam Lambert on CNN Talk Asia Dec 15 2010 Part 1 youtube.com/watch?v=5P3mbQ… via @youtube 3 minutes ago Favorite Retweet Reply

SLEPPY

New member
../images/Emo45.gif

תכל'ס..

nini18

New member
שיהיה בריא ראיון לCNN עם חולצה קרועה ../images/Emo122.gifחח

../images/Emo8.gifאולי זו תוספת של הרגע האחרון

מחיבוקים בלתי מתפשרים של המעריצים שרואים איתו לפני שיש לראיון... אני אתן לו את ההנאה שבספק כי אני לא זוכרת שהחולצה הזו היתה קרועה פעמים אחרות שראיתיו לובש אותה. בלי קשר זו חולצה שימיה הטובים מאחוריה וניתן היה להתלבש מעט יותר יפה. אבל הוא יותר מפיצה על זה בנעימות דבריו. הראיון אומנם לא חידש מאומה אבל היה נעים מאוד, וכיף לראות אותו צוחק על דברים כגון הAMA שבאותו זמן היו נראה שמאוד קשים לו.

nini18

New member
איזה רהוט הוא בדיבור איזה כיף להקשיב לו ../images/Emo47.gif

אני פשוט מתה עליווווווו

nini18

New member
טוב שלא כל הראיון על אמריקן איידול ../images/Emo122.gif

שנתיים שנתיים כבר עברו מאז אנשים תמשיכו הלאההההההההההה

כן הרהיטות שלו מאוד מרשימה

ומאוד אהבתי בחלק השני את ההסברים שלו על התקשורת והתפיסה של האנשים אותו כגדול מהחיים במקום כבן אדם עם רובדים מרובים.

למעלה