להוציא לו את המיץ

להוציא לו את המיץ

איזה מכונה סוחטת באפקטיויות תפוחים, בננות, וכו´ ? (לא בהכרח חשמלית) מכונה של מיץ גזר לא מספיק טובה, כי היא רק יוצרת רסק סטייל "גרבר", ולא מיץ, ומבזבזת לפחות 20% מהנוזלים שבפרי. ראיתי בחו"ל פעם מכשיר שנראה כמו מטחנת בשר, והוא בעצם מועך את התפוח ולא מתיר לו שום סיכוי. מישהו מכיר?

קישקשתא

New member
האמת שדווקא המטבח

הוא כן צד שלי... אבל אין לי ניסיון עם שום מסחטה. הדבר היחיד שאני יודעת זה שנורא חשוב שיהיה קל לנקות - כלומר "תא זבל" מתפרק בקלות ומבודד משאר חלקי המכשיר. אחרת מהר מאד מתייאשים מלעשות מיץ בגלל העבודה של אחרי.

בדיוק!

אנחנו קיבלנו פעם מסחטת מיץ מתנה, שלמרות שסחטה באופן מצויין, נזרקה לזבל לאחר כשלושה ימים- בלי יותר מדי כאב לב... פשוט לקח חצי שעה לנקות אותה בכל פעם! ואם אתה דוחה את הניקוי- המיץ מתייבש ומסריח ואז לוקח פי שלושה זמן זמן לנקות אותה... סיוט!!!!! שמשון, אם יש מישהו שאתה ממש שונא- קנה לו מסחטת מיץ!!! ליה שעדיין בטראומה מהמסחטה הנוראית ההיא

נו, זה קצת קיצוני, את לא חושבת?

יש לי מכונת מיץ גזר שאני מנקה אותה בערך תוך דקה אחת, מייד אחרי שאני מכין את המיץ אבל לפני שאני שותה אותו, כדי שאוכל להתרווח בנחת על מזרן היוגה שלי ולמלמל את מנטרת-שתיית-מיץ-הגזר בנחת וללא חשש שמא יבאיש המיץ במכונה. מה שחיפשתי היא מכונה שמועכת את הפרות, ולא סתם מרסקת אותן. גלי - המכונות שנתת לי קישור אכן נראות טוב והן זולות מהמחירים שאני מכיר, אבל גם הן מרסקות - ולא מועכות. אז: מישהו מכיר מכונה שיודעת להוציא לתפוחים את המיץ - ולא להפוך אותם לגרבר?

okok4

New member
בקניונים יש תמיד את האנשים

המוזרים בדוכנים לממכר "מיץ טבעי" שאומרים לי שאני עובד לידם "ילד, רוצה מיץ טבעי?" אני עונה להם שאני כבר לא ילד אלא בחור, וחוץ מזה אני חושש מחיידקים וקניונים זה בכלל מקום מזוהם, ממש צלחת פטרי, בית גידול אופטימלי למחלות ויראליות. בקיצור אתה יכול לשאול אותם מאיפה את השיגו את המכונות שלהם (אבל להזהר לא להתפתות להפצרות שלהם בדבר שתיית המיץ). בהצלחה!

גם לך מציעים להם כרטיסיות נוער

באוטובוס ? (מיותר לציין שמזמן אני כבר לא "נוער"
)

ST

New member
רוצים להתחלף? ../images/Emo29.gif

אני אקנה לכם כרטיסיות של "בוגר" (או איך שלא קוראים לזה) ואתם תקנו לי "נוער"...
תמיד אצלי הכל עובד הפוך... :)

אצלי כבר מגיל 14...

היו שואלים "נוער או מבוגר??". אבל זה בגלל שאני יחסית גבוהה. ושמשון- תפסיק להיות כזה שנון...

ענוגה

New member
מרכז מכונות מזון ו-רונה הן 2 חנויות

ברח´ החשמל בתל אביב (יש כמוהן עוד), שמתמחות בציוד מקצועי לחנויות / קיוסקים וכו´ המכונות אצלם הן סוסי עבודה, יותר יעילות וחזקות מהגרסאות הביתיות. נסה ותהנה

למעלה