להזכירכם:

להזכירכם:

יום ראשון הקרוב מתרחש המפגש הגדול בגני יהושע בתל אביב, בשעה 13:00 בצהריים, שאר הפרטים מספר הודעות למטה למאותגרים התמצאותית וירטואלית, וזהו, תבואו, Or Else.... רשימת האורחים הבינלאומיים, הבינגלאקטים, הבינמימדיים ואף הביניקומיים תפורסם בקרוב.. בברכה יוני

Aiyegbeni

New member
מתי תפורסם הרשימה!?

שמעתי שמקרקס יקום יבואו כמה אורחים ביניקומיים. אהה.. אני כנראה אגיע..

!!Yay

נחמד לשמוע שתגיע בסוף... הרשימה תפורסם רק בתאריך המפגש בשעה 12:59 עקב בעיה לוגיסטית בכתיבת שמות של ישויות שקיימות רק מחוץ למימד הזה, מצב זה ידוע גם כ"פרדוקס גני יהושע", אך יש חלון הזדמנויות קטן של מספר ננו שניות בעת מעבר האנרגיה של הישות המסויימת, שבו הן חודלות להתקיים במישור פיסי כלשהו ואפשרי לכתוב את שמותיהן. כמו כן, מי שמגיע מירושלים ולא דיברתי איתו, אנחנו נפגשים בתחנה המרכזית בירושלים בשעה 11:30 בבוקר ביום ראשון למי שלא רוצה להתמודד עם הנטל הרגשי הכבד שכרוך בנסיעה באוטובוס לבד, ומי שמגיע ממקום אחר, אז תגיעו איך שאתם רוצים. לריווה3, המפגש יתקיים עד מתי שאת/ה תרצי/ה שהוא יתקיים, או לפחות עד מתי שכולם ירצו ללכת.. אני אישית ישאר עד שלא יהיה שם כבר אף אחד.. בברכה יוני

tb2112

New member
ליוני

איפה בתחנה המרכזית נוכל למצוא אתכם ? אני וייטב נגיע לשם, אבל אנחנו לא יודעים איזה אוטובוס לקחת וגם אם נדע לא נדע להגיע מהתחנה המרכזית בת"א לגני יהושוע...

Aiyegbeni

New member
לא התחנה המרכזית

תרדו באוניברסיטה (מרכז הירידים) משם זה מרחק הליכה של כמה דקות (לצד של גני התערוכה (ימינה))..

למעלה