תראה בנושא שידוכים
יש הרבה שאין להם כוח לחיפוש ברשת ולבדוק התאמה וכו ,ונמאס להתאכזב וכו ובפרט אם אתה מהמגזר הדתי אז צריך בדיקה היטב של הצד השני!
לכן גם יש מצווה לשלם לשדכן בהנחה שמביא לך שידוך טוב מאוד!
מכיר כאלו שקנו סלון לשדכן לבית נתנו סכום מסויים ולא עשרות אלפי שקלים,כאן פשוט לא יאמן אך היא רואה את הלקוחה כמוצר בחנות ,איפה ליווי איפה לשאול שאלות לבדוק רקע נפשי וכו כלום,תשלמי כך וכך ויאלה ,ומה זה השטות הזאת אני משלם 40 אלף שח ואת תביאי לי דייטים מחיפה וכו שעתיים נסיעה בשביל דייט ועוד להשקיע כסף דלק וכו בשביל דייט לא בטוח,אני גר באזור תהפכי עולמות תני לי שידוך במרחק סביר!ומה זה וי אי פי 100 אלף שח ראבק היא מרויחה 4000 שח היא אומרת לך ומי שישמע איזה בן או בת אצולה השידוך שהיא מארגנת!
יש אלמנים וגרושים שאין להם זמן לחפש לכן פונים לשירות כזה ,רק שכאן עושה קופה מטורפת על כלום,דוקטור לאהבה אלק !
אני מכיר את שיטת השירות הזה ,היא בכלל עושה אבחון פסיכולוגי למועמדים? היא תגיד לי אם הבחורה בגדה או לא באקסים שלה?אני גם שידכו לי דתיות בשביל המצווה והייתה קרובת משפחה ,רק שלא ידעו להתאים לרקע שלי ומה יתאים לי,יצאתי לדייטים מייסרים ונשארתי בדייט בכדי שלא יווצר רושם שאני לא בסדר ופוסל! כיום אני כבר מעדיף להכיר לבד!
לגבי מוסכים זה ידוע מצד אחד אם אתה הולך למוסך מורשה ההוצאה גבוהה יותר,ומצד שני מוסך לא מורשה זול יותר!
מה שקרה בחיפה זה מעשה נבלה כי הם כבר נשפטו וכו והמשיכו לתת שירות במוסך היה צריך לסגור אותם ממזמן ,בושה למערכת המשפט שכל אחד עושה מה שהוא רוצה !אל תדאג לנוכלים עורך דין טוב מוציא אותם ,ואז חוזרים לסורם !
תאמין לי למשפחת פשע הם לא יעקצו !
פשוט כל אחד צריך לשמור על כספו!אני לא מאמין כאן לאף אחד רק לקדוש ברוך הוא