להזמין כלה

Revi 22 Tal

New member
להזמין כלה../images/Emo68.gif

לפני כשעה הייתה תוכנית על הנושא הזמנת כלות מרוסייה, מה אתם חושבים על הנושא... * האם לפי דעתכם אותן בנות מחפשות אך ורק טמבל שיתן להם את "הפוש" הראשוני לחיים טובים ומאושרים יותר ? או שאתם מאמינים שאותן בנות מחפשות אהבה אמיתית רק בדרך "שונה מהרגיל" ? לבנים שבפורום האם הייתם מעלים על דעתכם אופציה שכזאת ? ובגדול.. מישהו היה מסוגל להתפשר על סוג נישואים שכאלו ?!?!?!?!?!?

זכוכיות

New member
האפשרות הראשונה

ככה לא מחפשים אהבה ואני לא חושבת שיש מישהו שמאמין שזה אחרת, גם הצד ה"קונה" לא מחפש אהבה- הוא מחפש בובה קטנה לשים בסלון ובחדר השינה. נשמע לי מבחיל, למען האמת.

היה כבר על זה פעם

והכול רמאות גם של הבחורות שמחפשות להגיע לארץ , וגם של הבחורים שסתם מנצלים אותה ואחר כך ניזרקת , לא ניראה לי נישמע גרוע

Vdrums

New member
בנות רקובות שמפשות דרך

לצאת ממצבן הכלכלי/חברתי. הן כנראה מאוד מיואשות והן יעשו הכל לשנות את חייהן. מצד שני הגברים שעושים את זה גם עלובים לא קטנים וחושבים שהאשה רכוש שלהם, לא פלא שהם הגיעו למצב הזה של לקנות אשה, כי אף אחת נורמלית לא רצתה להיות עם חמור כזה.

ס22ית

New member
בטח יש ויש...

יש כאלו שרוצות חיים טובים יותר...ועל הדרך אולי גם מתאהבות..

s h i r k u s h

New member
כלה בהזמנה ../images/Emo31.gif

קראתי פעם שאותן כלות בהזמנה הן בד"כ בנות ממשפחות קשות יום ברוסיה שעולות ארצה ומתחתנות בצורה כזאת כדי לעזור למשפחה שלהן או להתחיל חיים חדשים. לדעתי להתחתן ככה בהזמנה, שמישהו בוחר אותך, ניתן להשוות את זה להליכה לזונה
אני נגד נישואים כאלה

לדעתי, הבחורות האלה מחפשות

חיים טובים ונוחים ממה שיש להן .. אי אפשר לאהוב ככה פתאום ..זה ממש מוזר.. רוב הבחורות שתופסות חתן באות ממשפחות עניות.... חשוד לא ?? לא הייתי מתפשרת על נישואים כאלה.. באותה מידה שלא הייתי מתחתנת בשידוך..

למעלה