להזהר ולהזהיר

להזהר ולהזהיר

להזהר ולהזהיר ולשמור על עצמכם וכספכם!לא הופתעתי אבל ראבק לשלם סכומים כאילו על שידוך מה כמה הגזל וכבר יכול להיות מגעיל מאנשים רווקים שרק רוצים להכיר ולהיות נורמטיבים!

פשוט בושה!
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5619941,0...

מ ש ה 53

Well-known member
קראתי. אם יש אנשים שמוכנים לשלם לגברת ההיא מחירים כאלה
הזויים, ואיש אינו עומד גם בדרכה, כשהיא קובעת את שקובעת ומחתימה את
לקוחותיה על הסכמים דרקוניים... זו בעיה קשה.

איני יודע אם ראית אתמול את "יצאת צדיק", ושם הראו 'מוסך' שמנוהל ע"י 3 אחים בחיפה...
למוסך הזה אין כלל רישיון למוסך, ובעליו "מוכרים" ללקוחות המזדמנים סיפור,
שמצריך החלפה של חצי רכב.
מצבר.. מדחס מזגן.. מילוי גז ושמן.. מסננים.. אופס.. וגם המחשב של הרכב החל
לגמגם בגלל הקורוזיה.. ובקיצור,, חשבון של כ-9,000 ש"ח.

ואחרי זה: "4,000 ש"ח תבא לנו במזומן, ואת השאר תשלם בכרטיס אשראי. אנחנו נוציא
לך תעודת אחריות על העבודה [לא חשבונית. רק תעודת אחריות ורק על העבודה]."

אז אתה מבין? רכב ישן לא שווה אפילו את המחיר שהם גובים.
ו"מזלך שאתה פה בחיפה ולא באיזה מוסך על הדרך בין חיפה לת"א. לך תדע מה
ימכרו לך שם".

ועובדה. המוסך ההוא קיים כבר שנים. משרד התחבורה ניסה לסגור? לא הלך.
המשטרה לא התערבה וככה זה נמשך ונמשך ונמשך.

תראה בנושא שידוכים

יש הרבה שאין להם כוח לחיפוש ברשת ולבדוק התאמה וכו ,ונמאס להתאכזב וכו ובפרט אם אתה מהמגזר הדתי אז צריך בדיקה היטב של הצד השני!
לכן גם יש מצווה לשלם לשדכן בהנחה שמביא לך שידוך טוב מאוד!
מכיר כאלו שקנו סלון לשדכן לבית נתנו סכום מסויים ולא עשרות אלפי שקלים,כאן פשוט לא יאמן אך היא רואה את הלקוחה כמוצר בחנות ,איפה ליווי איפה לשאול שאלות לבדוק רקע נפשי וכו כלום,תשלמי כך וכך ויאלה ,ומה זה השטות הזאת אני משלם 40 אלף שח ואת תביאי לי דייטים מחיפה וכו שעתיים נסיעה בשביל דייט ועוד להשקיע כסף דלק וכו בשביל דייט לא בטוח,אני גר באזור תהפכי עולמות תני לי שידוך במרחק סביר!ומה זה וי אי פי 100 אלף שח ראבק היא מרויחה 4000 שח היא אומרת לך ומי שישמע איזה בן או בת אצולה השידוך שהיא מארגנת!
יש אלמנים וגרושים שאין להם זמן לחפש לכן פונים לשירות כזה ,רק שכאן עושה קופה מטורפת על כלום,דוקטור לאהבה אלק !
אני מכיר את שיטת השירות הזה ,היא בכלל עושה אבחון פסיכולוגי למועמדים? היא תגיד לי אם הבחורה בגדה או לא באקסים שלה?אני גם שידכו לי דתיות בשביל המצווה והייתה קרובת משפחה ,רק שלא ידעו להתאים לרקע שלי ומה יתאים לי,יצאתי לדייטים מייסרים ונשארתי בדייט בכדי שלא יווצר רושם שאני לא בסדר ופוסל! כיום אני כבר מעדיף להכיר לבד!

לגבי מוסכים זה ידוע מצד אחד אם אתה הולך למוסך מורשה ההוצאה גבוהה יותר,ומצד שני מוסך לא מורשה זול יותר!
מה שקרה בחיפה זה מעשה נבלה כי הם כבר נשפטו וכו והמשיכו לתת שירות במוסך היה צריך לסגור אותם ממזמן ,בושה למערכת המשפט שכל אחד עושה מה שהוא רוצה !אל תדאג לנוכלים עורך דין טוב מוציא אותם ,ואז חוזרים לסורם !

תאמין לי למשפחת פשע הם לא יעקצו !
פשוט כל אחד צריך לשמור על כספו!אני לא מאמין כאן לאף אחד רק לקדוש ברוך הוא

מ ש ה 53

Well-known member
אז... מי שלא מחפש לבד, משלם. וגם מי שמחפש לבד.. לך תדע מה
תמצא. יש כל כך הרבה אכזבות והדברים לא פשוטים. אבל לעשות על זה קופה של עשרות
אלפי שקלים זה ממש מוגזם. נראה שלשדכנית הזו אין גבולות ויש לה "תאבון גדול".
אבל מה? אנשים הולכים ומשלמים [אחרי שגם חותמים לה על התנאים הדרקוניים
שהיא מכתיבה להם?] אחלה יופי.

ולגבי מוסך מורשה או לא מרושה, אתה ראית היטב, שאותו מוסך בלתי מורשה גובה
מחירים בשמיים. כי זה מה שהם 'למדו' לעשות.

שתבין

מי שהולך לשדכנית כזאת ולא מפעיל בקהילה ,הוא בבעיה יש קהילות שלא יעשו לך שידוך אם אתה לא דתי מספיק וכו לכן פונים לשדכנית כזאת!
הייתה אחת באשדוד גם מהמגזר הדתי חרדי ,היו לה כמה בחורות כביכול שעבדו איתה ,היא הייתה משדכת יוצאים זמן מה ואז לאחר קבל הכסף כ5000 שח היא הייתה בורחת או ממציאה סיבה ,שהוא היה פונה לשדכנית להגיד לה היא הייתה אומרת לו נגעת בה בניגוד לרצונה ומעשה מגונה על פי חוק ותגיד תודה שלא הלכה למשטרה ואז הוא היה יורד מהשדכנית!
פשוט תפסה תחת השדכנית הזאת לכן הרשת לעצמה להתנהג כך,מקווה שלא יבואו אליה לקוחות יותר !

בסך הכל זה תחקיר ,אני לא הייתי מרשה לאימי להתקרב למוסך או כל נותן שירות ללא ידעתי וללא בדיקה שלי ,אין אמונה באף אחד ואני מכיר תעריפי בעל מקצוע!ופשוט מנפנף ,אל תשכח שיש גב מתקשורת אז גם אתה יכול לחלוב את בעל העסק !

פשוט נוכלים כבר לא מפחדים בניגוד למקומות אחרים בעולם!ונשמרתם לכספכם,אני לא צריך לראות תוכנית כזאת בשביל רייטינג לדעת שיש נוכלים

חיא2

New member
המשטרה "כאילו" התערבה

פקחי משרד התחבורה ביקרו וחטפו מכות, אז הפסיקו לבקר.
אתגר לא חטף מכות, כי הוא היה עם צוות צילום. אבל הכי אהבתי את "תרבות הביבי" שהפכה לנכס צאן ברזל של עבריינים במדינה - זו התקשורת אשמה. איך צרח האח בעל המקום לאתגר - אתה עבריין, הכל עריכה, אתה תוציא אותי גנב. זה בדיוק תרבות הביבי והשר אוחנה.

אם הרביצו לפקחים

והם לא עשו כלום אז הם בבעיה לא הנוכל !
מה כבר יעשה פקח? להסתבך אישית בגלל העבודה?אכן הם עורכים בצורה מגמתית התקשורת ,אבל אם יש נוכלים אז בכיף לעשות שיימינג וכו

התקשורת כאן מפילה ומרוממת ולדעתי אם אני הייתי סלב או מיני סלב ,לא הייתי מדבר עם ערוץ 12 ו13

חיא2

New member
התקשורת בכל העולם, לא רק כאן

הרחיבה את תחומי ההשפעה שלה, ברגע שעיתונאים קלטו את העוצמה הגלובלית של הכתבות, התחקירים והיכולת שלהם להגן על "האזרח" הקטן מחד גיסא או למכור אותו מאידך גיסא [ עמית סגל, כדוגמה קיצונית ].

בגלל זה התנתקתי

לא צריך טראש טלויזיוני בבית ,אם ארצה לשמוע חדשות החדרשות ברוטר סקופים יותר מעניין מרוני דניאל..
בסך הכל עולם התקשורת מגעיל זייני שכל בצורה מטורפת ,בגלל זה כולם כמעט שפוטים של נוני מוזס..

חיא2

New member
רוטר הוא תחליף מוזס שלך? |OMG|

מקסימום תתחבר לאתרי תקשורת בינלאומיים [ אם אתה דובר שפה נוספת על עברית, תוכל למצוא תחנות שידור בכל שפה ] ותקבל חדשות וידיעות אחרות משל מוזס ורוטר חסר האמינות.

חיא2

New member
אגב, YNET ממנו ששת לצטט בפתיחת השרשור

שייך לאותו מוזס שאתה שונא

אני מוצא

עניין בדיונים שם ברוטר בפורום ,אני כבר לא נכנס לאתרי חדשות כמו וואלה וכו ,בסך הכל כמה קישורים הבאתי כאן ,עדיין חושב כאחד שעבד ברשת שוקן בעבר,שפשוט נוני קנה את כולם כאן בתגובה לסיקור אוהד ויש לו חומר על הרבה נבחרים..

תראה איזה מצב הגענו

שאם לא הייתה התוכנים משודרת אתמול לא היו סוגרים את המוסך,מה קרה לא היה תלונות ? רק בגלל שזה שודר פתאום נזכרים לעבוד ולסגור!!
מדינה בטירוף אז קדימה לא זורם או לא עושים ללכת לתקשורת..

shayCn

New member
ראיתי גם ראיתי. מכיר את המוסך הזה

הפעם היחידה שטופלתי אצלו היתה בערך ב2012. דווקא במקרה שלי הוא לא שדד אותי,
המזגן לא עבד טוב ביונדאי והוא החליף לי גז ב80 שקל שעשה את העבודה.
ייאמר לזכותי שאני תמיד נמצא ליד המוסכניק כשמטפלים לי ברכב, אבל מה שהנבלות האלו עשו לגברת הקשישה ב'יצאת צדיק' לא הפתיע אותי.
בחיפה והקריות יש לא מעט מוסכים ואני יכול לומר מנסיוני העגום בנושא, שרובם שוחטים את בעלי הרכבים. ממציאים תקלות, מחליפים שלא לצורך, גובים מחירים, לעיתים יותר משווי הרכב והקטע? שאין פיקוח. שום כלום. מדינת ישראל הפסידה מזמן במלחמה הזו.

אך ירויחו?

המוסך מורשה שוחט גם ,ובתכלס יש שקט מהם מה שנקרא!מוסך פיראטי יותר זול אבל אם הוא עוקץ ותופס כמה פראיירים שישלמו עשה את הקופה מה שנקרא!
הגעתי למסקנה כאן אם אין לך חבר נפש שמת עלייך כמו עורך דין שיפוצינק אינסטלטור וסוחר וכו ,אתה תשלם כאן הון תועפות על כל דבר !

אין אמונה כאן באף אחד ,אפילו שאני כבר לא עושה מילואים גם שם הפסקתי להאמין ולסמוך ,סומך רק על הקדוש ברוך הוא

מ ש ה 53

Well-known member
דבריך מחייבים הסתייגות כלשהי. עדיין, קיימים בעלי מקצוע,
סוחרים ועורכי דין שנולדו ישרים, והם מתנהגים ללקוח ביושר.
אולי אינם רבים. אולי צריך לחפש בנרות או לקבל המלצות, אבל יש גם אנשים טובים.

shayCn

New member
זה גם לא יעזור

בדר"כ כל ה'חברים' האלו שנראה שיעשו הנחה לחבר ילדות יוצאים השוחטים הכי גדולים שיש. וכן, מוסך מורשה זו בעצם משחטה עם תעודות שמותר לה לשחוט.
יצא לי כבר לבקר גם שם וגם שם ואין הבדל גדול. במוסך פיראטי ובמורשה, אותו סוג עובדים והמחירים אצל המורשה יכולים לעלות אפילו יותר.
החשיבה היום שאם אלו המחירים, אז כדאי לעלות מחיפה לעוספיה לאחד מהמוסכים הפיראטים של אחינו הדרוזים, החלקים סינים בדיוק כמו שמספקים המורשה והרגיל, העבודה שווה באיכותה אבל רק המחיר שונה. עבודה של 1700 שקל יכולה להגיע אצלם לכמה מאות בודדות.

למעלה