להוריד מאלטרוקסין

anagoldy

New member
להוריד מאלטרוקסין

ביתי - בת 22, גיפוטיראוז (פעילות לא מספיקה של בלוטת המגן). מקבלת אלטרוקסין כשנתיים. לפני שבועיים ילדה ומניקה. בגלל האלטרוקסין בדם של התינוקת שלה יש כמות מוגברת של הורמונים. מי יכול להוריד את ביתי מאלטרוקסין ובאיזו שיטה? תודה מראש על כל התשובות.

freearth10

New member
רק היא!

! אני לא מבינה גדולה לא במחלות ולא בתרופות, אבל נשמע לי הזוי לגמרי שאישה בת 20 לוקחת למשך כל ימי חייה הורמונים! הייתי מבררת עם הרופאה האם ניתן בתקופת ההנקה לוותר על ההורמון או להחליף אותו. כשאצלי גילו תת פעילות של בלוטת התריס לא הסכמתי לקחת כל חיי הורמון כדי לאזן אותה. ויתרתי על הכדור הזה, למרות כל אזהרות הרופאה. באותה התקופה התחלתי לשנות את חיי, נכנסה לחיי אהבה חדשה, שהביאה איתה יצירתיות ושמחה ותקשורת טובה יותר עם הסביבה. 15 שנה אחרי - אין שום זכר למחלה. ממליצה שתתחיל כל טיפול הוליסטי אליו היא מתחברת. פחות חשוב התחום - יותר המטפל והחיבור ביניהם.
מאיה

מאיר72

New member
מנסיון כמטפל לרפואה הסינית

יש מענה לבעיה זו. ורק דבר אחד מאוד לא מומלץ להפסיק כדורים ככה סתם לבד ללא התיעצות עם הרופא המטפל, זה יכול לגרום לבעיות ובלבול מערכתי.

לרדת מתרופה

רק כאשר יש טיפול יעיל אחר לבעיה! יש טיפולים כאלה וכדאי להקדים ולפנות לאחד מהם. (אם שואלים אותי, הומאופתיה זה מצוין ואפשרי גם בזמן הנקה) כל טוב עירית

אלטרוקסין

רק רופא יכול להורות על שינוי מינון של תרופות. יחד עם זאת אני ממליץ לך לפנות למטפל\ת ברפואה משלימה (נטורופתית או רפאוה סינית) שנעזרים גם בתוספי תזונה (אני מהתחום) שיכולים להשפיע לטובה על מנת להפחית בצורה ניכרת את התלות בתרופות. אשמח לתת לך המלצות על מטפלים שאני מכיר רק בריאות

0 אור 0

New member
רק רופא!!

אני רוצה להדגיש בצורה מפורשת מה שקודמי אמרו במובלע: רק הרופא המטפל יכול לאשר הפחתת המינון, ובמקרה של אלטרוקסין, צריך קודם להתחיל בטיפול ההוליסטי ואז לקבל את הסכמת הרופא המטפל להפחתת מינון או הפסקה. הנזקים במקרה של הזנחה יכולים להיות בלתי הפיכים

לקשמי

New member
מה אם הרופאים לא מוכנים לשמוע

על הפחתה במינון? מהניסיון שלי כסובלת מהיפותירואידיזם רופאים מתנגדים התנגדות עיקשת לרפואה המשלימה ובטוחים שרק אלטרוקסין הוא הטיפול היחיד לבעיה. אני אמנם לא לוקחת אלטרוקסין ומתכוונת להתחיל טיפול נטורופתי בקרוב אבל היות וכבר נתקלתי בתגובות מזלזלות של רופאים לגבי הרפואה המשלימה ("אני לא מכיר טיפול כזה" וכו') אני יכולה לנחש מה תהיה התגובה של הרופאים לגבי אותה אישה, כשהיא תשאל אותם על הפחתה במינון.

רופאים מאמינים לבדיקות ולתוצאות

לפני הרבה שנים שמעתי מישהי בתכנית טלוויזיה על ריפוי טבעי בתרבויות שונות שאמרה: "רופא לומד 7 שנים על מחלות, מה הוא יודע על בריאות?" הרופאים (יש כבוד) פועלים במסגרות ובתפיסות שלדעתי די צרות רובם (לא כולם) לא כל כך מאמינים "לכל השטויות האלו" במקרה הגרוע ו"תנסו, מה כבר יש להפסיד" במקרה הטוב. הרופאים בוחנים את החולים על פי הבדיקות והתוצאות שנותנות התרופות ואם הערכים אצל החולה שלהם ישתנו לטובה או לרעה, הם ישנו את התרופה בהתאם. יש לי קשר יומיומי לתחום תוספי התזונה למיניהם, לקבוצה גדולה מאוד של אנשים שמשתמשים בהם ברמה יומית ושומע על השיפורים במצב הבריאות שלהם וכמובן לכמה מטפלים ביניהם תזונאים, נטורופתים, מרפאים עפ"י הרפואה הסינית ועוד מכל הסיפורים השונים אני יכול לומר לך בוודאות שלאחר השיפור במצבם הרופאים שינו את מתן התרופות בהתאם. אני מאחל לך בהצלחה בטיפול הנטורופתי ואם את תקחי תוספי תזונה, תבקשי שיתנו לך את אלו שהם באיכות מעולה (כי איכות טובה זה לא מספיק)

harduf9

New member
תמיד יש רופא שמוכן לנסות פשוט צריך למצוא אותו

או להגיד ":אני מתכוונת להוריד מינון. אתה מוכן ללות אותי בתהליך ולבדוק שאינני גורמת לפגיעה ?" או משהו בסגנון. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
לפעמים צריך להחליף רופא

אותם רופאים שמתעקשים שהם יודעים הכל ולא מוכנים לשתף פעולה עם מה שהלקוח/פצינט רוצה, הם לא תמיד הרופאים הטובים ביותר אם אתנסח בעדינות(נאמר בכאב של הכרות עם אחד כזה שממש גרם לי נזק) מנסיוני עם רופאים טובים - הטובים ביותר שביניהם פתוחים לכל דבר שאת רוצה לבדוק, ובתנאי שיהיה תחת פיקוח ובדיקות סבירים ותוך תיאום והבנה. בסופו של דבר, לא צריך לשכוח שמרבית הרופאים הלכו ללמוד את המקצוע הזה מתוך אידיאליזם מסויים ורצון לעזור לאנשים, להציל חיים ולשפר איכות חיים.

hal767

New member
אפשר לשפר ואפילו לרפא את הבלוטה

בדרך הטבעונית, כאשר משלבים תזונה טבעית אורגנית ואורח חיים מתאימים למקרה. לפי הצורך, אפשר לשלב טיפולים נוספים כמו רפלקסולוגיה, עיסוי רפואי ועוד. הורדת התרופה היא בהתאם לשיפור במצב ובתאום עם הרופא המטפל. הניסיון מוכיח שזה בהחלט אפשרי.

למעלה