להזכירכם

להזכירכם../images/Emo163.gif../images/Emo8.gif

מחר אני ב מי שפיר בבי"ח ועד סוף השבוע אני אהיה במיטה. (24 שעות רצופות ולאחר מיכן מנוחה) אז.... לא לחפש אותי ולמי שירצה אותי טלפונית יודע איך. בקשה לי אחת., רק לא מחר. אני אגיע הביתה ואכנס ישר למיטה וטלפונים יטרידו אותי. אז.... סיגמנו שטלפונים יהיו מיום ג' או קיי? הה.... והאצבעות של כולכן חשובות לי אז ממחר להתחיל להדק אותן (ולהסביר לבוס שקשה לכן לעבוד כך) וחזק!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיגלי

מחזיקה לך אצבעות (20 במספר) ומקווה באמת באמת שכל החששות שלך יתבדו וסוף סוף תתחילי להינות מההריון האלו בלי כל מיני פחדים מיותרים בהצלחה מחר ותנוחי הרבה

מנופ

New member
אני שולחת לך חיבוק גדול (אין איקון)

ומחזיקה אצבעות שהכל יהיה תקין. תרגישי טוב נשיקות

smagi

New member
סיגלי המון המון המון בהצלחה

ואני מחזיקה לך את האצבעות של הידיים /רגליים שלי ושל העוברצ'יק בהצלחה נשמה אוהבת מגי

jif

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות: שלי, של בעלי ושל שחר. מקווה לבשורות טובות!!

לעזעזל איתכן, אתן גורמות לי לבכות

ובסה"כ בכיתי עד כה פעמיים. אני מאמינה שיהיה בסדר למרות שאני מנסה לנחם את עצמי וה"ביצים" שלי ברצפה מהפחד. לוקחת את כל האצבעות איתי. (תסתדרו בלעדיהן בנתיים)

נוי3

New member
../images/Emo57.gifבהצלחה-../images/Emo57.gifבהצלחה-|חמבהצלחה

בטח שהכל יהיה בסדר. נוחי הרבה אחרי!!! ואני מקווה שאף אחד לא יפריע לך. חבל שאת לא מחוברת מהבית לאינטרנט. ואני מקווה שכשתחזרי, אני כבר אהיה אחרי. מחזיקה לך אצבעות!!!

אז התחלתי במסע "פיצוי" על מה

שאני הולכת לעבור. התחלתי עם שתי זוגות נעליים. ועכשיו הלכתי לקנות עוד שתי זוגות של האש פפיס ב גלי. מעניין מה עוד אקנה עד מחר? נויצו' תבטיחי שאני אדע דרך אחת הבנות בבקשה. ב ב ק ש ה !!!!!!!!!!!!! ואני מבטיחה לך שאני אתחבר מהבית אוטוטו.

נוי3

New member
אני מבטיחה

ובבקשה, בנות, תעדכנו, מה עם סיגל. ובאמת, רצוי שתתחברי. שוב, שיהיה המון-המון בהצלחה!!

שש שבע

New member
כבר סיפרתי לך שעברתתי 15 דיקורים

כאלה נכון? בקשי ברכה מרב, (תשלחי את בעלך) בע"ה הכל יהיה בסדר. את יודעת אומרים גם ש "תה ו תהילים לא מזיקים" אז קיא~ היה תמיד הפרק שלי, תמיד אמרתי בכל מצב שהזדקקתי.

למעלה