להוציא מירמור

• פותח הנושא dk6
  • פורסם בתאריך

dk6

New member
להוציא מירמור

נראה לי שזה הפורוםה מתאים להוציא מירמור על השותפה שלי שלא מזיזה אצבע ואז אומרת לי למה אני לא מנקה אחרי על זה שהיא דוחפת את השיט שלה שהיא לא רוצה יותר לחדר שלי ולא מוכנה להוציא את זה משם... הכלבים שלה מחרבנים לנו על כל הבית וכל הבית מסריח מחרא חוץ מהחדר שלי שאסור להם להכנס אליו ואז היא נכנסת לחדר שלי ולא מבינהלמה יש ריח טוב... אני משתגעת!!!!

kkarinn

New member
האם זהו תחילתו של קאמבק? ../images/Emo5.gif

קאמבק שרשורי הגועל!

kkarinn

New member
יפה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זוועה! סבלתי כ"כ עם השותף הקודם
.

אני באמת בכיתי בזמנו

אבל לא בפינה, אלא בחדר מול המחשב מחוברת און ליין אליכם עד שהמשטרה הגיעה (ואחרי שהשוטרים הלכו)

אבל לא כמוני...

אם כי לא הייתי מתחלפת איתך, אצלי לפחות זה נגמר מהר אחרי שהכל השתגע לגמרי.

kkarinn

New member
אצלי זה לא הגיע למשטרה..

אבל בהחלט היה במצבים גרועים כמו שלך. למזלי, השותף שלי פחד ממני קצת כנראה (מסיבה לא ברורה). טוב, האמת שבסוף הצבתי לו תנאים ואיימתי עליו שאני אמרר לו את החיים אם הוא לא יקיים אותם. כנראה שהייתי מאוד משכנעת..

אני גם רוצה להתלונן

על הכלבה שלי! יש לה בעיה נפשית מורידים אותה למטה והיא משתינה כמו שצריך, רק מה?! את הצרכים הכבדים שלה היא מתעקשת לעשות במרפסת. מה נסגר איתה? לא כיף ככה.

kkarinn

New member
מכירה כלבה זו ../images/Emo6.gif

היא הכלבה הכי מדהימה בעולם, אני כל כך אוהבת אותה שאי אפשר להסביר את זה בכלל, אבל לצערי אני כנראה לא אראה אותה יותר והמחשבה על זה עושה לי ממש רע

מותר לי

New member
נצלש- גם לי יש תלונות!

לחתולה שלי יש ארגז עם חול קריסטלי, שחס וחלילה הפרימדונה לא תריח את החרא שלה, ואני מחליפה אותו כשכבר אי אפשר לנקות, ואני נותנת לה לצאת החוצה, והיא יודעת שגם בחצר אפשר להשתין ולחרבן, ולמרות זאת... פעם אחת הבית הסריח בטירוף! ואחרי כמה ימים (!) מצאתי את הסיבה... הגברת השתינה על הארגז!!! (זה שירותים עם דלת והיא יודעת להכנס ולצאת) ולפני חודש לא תאמינו! היא נכנסה למקלחת, התישבה ליד הארגז ו... השתינה על הריצפה!! כאילו מה? היא בת חצי שנה אז היא עדיין צריכה טיטול? דקה, אני כבר אכין לה דייסה ואתן לה גרבר עם כפית וסינר... מה נסגר איתה???

עוד תלונה!

גם לחתולה שלי יש ארגז חול קריסטלי אבל כשהבאתי עציץ חדש גדול לסלון היא החליטה שזה השירותים החדשים שלה. כאילו מה? לא מספיק טוב לה החול קריסטלי? למה העציץ צריך להיות בעונש בחדר?

מותר לי

New member
שכחתי לספר

שבלילה אני הופכת להיות הגורה שלה, וכאחת כזאת אני זקוקה באופן נואש ש"אמא" שלי "תנקה" לי את ה"פרווה" (לא כל כך מסתדר לה העובדה שהפנים שלי חלקות ושלה לא, אבל זה לא מונע ממנה לגרום לי לקום בבוקר "נקיה ומצוחצחת" מהנייר זכוכית שיש לה על הלשון...)

למעלה